Wednesday 16 May 2012

Kako vezati šal

Jeste li znali da to traje gotovo dvije godine da završi Hermes šal, počevši od dizajna koncept, graviranje i tiskanje na ruku završetka procesa? Koji govori svezaka o važnosti šal kao modni detalj. Vabiti od šal ovisi o jednostavnim stvarima kao što su kako vezati maramu. Šalovi su dostupni u toliko oblika, veličina i boja, da u današnjem svijetu mode pogonom, šal je 'to' accoutrement, ako želite učiniti da krajnji modne izjavi.
Kako vezati maramu na glavi, postoji nekoliko različitih stilova koje možete isprobati u slučaju da želite naučiti kako vezati maramu na glavu. Najjednostavniji od stilova je, naravno, koristiti šal kao glavu, ali možete također koristiti tkanina kao rubac na glavu ili ga koristiti kao sofisticirane žene odjeće komad pokriti glavu. Ovdje su neke načine za vas kako bi naučili kako nositi maramu.
Traka za kosu Šal, Uzmi šal koji je mekom i svilenkastom. To bi trebao biti dovoljno dugačak da omotnici glavu u potpunosti, ali ne previše dugo. ; Presavijte maramu dužina mudar da se formira cijev od tkanine. ; Stavite maramu na odgovarajuću udaljenost od linije kose, a zatim pažljivo vezati krajeve marame na potiljku. ; Bandana marama, Uzmi trg šal i zatim preklopite na pola, dijagonalno. , Od trokuta koji je formiran, mjesto duže ruba kose na čelu i na užem rubu odmaraju na kosu. , Kravata krajevima šal pod kose u obliku luka ili čvor. Ako želite, možete gurnuti natrag šal malo ili čak bez nekoliko vlasi kose stvoriti flirty, ženstveni izgled s klasičnim hair pribor. , Pokrivalo za glavu, uzeti kvadrat šal i zatim preklopite na pola, dijagonalno. Ali u tom stilu bi se osiguralo da veličina šal je veći od onog u rubac stilu. , Pokriti glavu s preklopljenim šal i donijeti rubova šal pod vrat. Cross završava i odvesti ih iza vrata. , Kravata završava u čvor na leđima naučiti kako vezati maramu u stilu pokrivalo za glavu. ; Kako vezati vrat Šal, jedan od najpopularnijih načina za nositi šal je da ga vezati oko nečijeg vrata ili čak i samo ga ogrnuti oko vrata. Ovdje su neke sve vrijeme omiljeno metode kako vezati maramu oko vrata.
Jednostavna vrat Šal, Presavijte kvadratni rubac u obliku trokuta. ; Podignite šal i stavite ga ispred vrata, uz srednji dio šal odmara na svom tijelu. ; Uzmi dva rubova šal iza vrata, a zatim ih vratiti na prednji, a zatim vezati labav čvor. ; Raširena materijal ispod i iznad materijalnih i ne dopustite da hrpa gore. ; Kravata drugi čvor i ti si ispunjavanja. , Francuski čvor, mjesto veliki trg šal na stol u obliku dijamanta. ; Donesite donjeg ruba prema sredini marame, a zatim stavite ga malo iznad isti. ; Donesite gornji rub prema zatvorenom dugo dio donjeg ruba. ; Sada preklopite donjeg ruba prema sredini šal, tako da je u skladu s ukazao rubovima lijevo i desno. ; Sada preklopite gornji rub do pokrije presavijeni donji dio u potpunosti, a zatim preklopite maramu dužini opet. ; Zamotajte maramu oko vrata od naprijed prema natrag i onda donijeti završava natrag prema naprijed opet. , Kravata završava labavo i odnesite ga na stranu i onda opet čvor. ; Vrat rozeta, Fold šal dužini dok ne dobijete željenu debljinu. ; Stavite maramu na takav način da je njegova srednja je na stražnjem dijelu vrata i rubovi su u prednjem. ; Twist krajeve preko jedni druge u obliku užeta kao strukturu. Nakon toga, uviti šal s obje završava na vratu i omotati konop oko sebe u obliku ruža kao oblik. , Uvucite neuredan završava iza ili ispod šal, tako da stvaranje se održava u mjestu. ; Kako vezati Long Šal, jedan od najlakših vrsta šal se poigrati s je duga marama zbog svoje svestranosti i prilagodljivosti lako. Dugo šal je idealno rješenje za upit kao što su kako vezati zimski šal. Ovdje su neke upute za vezanje marama dugi šal.
Europska Classic, Presavijte maramu na pola po dužini, a zatim držite labav završava u desnoj ruci i presavijeni dio u lijevoj ruci. , Je mjesto na stražnjem dijelu glave s sredini presavijeni šal na stražnjem dijelu vrata. ; Sada gurnite labav krajevi šal kroz petlju koja je stvorena od strane puta. Koji koristite klasični dugo šal čvor. , A drugi varijacija koje možete pokušati s dugim šalom je samo neka ga ogrnuti oko vrata i pustiti da padne labav ili čak samo bacanje jedan kraj oko vrata.
Šal je pribor koji vam može pomoći igrati gore ili dolje odijelo, ovisno o tome kako ga koristiti. Iako je danas slavi kao stil simbol i najviše svestran ukras za isticanje odjeće, prije 1900, šalovi korišteni su samo kao glava obloge i bez druge modne ukras. Danas su glave zupčanika, torba nakit, sarongs, pa čak i struka krila. Ne postoji ograničenje za eksperimentiranje koje možete upuštati u sa šalom, a sve što trebate učiniti je naučiti kako vezati maramu.

No comments:

Post a Comment