Saturday 4 February 2012

Grupa mladih Aktivnosti

Mladi su drugi naraštaj u izradi i budućnosti leži u rukama. Svrha mladih grupe aktivnosti provedena širom svijeta je učiniti mladima svjesni svoje kombiniranog čvrstoće i učiniti ih shvate da oni mogu napraviti razliku, ovaj svijet učiniti boljim mjestom!
Pravi bogatstva jedne zemlje je njegova ljudskih resursa u obliku perspektivnih mladih koji držite tipku za njegove svijetle budućnosti. Energiju i povjerenje mladih je neusporediv i ako njegov channelized u pravom smjeru, oni mogu biti veliki pokretač. U tu svrhu može biti učinkovito postići mladih grupa aktivnosti koje se mogu naučiti ih vrijednosti timskog rada, uzajamno poštovanje, napornog rada, društvena odgovornost, ekološke svijesti i pomoći im u oblikovanju njihovih mišljenja putem neovisnih misli. Najvažnija poruka se prenijeti je 'Zajedno možemo! ".
Bitno je da 'zabave "element ne zanemaruje se pri planiranju takvih aktivnosti grupa mladih. Oni bi trebali biti zabavno aktivnosti koje se također uče nešto u tom procesu! U ovom članku ću predstaviti kao neke ideje za vaše lektira.
Ideje za grupe mladih Aktivnosti, što mladih napredovati na i kao da se izazovi s kojima može izvući najbolje iz njih. Ovdje su nekoliko ideja za izazovan i zabavan omladinskih aktivnosti koje ste mogli isprobati!
Kamp & Planinarenje; Kampiranje i planinarenje omladinskih aktivnosti služe uvesti mlade da raskoš i ljepoti otvorenom! Pronađite veliki kamp spot sa obilje trekking i pješačke staze okolo. Postoji ništa više thrilling i ugodnijim nego sebe podvrgavanju do elemenata. Možete organizirati kombinirani aktivnost kampiranje, planinarenje i trekking proširila preko tri ili četiri dana. Učenici mogu naučiti brinu sami za sebe u ovom velikom otvorenom kuhanjem, gradeći kampove i ide za planinarenje u planine na svoje vlastite. Aktivnosti kao što to zahtijeva puno planiranja. Možete oblik grupa studenata i dodijeliti im zadatke planiranja cjelovitu djelatnost na svoje vlastite. Cjelokupni program može uključivati ​​radionice fotografije prirode, projekt na karti bio raznolikosti u regiji, promatranje ptica i mnogo zabave, uključujući jedan krijes i kamp igre! Pročitajte više na kampu igre i aktivnosti.
Theater Aktivnosti & Music; Theater, Glazba i plesa su tri aktivnosti koje mladića apsolutno ljubav. Theater daje mogućnost da istražite svoje izražajne snage i upoznati ih s ljepotom ove umjetničke forme. Pjesma i ples aktivnosti mogu roditi pupi umjetnici među njima. Ti bi mogao imati ni jedan od svih tih triju aktivnosti. Te oba mogli imati program show talent za showcasing talent u svim odjelima ili ste mogli dogovoriti pojedinačno natjecanje grupa kazalište, pjevanje natjecanje ili čak ples natjecanje!
Sportske aktivnosti, sport i omladinu je sinonim sa svaki ostali. Organizirajte sportske aktivnosti koje mogu izvedeš najbolje sportaši i sportaša među njima. Organiziranje nogomet igra, igra košarka ili čista športske igre kao što su trčanje, plivanje i biciklizam su odličan mladi grupnim aktivnostima. Pročitajte više o mladima nogomet.
Prikupljanju sredstava, uređenje fundraiser za ljubavi je velika skupina mladih aktivnost. While instilling svijest o društvenoj odgovornosti, također, daje mogućnost da razviju svoje organizacijske talent. Moglo biti uređenje performansi rock band za dostojan uzrok ili maraton za prikupljanje sredstava. Povjerenje mladih sami da se s ideju. Pročitajte više na prikupljanje sredstava.
Rasprava i govora natjecanja; Debata natjecanjima kao mladi grupne aktivnosti su razmnožavanje, za lidera sutrašnjice. Dogovaranje debatu i govor natjecanjima je sjajan način izrade studenata svjesni što su društvene i političke pitanja koja treba njihovu pozornost! Također daje platformu za mladima govoriti njihov um o što se događa u svijetu oko njih!
Pročitajte više na:; mladih Grupa: igre i aktivnosti, grupa mladih lekcije, Leadership Aktivnosti za mlade; Anger Management Tehnike za mlade, tako da su to bile neke grupe mladih aktivnosti koje mogu biti mnogo zabave i služe za naučiti puno u procesu . Oni su raznolika i daju priliku za različite talente prisutna među mladima treba poticati. Nadam se da imam prenijeti uzbuđenje uređenje i biti dio takve aktivnosti!

No comments:

Post a Comment