Saturday 4 February 2012

Hair Upute Bow

Lijepa, delikatna hair mašne su mora-imaju kosu pribor za žene svih dobi. Lijepa hair luk kako bi se slagala s vašim svaka haljina je zaista sjajna ideja, ali ako se odlučite na kupnju hair mašnice svih boja, morat ćete shell veliki iznos. Dakle, kako se o tome da svoju kosu lukove? Zvuči zabavno, zar ne? Ne samo da ćete imati kosu pokloniti vijoriti sa svakim haljinu, ali ćete također imati dovoljno izbora u pogledu tkanina i ukrasima. Dakle, ovdje su neke djevojke hair luk upute kako bi kosa luk za mala princeza. Da biste znali beba uputa hair luk, pročitajte hair mašne za bebe cure.
Kako napraviti Hair Bow: Upute
Osnovne Hair Bow, ovo je jednostavan način da bi kosa luk upišite i vaš materijal za isti su, grosgrain vrpce za 40''duljine, škare, zubni konac, vruće ljepilo pištolj / palicama i običan Kosa isječak. Izrežite trake na dva dijela od 16''i 24''respektivno. Uzmi 24''komad vrpce i vjetar dvaput oko četiri prsta, počevši od mali prst i završava s kažiprsta.
Dok je još održavanje oblik petlji, ukloniti svoje prste i držite središte. Razmotati petlje i kravatu centra uz pomoć zubni konac. If krajevi se predugo, ih trim i zapečatiti ih s anti habanje liječenje ili jasno lak za nokte. Ponoviti isti postupak za 16''komadu, ali pobrinite se da preklapaju završava 1 / 2 inča, a preklop trake. Postavite ovaj sloj na 24''luk sloj i ponovno vezati dva sloja zajedno s zubni konac. Korištenje vruće ljepilo, stick this luk na običnom Kosa isječak. Cover zubni konac sa komadom vrpce za centar ili priložite lijep biser, ili jedan gumb kao uljepšavanja.
Korker Hair Bow; Korker hair luk vrlo popularan izbor za djevojčice 'hair mašne. Trebat će vam nekoliko ¼ inch drvenih bačvi šipke. Uzmi dugu komad grosgrain vrpce i vjetra duž štapa, bez preklapanja. Osigurajte kraja vrpcu štipaljka. Cover šipke sa aluminijskom folijom i stavite ga u pećnici, preheated na 275 ° F.
Neka štap ostati u pećnicu oko 15 minuta. Nakon toga, uzeti jedan štap out i provjerite je li vrpce ima uvijen ili ne. Ako je, poduzeti sve šipke van i rezati uvijen vrpcom u 25 do 50 sekcija i pečat završava svih vrpce završava. Mjesto te odjeljke na okomito način na niz duljine 12''. Vezati niz oko dijelova kao da je jednak vrpcom na obje strane niza. Napraviti nekoliko čvora kako bi se osigurati sve dijelove na svoje mjesto. Spojite luk za kosu isječak i pokriti središte na isti način kao što je spomenuto gore.
Pročitajte više na, pribor za kosu za žene, za bebe kosu, svadben kosu, možete donijeti mnogo raznolikosti u kosu lukove, kako u pogledu dizajna obrazaca, kao i boje. Pri donošenju slojevito lukove, koristiti više traka with nadopunjavanje bojama. S točkicama Vrpce izgledaju odlično za male djevojčice. Iskoristite stare broševe i fancy kopče za kosu da ukrasite svoj mašne. Nadam se da je dlaka luk upute u ovom članku vam pomoći da napravite prilično hair mašnice od svoje vlastite.

No comments:

Post a Comment