Sunday 5 February 2012

Električni Razors za muškarce

Pa, dobro su poznati po vaše duge, čvrste brade i gotovo da ste pokušali sve na bradi stilova za muškarce, do danas! Možda si sada poznat kao neki 'hipi dečko "ili asketski, ili u najgorem slučaju, kao lijeni tip koji ne zna kako se obrije bradu. Ako ti se nitko od razloga, vjerojatno, ti si umorna brijanje sa svojom starom i neugodno britva! Cilj ovog članka je da vas svjesni o nekim električni britve za muškarce koji su postali trend u današnje vrijeme. Sada uživajte u čistu, glatku i savršeno brijanje uz pomoć električne žileta! Ako ste ponosni na svoje dlake na licu, možda želite znati više o nekim bradu dotjerivanje savjete i kako trim bradu.
Odabir najboljeg Električni britve za muškarce s osjetljivom kožom
Muškarci koji imaju osjetljivu kožu općenito preferiraju obrezivanje njihova lica kose kao brijanje iritira kožu lica, pa čak i crvenih oznaka pojavljuju na licu. Za muškarce koji imaju osjetljivu kožu lica, električni britve postali su dobar izbor jer su dizajnirani na takav način da odgovara osjetljivu kožu. Međutim, prije nego što nastavite kupiti električni brijač, morate razumjeti vaš zahtjev i svrha za njih kupuju. Pročitajte više na električni britve za osjetljivu kožu.
Vrste Electric Razors za muškarce, Postoje dvije vrste električne brijače za muškarce dostupnih na tržištu i svijest o njima će vam pomoći da odaberete pravo onaj koji odgovara vašem zahtjevu.
Folija Tip električni brijač; Ovi tipovi električnih britve imaju jedan ili dva plutajuće glave koje su konstruirani tako da glatko klizanje na licu. Za rezanje postavljen u plutajuće glave premjestiti iza perforirane zaslon i ima slojeva metal bendova koji prvi drže kosu (baš kao i brijači učiniti!) , a zatim proširena dlačice cut! Ove su dobre za kraće kose.
Rotary Tip električni brijač, a rotacijski električni britve imaju tri do četiri plutajuće glave s rotirajućim unutarnje i vanjske šikare.These električni britve su na snazi ​​za dugu kosu i vrlo su korisni u brijanje brade duge vlasi kose.
Kao tehnologija je poboljšana postoje mnoge standardne bežični električni britve za muškarce koji su postali popularni na tržištu. These električni britve su zajedno sa baterijom i funkcije koje vas upozoriti ako vaša baterija je nizak. Punjiva baterija, omogućiti vam da ih nositi tijekom putovanja i uživajte u glatko brijanje u vašem grozničav raspored također. Za kućnu korisnika, poželjno je koristiti električne britve koji dolaze s uzice.
Osim vrsta električnih britve, i druga pitanja kao što su mobilnost, potrošnja energije i udobnost čišćenje su neke druge parametre koji bi trebali provjeriti. Ovdje su recenzije za neke od najboljih električnih britve za muškarce.
Električni Razors za muškarce: Recenzije
Remigton, Braun, Philips, Panasonic i Hitachi su neki od ključnih igrača na tržištu električne britve. Pet najboljih električnih britve za muškarce su navedene u nastavku. ; Braun serije 7760cc; Philips Norelco arcitec 1050X; Panasonic Vortex HydraClean ES8109S; Remington MicroScreen MS2-390; Philips HS8420 Norelco Nivea for Men Razor; Možete pročitati više o; Najbolji električni brijač; električne brijače osvrti, Električni britve za muškarce (i za žene previše, iako uz neke varijacije) su postali očigledan izbor među masama koji očekuju brijanje koji je slobodan od rane ili posjekotine. Ne čudi da su električni britve za muškarce zamijeniti konvencionalne oštrica britve. Električni britve iako su skupi (u rasponu od $ 60 do nekoliko stotina dolara) od oštrica britve, njihove prednosti prevagnuti troškove. Dakle, ako možete priuštiti these električni britve, a zatim ih uključiti u vašu košaricu popis.

No comments:

Post a Comment