Tuesday 7 February 2012

Zeleni čaj činjenice

Zeleni čaj je nastao kao savršen mamac u fazi zdravlje kick i za dobar razlog. It ugodno je i sama podnijela u zdravstvenom sokova i pića moć kategorija i uspio je u dobivanje zdravstvene nakaze da biste išli iz redovnog kave i crnog čaja na sebe. Dakle, mislim da je vrijeme da znate neke je potrebno mnogo činjenica zeleni čaj.
Zeleni čaj činjenice
Zelenog čaja također poznate kao kineskog čaja dolazi listovima biljke Camellia Sinesis. Listovi ove biljke su ili steamed ili pečena u odnosu na crni čaj lišća koje su fermentirane. This posuđuje im zelene boje i pomaže zadržati većinu moćan nutrijenata (polifenoli) koji gube prilikom čaj lišća su fermentirane. Antioksidansi koji su prisutni u zeleni čaj su dobri kao oni prisutni u više od 21 povrća i voća. Iako je postotak sadržaja kofeina u zelenom čaj (30-40 MGS), to ne dovodi do loše učinke koje mogu biti uzrokovane normalnom kofein. To je zbog dvaju spojeva koji su prisutni u zeleni čaj - EGCG (epigallocatechin gallate) i theanine. Oba tih spojeva će eliminirati bolesne efekte kofeina i pružiti im bezopasan. Umjesto toga, ove dvije smjese uz kofein će pomoći u promicanju težine gubitak uz druge pogodnosti. Pročitajte više na to zelenog čaja sadrže kofein?
Postoji nekoliko zelenog čaja koristi da se može govoriti o, no za njih da imaju utjecaj na normalne odrasle osobe, što im je potrebno da se konzumira u većoj kvaliteti. Opći prednosti su kako slijedi:, zeleni čaj ima antioksidansi polifenoli koji se zove pomoći u sprečavanju raka dojke i zaustaviti rast novih stanica raka općenito. ; Zeleni čaj je poznato da se smanji tumori, rizik od srčanog napada i drugih zdravstvenim pitanjima. ; Zeleni čaj ako se uzima redovito je bio poznat po tome što protiv starenja pogodnosti. ; Zeleni čaj je učinkovit u liječenju apscesa, probleme mokraćnog mjehura i korist bolesnika sa šećernom bolešću. , Ona je bila uspješna u smanjivanju razine kolesterola ljudi koji pate od visoke kolesterol. ; Studije pokazuju da zeleni čaj može pomoći ljudima koji pate od Alzheimerove bolesti. , Pomaže u probavi i smanjuje osjećaj punoće i nadutost. ; To rids osoba lošeg daha. , Ona prestaje bolesti desni i sprečava zubni karijes. ; Antioksidansi prisutni u zelenom čaju uništiti loše bakterije u crijevima i stoga djeluje kao katalizator u probavu. ; Pomaže kod mršavljenja. Pročitajte više o zelenom čaju masti metabolizer. ; Ona sprječava ispružen rak. ; To je poznat da koristi ljudima koji pate od apneja za vrijeme spavanja. , To pomaže da poboljšate osobe raspoloženje. , Smiruje živce i ostavlja osobi osjećaj više energized. , To poboljšava kvalitetu kože i kose. , Ona snižava krvni tlak. ; Pročitajte više na je zeleni čaj dobar za vas?
Zeleni čaj za mršavljenje
Zeleni čaj i mršavljenja su vidjeli da idu ruku pod ruku. Jedan od glavnih zeleni čaj činjenica je da zeleni čaj je dokazano da će dovesti do mršavljenja. Debljanje je obično uzrokovano zbog viška triglicerida u tijelu. Iako je potrebno za fizičke aktivnosti, tijekom izlučivanje ove supstance će dovesti do tijela pretvaranje dodatnih secretions u mast. Zeleni čaj sadrži polifenole koji su odgovorni za aktivaciju enzima koji rastvaraju višak triglicerida. Stoga, konzumiranje zelenog čaja može učinkovito dovesti do spaljivanja ovog masnoća i eventualno gubitak težine.
Zeleni čaj je također odgovorna za stimuliranje metabolizma procesa - izravni rezultat čega je gubitak težine. Egcg uzrokovat će višak masnoće biti pušten u krvi stream. Ova mast se zatim koristiti kao gorivo i spalio off po tijelu. Čime se osigurava dodatnu energiju, prolijevanja masnog tkiva i višak vode u tijelu. Katehin polifenoli (EGCG) koji su prisutni u čaju poticati korištenje masnih kiselina koji će smanjiti stopu uporabe ugljikohidrata u tijelu. To će omogućiti veću izdržljivost, time omogućujući vam da održi svoju razinu energije i vježbe za duže vrijeme. I više od toga vježbanje će dovesti do više mršavljenja. Pročitajte više o; Zeleni čaj za mršavljenje, ekstrakt zelenog čaja i mršavljenja, Nadam se da su bili u mogućnosti završiti ovu temu o vrlo primamljivo bilješku. Jesu zeleni čaj činjenice bio primamljiva dovoljno za vas zgrabite šalicu danas? Mi svakako nada tako.

No comments:

Post a Comment