Monday 6 February 2012

Lažni kamin

Kamina je obično žarište sobi. To čini soba izgleda lijepo i elegantno. Osjetiti toplinu daje samo najbolje, što je mora imati za vaš dom dekor. Ali što ako ne imati jedan? Čuli za varanje kamina? Da, ako nemate pravi kamin ili ako ste na uskoj proračuna, onda lažni kamini su najbolje one da se odluče za. Razne lažni kamin ideje su postali jedan od najpopularnijih načina da dotjerati dom dekor. To su sigurno nisu za grijanje svrhu, ali daju elegantan osjećaj za svoju sobu. Lažni kamina, napravio savršeno, može dati dojam realni. Dakle, samo naučiti kako izgraditi lažni kaminom i jedan u vašem domu. Let's premjestiti na postupak izrade lažnih kamina.
Kako to Graditi Lažni kamin; Prvo, odlučiti pravo mjesto za ovaj kamin. Dalje, dobiti mantel kamin. Postoji ogromna raznolikost u kamin mantel dizajne dostupan. Zapamtite da možete kasnije lako zamijeniti lažni kamina realnom jednog ili električni kamin, tako odluči s pravom na mjestu i mantel.
Materijal potreban, Wood dnevnika, mali prijenosni fan, Crvena sijalica, saten ili neki lagani, sjajne tkanine (crvena, narančasta i žuta); vruće ljepilo pištolj, postupku
Korak 1; Počnite uređenje dnevnika. Izrežite ih u skladu s potrebnim veličinu i početi ih stavite unutar mantel. staviti ih u način za stvaranje prirodnog izgleda, ne paničariti, ne samo staviti ih uz bok ili na vrhu jedan drugoga. Počnite s 3 na dnu, iskosa jedni od drugih, iduće mjesto 2 na tim i jedan na vrhu. Možete ih slikati između dati ugljen izgled. Pročitajte više na električni kamin dnevnika.
Korak 2; Uzmi crvena, narančasta i žuta boja tkanina komada. Izrežite ih nasumično imati neujednačen obliku traka od oko 8 do 12 inča u duljinu. Provjerite jesu li sve nisu iste u obliku, kako bi imali pravo učinak. Pročitajte više na kamin sigurnosti.
Korak 3; Sada, ljepilo these platno trake slučajno na logove koristeći vruće ljepilo pištolj. Provjerite jeste li ih lijepiti na guzu trupaca, nemojte biti vrlo sustavno. Također, zapamtite da vam ih ne ljepilo na jednu prijavu.
Korak 4; Sada uzmite ventilator i to mjesto iza dnevnika, to će pomoći u pokretu platno trake. Njegova ploča mora biti okrenut prema gore. Potvrđuju da se ne vidi od prednje strane. Sigurna ga koristiti samoljepljiva traka. Sljedeća dodati crvene boje žarulje za krajnji efekt kamina. To također mora biti iz vida. Završiti fiksiranje stakla ekrana, i to je učinjeno! Možete uljepšati mantel s nekim kreativnim idejama pomoću ukrasnih predmeta ili samo držati ga jednostavno.
Također možete se odlučiti za varanje kamin grijalice. To su dekorativni i sjajan način da dodate taj element od 'warmth' u svoju sobu. Štoviše, ovi se lako održavati i postoji ogromna raznolikost dostupan u tim. No, provjerite da li ste dobro raditi na ploči i mantel, što ga čini izgledaju prirodno i dobro slažu jedni s drugima. Dakle, jeste li spremni stvoriti lažni kamin u vašem domu? Samo slijedite proceduru da ga imaju pravo tamo, možete dodati i druge elemente, ali pazite da oni ne čine ga gledati varanje.

No comments:

Post a Comment