Tuesday 7 February 2012

Plutajući Wall Police

Zakrčena soba može učiniti ako se osjetiti samo neugodan za kretanje i boravak u. To također čini da se samo osjećam dosadno učiniti bilo produktivnog rada. Pa, ako živite u malom domu onda prostor je uvijek problem. Pronalaženje načina da declutter prostor je ono što stalno mora učiniti. Također, dok to radite, možda ćete završiti što ga čini izgledaju stvarno neprivlačan. Dakle, ti bi čudo što se može učiniti da se poveća za pohranu i još uvijek zadržati elegantan izgled vaše sobe. Jednostavan odgovor na ovo je prekrasno plutajući zid police. Da, ne samo za one koji traže dodatni prostor za pohranu, ali i za one u potrazi za zidne dekoracije, plutajući zid police su odlična ideja. Ovi nemaju zagrade koje zauzimaju zidova. Tako su ti izgleda vrlo stilski bez vizualnih distrakcija od zagradama.
Prednosti Plutajući Wall Police
Prednosti plutajuće zida police su mnogi. To će vam pomoći puštanje neki prostor u zatvorenim ormarićima koji možete koristiti za neiskorištene stavke. Ti lijepim darove ili nagrade imaš možda leži u nekim zatvorenim ormarićima, sada može biti pomaknut na ovim policama. Učvršćivanje plutajući zid u policama radna soba je od velike koristi. Možete svoje mjesto veliku zbirku knjiga i DVD-a na ovim i držati nered studija stol besplatno. Nakon što je plutajući zid police u kuhinji je krajnja ideja. Uzmite svoje omiljene pribor za jelo, srebrni i stakleni i urediti ga kreativno na ovim policama. Također možete koristiti plutajući zid iznad police sa svake strane vaše countertop i mjesto za kuhanje potrebne stvari preko njega, velika pogodnost, zar ne? Ne samo u vašoj sobi, ali to može biti zaista korisna u kupaonicama, kao i mjesto za vaše ručnik postavlja i drugih bitnih materijala. Plutajući zid police fiksne u dnevnoj sobi su vrlo uobičajene. To su obično zauzimaju reprezentativni, okviri, itd. Plutajući police su uobičajeno vidjeti u uredima, kao dobro.
Materijala za Plutajući Wall Police
Materijal koji se koristi je vrlo ovisna o vašem ukusu i namjeni instalacijom ovih polica. Ako ste popravljajući plutajući police na zidu kuhinje, možete se odlučiti za mramor ili granit polici, koji odgovara kuhinja countertop. Odgovarajući na ove kuhinja ormarića je također popularna ideja. Drvene police plutajući su vrlo često se opredijelili kao oni odgovaraju većini home dekor, bez obzira na sobu u kojoj su instalirani. Staklo plutajući police su također često koristi u dnevni boravak, spavaća soba i kuhinja. Obično dječjom spavaća soba imaju šarene plastične plutajuće police, to su izdržljiva i lako se može uskladiti s dječjom soba namještaja. Za stavljanje knjige, trebate se odlučiti za drvene police. Boje plutajući police treba uskladiti i sa ostatkom namještaja. Cherry obojeni drveni plutajući police izgledaju elegantno odijelo i gotovo bilo koji komad namještaja ili laminata. Bijeli zid plutajući policama su također vrlo popularna i obično fiksne na bijelim zidovima. Plutajući zid police mogu biti izrađene od prozirna ili smeđe obojenog stakla koje izgleda vrlo stilski.
Načini utvrđivanja Plutajući Wall Police
Plutajući zid police se može koristiti za zidne dekoracije. Učvršćivanje kreativno ih na zidovima mogu dodati lijep element u cijelu sobu i dati ga dekorativni izgled. Jedan od velikih zida ukrašavanja ideja je da se popraviti dugo plutajući polica i dva manja polica iznad njega kreativno. Postavljanje zatim u koraku uzorak je još jedna ideja. Druga ideja je da se popraviti ih jednu ispod druge na uskom stupu. Provjerite jeste li zadržati dovoljno prostora između polica, tako da imate slobodu da mjesto reprezentativni.
Trebali bi planirati unaprijed, što će se stavljanje na police i prema tome ih popraviti. Provjerite jeste li ih popraviti na pravu visinu tako da je objekt smješten iznad njega je savršeno vidljiv. Ako se pitate kako izgraditi plutajući zid police, dopustite mi da vam reći da je stvarno lako. Skupi materijal, odlučiti plasman, naučiti kako napraviti plutajuće police i dobiti spremni da ih popraviti.
Učvršćivanje plutajući zid policama je najbolji način za dodavanje stila element za zidove. Smješten na pogrešan način, ti mogu samo dati zatrpan pogled, tako da mislim dvaput prije nego što ih popraviti kako bi unaprijedili izgled cijelu sobu

No comments:

Post a Comment