Thursday 2 February 2012

Instalacija Crown Molding

Unutrašnjost ukras vaše kuće je dobar i atraktivan. Ipak, mislite da uređenje nije potpun i nešto nestalo. Je li to krunu kalupljenje? Ako je odgovor pozitivan, onda morate uzeti u obzir instalacija u svim sobama vaše kuće. Rezultat će biti savršeno kuće koja je elegantan i dramatično gledati. Ako ste već napravili svoj um da biste instalirali krunu letvica, možete uzeti pomoć od sljedećih računa na jednostavan za instalaciju krunu kalupljenje i ukrasite svoju kuću u žurbi. Pročitajte više o unutarnjeg uređenja.
How pripremiti prije instaliranja Crown Molding?; Uzmi mjerenja tako da ćete dobiti linearna snimke koja je potrebna za oslonac udaljenost trebala biti obrubljen van. Držite razmak 10 posto dodatne pokriti otpada i pogrešaka. Prođite kroz časopise i časopise na unutarnjem uređenju, kako bi dobili ideju o stilu koji najbolje mogu compliment vaš dom dekor. Odaberite onaj koji odgovara vašim dom interijera i osobni ukus. Morate planirati unaprijed. Kupite posebno krunu moldings čija duljina dopustiti im da imaju najmanje mogući broj reznice i elementi. Ne možete instalirati krunu moldings bez rezanje i srastanje, kao ove zahtijeva da savršeno dolikuje i glatku završiti. Ali manji broj rezova bolje je završiti. Stoga, trebali biste pokušati smanjiti i spojiti najmanju moguću puta. Mrlja i boje sve kupljene moldings krunu. Dopusti im da zraka osušite na dan ili tako. Pročitajte više o tome smanjiti krunu kalupljenje.
Kako instalirati Crown Molding?; Uzmi komad krunu kalupljenje, a to mjesto u kutu sigurno i sigurno. To će biti pozvan kao prvi krunu kalupljenje komad. Uzmi još jedan komad, zove drugi. Cope-cut drugi komad krunu, tako da to zadovoljava i uklapa s prvim komad na uglu kut kalupljenje. Cut dva komada na odgovarajućim mjestima na sastanku krajevima. Za ostvarenje tog zadatka za rezanje i dolikuje, trebali biste koristiti duboko mitru okvir i fino nazubljena pila. Ako imate neke probleme sa širinom djela krunu kalupljenje, možete izrezati neke extra drvo iz stražnje strane. Ograničiti samo rezanje na poleđini, kao što to neće biti vidljive. Nakon što su učinili s rezanjem srastanje, gurnite komada krunu kalupljenje na mjesto radi provjere fit. Možete prilagoditi ga kao zahtijeva rezbarenje. Cilj je dobiti čistu stane. Pročitajte više na rezanje i instaliranje krunu kalupljenje.
Use 6d ili 8d završiti noktiju pridavati sve dijelove krunu kalupljenje. Kako osigurati sidro, koristite grede koje teku paralelno s krunu kalupljenje. Uzmi beveled 2 x 2 rezati. Vijak krunu kalupljenje na zid. To će pružiti površinu koja je kutna pravilno instalirati krunu kalupljenje. Upustiti nokte gdje god je potrebno, s noktiju set. When zakucavanje krune letvica je učinio, uzmi drvo kit da popuni praznine na malim zglobovima i vidljive rupice za čavle. Pobrinite se da svi dijelovi krune letvica utakmice dobro jedno s drugim. To je nužno povećati over-sve izgleda u sobi.
Dok radite na kruni letvica, pobrinite se da su na udoban mjesto. Najbolji način da se osjećaju ugodno i jednostavno za vrijeme rada je da stoje na dugim klupu postaviti na nekim visini. Ako želite, možete koristiti bučne daskom i dvije čvrste sawhorses ili čak može unajmiti skelu na kotačima napraviti platformu za stajati, a vi instalirate krunu letvice. Također, pokušajte postaviti vaša radna mjesta na mjestu gdje ima mnogo svjetla i spreman dostupnost energije. Vi svibanj pronaći rada iznad glave prilično nespretan i naporan. Međutim, možete sami dati neke udobnosti tijekom rada pomoću čvrstih radni platformu. To će vaš rad učiniti relativno sigurno i lako.
Čitajte na:, home poboljšanja, Crown Molding Ideje, Easy Koraci za rezanje i instaliranje Crown Molding, sada da znate sve temeljne upute za instalaciju krunu kalupljenje, morate dati ga metak. Izvodeći zadatak krunu kalupljenje sebe instalacije, ne samo da će poboljšati njuh svoje kuće, ali i spasiti svoj teško zarađeni novac, da će morati dati profesionalni. Štoviše, ništa je usporedivo s zadovoljstva i radosti koju dobivate od rade nesto za svoj dom na svoju vlastitu.

No comments:

Post a Comment