Friday 3 February 2012

Kako to škripac izgreben CD

Iako je CD i DVD su značilo da se trajno dovoljno, postoji svibanj biti vrijeme kada redovite uporabe donijeti ogrebotine na njima. A ako su ogrebotine na površini, podaci pohranjeni u tom određenom području može biti izgubljen. To može dovesti do omiljenih pjesama ne igra ili preskakanje, ili excel datoteka nije otvaranje. Za sve one misleći kako to škripac izgreben CD ili DVD, morate uzeti u obzir jednostavno čišćenje tehnike koje koriste nekoliko kućanskih predmeta.
Da biste spriječili ogrebotine na diskovima 'površini, koju ne bi smjeli nositi disk dodiruje sjajnu površinu. Ako vidite svaki iznos ogrebotine na disku, to je bolje uzeti backup podataka paljenjem drugu kopiju, kako bi se spriječila daljnje podatke gubitak. Ako je disk ne čita CD / DVD pogon vašeg računala, možete pokušati uzeti sigurnosna kopija koristeći drugo računalo ili disk pogon. Disk koji neće raditi na vaše računalo ili CD player mogu se lako igrao na drugom CD player ili računalo. Nemojmo sada znam kako to škripac scratched CD ili DVD.
Kako to Utočište jedan izgreben CD ili DVD?
Voda i meku krpu, oni pitali kako to škripac izgreben CD ili DVD treba znati da prvi postupak da biste dobili osloboditi od prašine i prljavštine na disk. To možete učiniti tako da čišćenje diska s toplom vodom i zatim ga sušenje mekanom krpom. Ovaj postupak zaista može napraviti veliku razliku u čitljivost disk. A možete jednostavno dobiti backup podataka iz oštećeni disk.
Pasta za zube ili vazelin; Mnogi ljudi su se iznenadili kad su došli da znaju da pastu za zube ili vazelin može koristiti za popravak izgreben CD-ova i DVD-a. If ogrebotina nisu previše duboko, trebate podnijeti pastu za zube ili vazelin na površinu. Stavite neki iznos pastu za zube ili vazelin na površini diska, i utrljajte nježno. Obrišite disk s drugom krpom. Sprej čišćenje rješenje, obrišite ga suhom, i zatim testirati disk ako to utvrde prekid.
Banana, banana Korištenje za popravak izgreben se još jedan iznenađuje činjenica. Take jedna fresh banana, oguliti kožu off, i izrezati mali dio. Nemojte bacati na koži, kao što će zahtijevati da trljati na disk kasnije. Korištenje banani komadu, trljati kompletan površini diska u spiralnom pokretu. Zatim, uzeti oguliti i izbrisati ga na površini na isti način. Vidi to da ste trljati blago. Sada trebate očistiti površine s mekom pamučnom krpom. Sprej čišćenje rješenje, obrišite ga suhom, a onda pokušajte koristiti disk u DVD player.
Metalni poljski ili diska čišćenje komplet, neki ogrebotine su previše intenzivne da se ukloniti neki od gore navedenih izgreben CD lijekova. U takvim situacijama, to je sugerirao da koristite čistač metal polish ili disk za čišćenje kit. Nanesite metal nokte na površini, i obrišite površinu čistom mekom krpom i pustiti da se osuši. Čak i ako to ne popraviti pitanje, posljednji mogućnost je da koristite disk za čišćenje komplet. The komplet sadrži specijalizirana rješenja i stavke koje su dokazano učinkovit u uzimajući osloboditi od tih ogrebotina.
Pročitaj više na:, izgreban DVD popravak, kako Uklonite CD ogrebotine, To su neke uobičajene postupke koji se mogu koristiti u popravak izgreben disk. Nadamo se, do sada ste možda shvatili kako to škripac izgreben CD ili DVD. Kada se radi o izgreben leće fotoaparata, pokušava riješiti ogrebotina kod kuće će samo pogoršati problem. Za one pitate kako popraviti izgreben leće kamere, preporučljivo je uzeti objektiv za profesionalni radionici za popravak.

No comments:

Post a Comment