Friday 4 May 2012

Bambus Flooring Instalacija

Bambus podovi su postaje popularan izbor među kuće i arhitekti pod istim uvjetima. Oni su proizvedeni od stabljika bambusa pomoću moderne tehnike. Bambus podnice predstavlja ultra glatka i elegantan podnice, koje su u rangu s drugim opcijama tvrdo podnice. Sadržaja vlakana bambus je više od ostalih šuma, dajući im odlične teško nosio sposobnosti. Tako je, na iznenađenje većine ljudi, bambus podnice je vrlo izdržljiv i otporan na vlagu i kukce.
Promovira kao eco-friendly alternative, bambus podnice dodaje prirodni dodir svakom domu. Tradicionalni šume koriste za podnice obično se bere nakon 15 do 20 godina, a bambus raste brzo i potrebna je samo 3 do 5 godina dospijeća vrijeme. Još jedan plus point je da je ista biljka bambusa može biti dobivenih u redovitim intervalima, što nije tako iu drugim stablima. Dakle, koristeći bambus parketi za zimski korak prema zelenom okruženju. Ako planirate položiti bambus podovi u svoj novi dom ili zamjene postojećih, ovaj članak na bambus podnice instalaciju će vam pomoći razumjeti osnovne korake kako bi ostvarili ovaj projekt renoviranje kuće. Znati više o bambus podnice pro i kontra.
Bambus Flooring Upute za instaliranje
U smislu bambus podnice svestranost, možete odabrati iz širokog spektra boja i stilova, tako nadopuniti vaš namještaj i dizajn interijera. Instaliranje bambus podovi se obavlja na isti način kao i mi za tvrdo podnice. Kao i tvrdo kat, to se prodaje kao ploče ili daske, njegovoj veličini mogu varirati od jednog do drugog branda. Ipak, postoje neke pripremne korake kao što su vlaga testiranja, aklimatizacije, itd., koji bi trebalo biti učinjeno prije zapravo polaganje bambusa kat. Pogledajte savjete u nastavku kako biste znali sve o bambusa instalacije katu.
Mjera Soba Veličina: Prvi korak u instalaciji bambusa kat je točno izmjeriti dužinu i širinu prostorije pomoću mjernih traka. Možete trzaj niz mjerenja u prijenosno računalo za daljnju referencu. Provjerite pokrivenost pruža u jednoj kutiji i podnice procijeniti broj potrebnih kutije s obzirom na veličinu sobe. Uzmi 10 do 20 posto ekstra podnice za bilo nepredviđen otpada.
Pripremiti Soba: Uklonite namještaj i dekoracije sobe iz sobe, u kojoj ćete instalirati bambus podnice. Možete pomak svih tih stuffs u susjednoj prostoriji do instalacije posao je završen. Također, ne zaboravite riješiti temeljne probleme kat prije instaliranja bambus podove.
Vrsta bambusa kat: Postoji nekoliko vrsta bambusa etaže, svaka se razlikuju u izgledu, kvaliteti i instalacijskim metodama. Na primjer, možete odabrati horizontalni bambus podnice s prirodnim rastom prstenovi ili vertikalne tip koji sliči redaka drva. Kao po podu tipa, bambus podnice zahtijeva ljepljenje, čavlima dolje ili plutajući metoda za instalaciju. Znati više o plutajuće bambus podnice i karbonizirani bambus podnice.
Acclimate Bambus Strips: aklimatizacije na bambus podnice za određeno razdoblje vrlo je potrebno, tako da drvo dobiva prilagoditi temperaturu i vlažnost u prostoriji. Možete otvoriti kutije, širenje podnice u malom hrpe i držati ga kao da je za najmanje 3 dana (72 sati). Pročitajte više na bambus podnice trajnost.
Odredite Instaliranje Metoda: U slučaju dugog boravka, možete postaviti bambus podnice dužini, tako da je traka odgovaraju dužini prostorije. Čvrsta bambus podnice instalacija zahtijeva čavala ili lijepljenje, a projektirana tipa može biti instaliran od strane plutajuće metodom. Za cementa katu, to je najbolje ljepilo je bambus podnice s ljepilom vlage.
Instaliranje Bambus Flooring: Na temelju širine, procjena broja pune i djelomične bambusa zajednice koje će biti potrebno da stane u sobu. Kao što je po uputama proizvođača, instalirajte bambus podnice i pokrivaju vrlo mali dio u isto vrijeme. Osigurati zbijeno stane između dvije daske ili ploče od bambusa podnice.
Procjena troškova: Dok procjenu troškova bambus podnice instalacije, potrebno je izračunati cijenu podnice, isporuku troškova (ako je primjenjivo) i razne druge stvari kao što je ljepilo, noktiju, i sl. Ako ste hiring profesionalni instalater, ukupno kaput instaliranja bambus podnice može biti vrlo visoka.
Vi svibanj preferirati da pročitate više o:; Bambus Flooring: Kako instalirati bambus drvo podnice, bambusa kat Care: Kako očistiti Bambus Podovi, ako imate bilo kakve sumnje, proći kroz bambus podnice recenzije i istraživanja o stopi zadovoljstvo potrošača. Uzimajući u obzir sve aspekte home poboljšanje, kao što su cijena, mogućnosti oblikovanja i dugovječnost, investiranje na bambus podnice instalacija je pametna odluka. Slijedite upute preporučuje da se brine o bambusa podova i održavanje elegantan obličje i dugotrajnog katu.

No comments:

Post a Comment