Monday 6 February 2012

Nula Clearance Kamin

Nula klirens kamin je ništa ali montažne, fabrički kamina koji može lako biti ganut okolo i potrebama vrlo malo održavanja. Sluće za domove bez dimnjake i ne trebaju ognjište da funkcionira učinkovito. Nula klirens kamin je instaliran s uputama za okupiti jedinica i priručnik za okvira zahtjeve. Oni izgledaju sjajno kada metal jedinica zatvoren u ziđa okvir.
Što je Zero Clearance Ognjište?; Zero klirens kamini su okružena drveni ram i imaju cijevi zraka ventilaciju na leđa. Oni obično su načinjenih od lima ili lijevanog željeza i su fueled s drveta, plin ili struju. Oni se mogu čistiti jednom u godini, ako se oni koriste. Nula klirens kamin je uvijek bolji izbor nego izgrađen kamin kao što može sigurno biti instaliran blizu ili protiv zapaljivih materijala poput drvo ili zidovi. Prostor potreban ovim kamina također usporedno manjoj od tradicionalnih kamina. Pročitajte više na kamin sigurnosti.
These nula klirens kamina može biti instaliran u bilo sobi kuće, dati sobu tradicionalni, ipak moderan izgled. Nema potrebe za teškim i složenim opeke rad pokrivanja tih kamina kao što samo može imati staklena vrata da im daju jedinstven izgled, smanjenje troškova kamina. Postoji broj atraktivnih dizajna za nula carinjenje kamin i ti mogao ih utakmicu s atraktivnim kamin mantel da compliments vaš dom sheme boja.
Nulte klirens kamin je dobivanjem puno popularnost jer nije samo jeftinije instalirati, ali brže i lakše kao djeluju usporedbi na tradicionalne ziđa kamina. Oni su do 70% učinkovitijom nego tradicionalne one, kao otvoreni kamina ne dobiti dovoljno toplinu to izgorjeti polutanata produced by ih, stoga smanjujući njihovu učinkovitost. Ovo nije slučaj u nula klirens kamina kao oni su zatvorena i ne proizvesti mnogi polutanti.
These kamina trošak okolo $ 500 do $ 3000 ovisno o vrsti modela Vas. Jedan od najbolji i najučinkovitiji modela je Napoleon BGD42CFN što je vrlo zgodan instalirati u svakoj sobi kuće te izgleda stilski i elegantna. Kada želite kupiti jedan od tih, pobrinite vas odvesti pravilnu mjerenja mjesto želite dobiti ga instalirali rezervirati
Zero Clearance Wood-gorenje Kamini: "Ovo kamina imaju željezo obod ali su fueled s drveta. Ako želite dati tradicionalni izgled vaše nulu čišćenje kamina, možete se odlučiti za drvo paljenjem jedan. Ovi, ne samo topline vaš životni prostor ali također niži vaše energije troškove usporedbi s plin i struju fueled kamina. Možete uživati ​​toplinu drvenog kamina u komercijalno izgrađen nula klirens kamin s vašom obitelji, preko toplom šalicu kave. Jedini problem s ovom vrstu kamin je da treba očistiti kad god ga koristiti jer daje out čađa iz drva.
Zero Clearance plinski kamin; Ovo je tipova nula klirens kamin koja je fueled by plin. To ne treba zapaljivi materijal kao što je drvo. To je zgodan način stvaranja vatre, ali kamin mora biti dobro prozračenom i mora imati gasovod priključen na glavnu vezu. Postoje mnoge dizajnom dostupnim u nultom klirens plin kamina i možete odabrati god odgovara vašim dom. Mjesto nulte klirens plinski kamin je važan čimbenik u instalacijskom procesu. Pobrinite odabrati lokaciju koja ne ometa vaš pokret u kući, kao nepravilno postavljenim kamin može uzrokovati nemir i manje soba kretati. Razmotrite veličinu ognja okvir prije nego što ga kupiti. Pročitajte više na plin instalacije kaminom.
Zero klirens kamini su doslovno najtoplijeg kamina danas. Dakle ako želite dati svoj dom lijepe, ugodne i tradicionalni izgled ići za nula carinjenje kamin.

No comments:

Post a Comment