Tuesday 7 February 2012

Mulberry Tree činjenice

Dud su listopadnog drveća porijeklom iz toplih umjerenim i suptropskim šumama. Nalaze se u izobilju u više zemalja u Aziji, Europi, Africi i Americi. Čak iako dud stabala gotovo uzgaja u svakoj državi Sjedinjenih Američkih Država, osim za Nevadi i Aljaske, mnogi ljudi su još uvijek u neznanju o različitim činjenicama dud stablo, koji čine ova stabla so poželjno.
Povijest dudovima, povijest dudovima je kao fascinantan kao činjenice. These vrste drveća su poznati da čovječanstvo tisućama godina since. U Kini, ostavlja tih stabala koriste se hraniti dudovog svilca, kako bi se poboljšala proizvodnja svile. Natrag u sedamnaesti stoljeća, Rimljani tih listova za liječenje raznih bolesti. Važnost tih stabala na razne drevne civilizacije može priznati iz činjenice da ova stabla postao dio antičkog folklor i mitove starih vremena. Prema jedan takav folklor iz Njemačke plodova stabala duda su povezane s zlo, kao što je vjerovao da je đavo rabi korijenje tog stabla na poljski čizmama.
Mulberry Tree identifikacija; No, iako su dosta poznatih vrsta duda stabla, dva najpopularnija vrsta su native crveni dud i azijskih bijeli dud. Crvena dud koru drveta je crvenkaste smeđe boje, dok je bijeli dud stablo kora je oker-sive boje. Kore oba ova vrsta ima grube površine, s vertikalnim pukotina, i ovalnog oblika alternativne lišće, oko 2 do 6 inča dugo. Crveni stablo duda može narasti do visine od oko 65 stopa, dok su azijske bijeli dud dostigne maksimalnu visinu od 40 metara.
Duda stabala voća, Dud su jednog inča dugo, bobičasto voće poput bilo kojeg od različitih duda vrsta drveća. Kod većine ove vrste, boje sirovog voća varira od bijele do zelene ili blijedo žuta, i na kraju, pretvara u crveno, tamno ljubičasta ili crna kad su sazrijevati. These jestiva voće sa njihove slatke okus, su delikatese među ljudima i ptica podjednako. Što je još važnije, tih stabala imaju duže vegetacije, što zauzvrat, osigurava izobilju usjeva.
Duda za njegu drveća, jedan od najvažnijih duda stablo činjenica je da oni rastu vrlo brzo, kada su mladi, ali na kraju, stopa rasta znatno usporava. Visina stabla koja rijetko prelazi 50-70 metara, ovisi o tome koje su vrste od duda stablo je to. Tih stabala zahtijevaju dovoljno prostora i suncu da raste, a time, to je mudrije da ih biljka najmanje 15 do 20 metara pored. Tih stabala rasti dobro u toploj dobro isušen tla od ilovače. Ukoliko planirate da rastu dud stabala za svoje ukusne plodove, od vas će morati biti strpljivi, jer će se najmanje 10 godina za drveće nositi plodove. Kao i druge listopadne vrste drveća, čak mulberries zahtijevaju redovito rezidbe. Dud stablo rezidbe je najbolje učiniti nakon vegetacije, ipak, ako mislite da je lišće je znatno obložen, a mogu oštetiti stabla, možete ga orezati i zimi.
Vi svibanj također željeli čitati o:; listopadnog drveća činjenicama; Eucalyptus stablo činjenicama; Pine Tree činjenicama; Ovo su neki od najistaknutijih dud stablo činjenice, koja je igrala ključnu ulogu u širenju ove vrste u različitim dijelovima svijeta. U smislu tradicionalne medicine, različitim dijelovima stabala duda koriste se za liječenje niza bolesti. Naoružani sa ovim raznim činjenicama o duda stabala, sada ih možete rasti u svoj voćnjak s ogromnom lakoćom.

No comments:

Post a Comment