Saturday 4 February 2012

Slatka Datum Ideje

Romantična večera uz svijeće glazbe i cvijeća je vrlo čest dating ideju. Zašto ne probati nešto jedinstveno i uzbudljivo napraviti vaš sljedeći datum drugačiji? Bacite pogled na ove dan slatko ideje koje možete koristiti na Valentinovo ili bilo kojeg drugog vremena da bi vaš partner osjećati posebno.
Slatka Datum ideje za parove; Dating je glavni dio odnos kao datum može biti jedini put dođete provesti zajedno i primijetiti one malo stvari o vašoj dušo. Ako želite vidjeti iznenađujuće osmijeh na lice, pomaknite se dolje za neke slatka datum ideje. ; Posjetite lokalnog bježe tržištu i kupiti stvari koje nikada niste kupili jedni za druge. , Ulov autobus ili gradskog prijevoza istražite svoj grad i njegovu rubu. ; Crash u stranku nepoznatog ljudi. ; Posjetite muzej, ako nikad 'bio na jedan. ; Idi na park i igrati na slajdova i ljuljačke (ne zaboravite nositi frisbee s vama). ; Prošećite dolje susjedstvu i posjetite neke od svojih susjeda. ; Fly zmajevi u parku ili vrtu. ; Play Scrabble dok ne dobijete umorna. ; Posjetite arkada i igrati video igrice i jesti puno pamuk bombona. ; Idi planinarenje, omot ručak ili večeru u piknik košare i uzeti ga sa sobom. ; Provedite noć sjedi na vašem automobilu poklopac zurenje u zvijezde, zagrljeni u jednom ugodnom dekom. To bi moglo biti jedan od slatka romantična datum ideje. ; Uzmite slobodan dan od posla i posjetite na tržištu. Kupiti namirnice i kuhati jelo zajedno. ; Idi na mini odmor u izolirani grad i provedite vikend istraživati. ; Posjetite Disney zemlju. ; Provedite cijeli dan u toplicama sebe maženje. ; Uzmi hobi klase kao što su keramika, ples, glumu i kuhanje zajedno. ; Idi na igru ​​kao što je baseball, hokej ili bilo koje druge igre koje oboje želite gledati. ; Watch romantična igrati. ; Idi surfanje na plaži. ; Također možete vidjeti podmorja odlaskom snorkeling zajedno. ; Idi jahanje na ugodno poslijepodne. ; Bungee jumping preko jezera, veže zajedno je jedan od slatka datum ideje možete smisliti. ; Idi gledanja domova model, ali ne želite kupiti jedan. , Iznajmljivanje čamca i otići plovidbu u obližnjem jezeru uz obrok zapakirano u kutiji piknik da se u čamac. ; Pogledajte drive-in film. , Ići u kupovinu u garaži prodaju. ; Posjetite bar Jazz i uživajte u nježnoj glazbi i ambijentu nakon napornog dana na poslu. , Pjevajte pjesmu jedni za druge u karaoke baru. ; Play laser tag na odmor. ; Kupi vaš partner za kućne ljubimce, ako je on / ona je bio u nedostatku jedan. ; Idi degustacija vina zajedno. ; Posjetite zoološki vrt, a zatim kliknite luda slika ispred životinja kaveza. , Naučiti novi sport zajedno. ; Pročitajte više na prvom spoju, a datum ideje za parove.
Slatka Datum Ideje za zimu, zima je lijepa sezonu provesti sa svojim partnerom. Također je blagdana i ima svečani raspoloženje na njega. Ako ste u potrazi za neke velike zimske datum ideje, evo nekoliko slatka datum ideje koje možete koristiti u zimskim mjesecima. ; Budući da je vremena za odmor, možete uzeti jedan izlet na neki od svojih omiljenih mjesta za odmor. , Praviti snjegovića u svom dvorištu i bacanje kugle snijega jedni na druge. ; Idi umjetničko klizanje. , Cook vruće večeru zajedno i popiti šampanjac. ; Ispeći kolačiće i muffins jedni za druge. ; Pick up sanjke i otići sanjkanju u snijegu. ; Skijanje također će biti zabavna stvar za učiniti u zimama. ; Ples na ledu zvuči zabavno previše, samo provjerite to nije tankom ledu your kuckanje noge na. ; Piti hladno pivo u veleslalomu čaše i pokušati pleše na drvenim stolovima u barovima pivo. ; Možete dati jedni drugima masaže on hladna zima je večer, a zatim maziti se u toplom dekom uz kamin. ; Možete uhvatiti popodne film, ako večeri su previše hladno izaći. ; Sjedi u kafiću na opušteno nedjeljno popodne i chat daleko dok vam ponestane tema. , Dućan za odjeću dok se iz gotovine. ; Napravite snijeg kukova i jesti puno njih. ; Uzmite datum vanjska strana za vožnja u kočiji na hladan zimski poslijepodne. ; Pročitajte više o; Jedinstveni Datum Ideje, Romantic Stvari učiniti; Fun Stvari učiniti na datum, Dating Savjeti, vi možete doći do drugih, kao slatka datum ideje kako bi vaš partner je dan poseban. Trošenje kvalitetno vrijeme zajedno je uvijek zdrava za odnos. Sljedeći put kad mislite da trebate pauzu od svog zauzet raspored, uzeti dan odmora i plan slatka datum za vas i vaše drage.

No comments:

Post a Comment