Thursday 2 February 2012

Povećanje rast kose

Duga, lijepa dlaka je ono što većina nas san i samo nekoliko sretnika može dobiti. Vaša kosa ne samo da povećava svoju ljepotu, ali također Vam pomaže da postignu stil upravo onako kako vam se sviđa. Međutim, ako želite ići iz kratkog usitniti do dugo teče kosa, onda to može biti mukotrpan proces. Ovo je jer na prosjeku, ljudske kose raste za oko jednu četvrtine inča mjesečno. To se uglavnom određuje genetike koja čini neki ljudi jednostavno više skloni brzi rast kose, dok su drugi s lijeve sporog rasta i ćelav zakrpe. Dok vi ne stvarno možete povećati stopa rast kose trenutačno, možete učiniti niz stvari povećati rast kose.
Kako povećati rast kose, naravno?
Ulja i masirati skalp, masaža kosu svaki dan za povećanje cirkulacije vlasišta krvi i potiču rast kose. Osim toga, redovito skalp masaže su poznati popustiti do folikula kose i ravnomjerno distribuirati prirodni zaštitni skalp ulja. To drži kosu od isušivanja i pada off. Koristite prirodnim uljima poput maslinovog ulja, jojobe ili kokosovo ulje i vršcima prstiju, masirajte vlasište. Također možete odlučiti za massaging alate dostupne u tržištu.
Dijetalna Promjene; ​​kose koja je dug i zdrav je odraz Vaše sveukupno zdravlje. Imbalanced dijeta može rezultirati ne samo bolesti ali također zakržljao rast, split završava, i lom uzrokovane nedostatak prehrane u hrani. Pa bez obzira što njegu kose proizvode koristite, rast hair uvijek će biti manje. Za povećanje rast kose i zaustaviti gubitak kose, to je imperativ da uključite dijeta bogate vitaminima i mineralima. Sirovo voća i povrća koje bogata beta-karoten, vitamina A i B Vitamini pomoći u rast kose. Osim ovom, također trebate uključiti proteina izvorima poput pivar kvasac, riba, grah, jogurt, soje i jaja koja jača kosu, sprječava gubitak kose i udomiteljskim brži rast kose prirodno.
Izrezivanje kosu, Split završava i oštećene kose, uzrokovane izloženosti od kose na prljavštine, sunca i styling proizvoda može oštetiti vaše kose i spriječiti rast duga. Nabavite kosu trimmed redovito strane stilist da sprječavaju split završava iz postaje gori. Broj TRIMS da ćete dobiti ovisi o tome kako brzo se kosa raste.
Čišćenja Skalp; clogged pore zbog zarobljeni prljavštine i prekomjerne sebum production su vaše najgori neprijatelj kada je pitanju brži rast kose. Držite skalp čist s redovitim hair oprati. Koristite nježne mild šamponi očistiti kosu i koristiti ulje temelji uređaja da moisturize kose pramenove. Prirodni ili organske proizvode poput aloe vera pomoći u povećanju kosi zdravlje bez oštećenja vaše kose strane prekomjerne kemikalija.
Pravilno Njega kose; Jedan od najvažnijih savjeta koje pomažu rast povećavaju kose i spriječio prekomjerne Ćelavost je pravilnu njegu kose. Nikada četka kosu kada je vlažnom ili povući ili yank at it. To može oštetiti kosu i uzrokovati skalp iritacije kao dobro. Izbjegavajte pritisak na skalp iz tight poni repove, isječke i kopčama, elastična bendova ili išta što ograničava vaše kose.
Savjeti za Povećanje rast kose
Osim prirodne metode poticanja i povećanja rast kose, ovdje su neke grow hair brže savjete pomoći da steknete dugo, sjajnu kosu u nema vremena. ; Izbjegavajte topline styling kao što su pomoću grijaćih valjaka i perming kosu ili ravnanje kosu prečesto s ravnim pegle. To uzrokuje kosa postati krhki i otpasti. ; Nemojte operite kosu pretjerano. To može dovesti do gubitka prirodnih zaštitnih vlasište ulja i dovesti do pada kose. ; Koristite hidratantni hair maske poput sušilo maska ​​od 1 šalicu majoneza i jaje. primjenjuju se na kosu i zamotajte u plastiku. Ostavite na za oko pola sata, a zatim isprati sa hladnom vodom. ; Jake kemikalije kao što su peroksidi prisutni u boja kose su definitivno ne za ljude koji žele povećati rast kose. Umjesto toga koristite prirodne kane i drugih ne peroksida boje za kosu. Pročitajte više o kane za rast kose. ; Izbjegavajte stres smanjiti pada kose. Redovne vježbe i meditacije čuva vas zdrav i pomaže vam povećati rast kose. ; Pročitajte više na:; Grow Hair Brže Naravno; Što čini kosa raste Brže; rast kose Savjeti i trikovi; Zapamtite, da ove savjete koje pomažu rast povećanje kose u žena neće pružaju instant rezultate. Međutim, s redovitim njegu kose, pravilnu prehranu i pridržavanje tih lako rast kose savjete uskoro ćete imati prekrasna dugu kosu sja s health i vitalnost.

No comments:

Post a Comment