Sunday 6 May 2012

Kako Spy na nekoga

Danas, pronalaženje povjerenja je teže nego pronalaženje Boga. Postoje slučajevi kad 'ljubav u zraku "zamjenjuje se" nesigurnost u zagađeni zrak'. Špijuniranje može osjećati kao jedini prikladan opcija lijevo za žene koje žele znati jesu li njihovi muževi su sljedeći 'Tigrovi' izgubio u šumi zdrav ili muževe koji žele saznati jesu li njihove supruge su nevjeran ili voditelja tvrtki zapošljavaju pod pokrićem agenti saznati što je njihova suparnika ima svoj rukave ili wannabe Spy Kids koji žele da otkriju nezakonite aktivnosti na svom području. Popis ide dalje, ali ostaje pitanje, kako mogu špijunirati na nekoga? Mnogo puta smo uvježbavali dijaloškom Bond, James Bond u pred ogledalom? Pa je došlo vrijeme da se vaše djetinjstva sanja da postane špijun u stvarnost. Počnimo s koliko bi špijunirao nekoga.
Savjeti o tome kako bi špijunirao Netko
Najbolji način da izvidi na nekoga je da se zaustavi djelujući kao špijun. Ponekad maskiranja sebe je neizbježan, ali bolje ne da se oblačiti u odjeću koja će dobiti više pozornosti nego inače ili izbjegavati pripremu za bilo kakvu posebnu špijun-nošnje (na kraju krajeva, špijun nije super heroj). S obzirom na nastavku su neke načine kako bi špijunirao nekoga.
Slijedite Potajno, Ovo je godina stari, tradicionalni način da izvidi na nekoga. Nakon netko može biti teško ponekad, ali se upozoriti i brzo mogu pomoći. Ne prikazivati ​​kao da ste na rubu hvatanja velikih riba. Pojavljuju se opušteno, nositi brkove ili šešir, ako osoba koju dobro poznaje. Ako znate gdje ilegalne aktivnosti će se događa, možete stanica sami na terasi obližnje zgrade ili u stanu. Kupi dobar dvogled kvalitete i dobro pogledajte što se događa vani. Promatranje vještine su velika prednost za veliki špijun.
GPS Tracker, ako se pitate kako bi špijunirao netko pomoću daljinskih uređaja koji su prilično jednostavan za rukovanje onda možete koristiti GPS uređaji. To je još jedan način sljedeće osobe ili znajući svoje mjesto boravka. Kupi kvalitetan, pouzdan GPS tracker i pribiti na osobu koju špijunira. To može biti opasno ipak, pa budite oprezni ako to učinite.
Skrivene kamere, koristeći skrivene kamere će biti idući korak ispred. Postoji mnogo slučajeva bolje polovice da bolje od svojih supružnika ostavljajući web kameru u svojoj sobi uključen i u načinu snimanja. To može biti najjeftiniji i pouzdan način za špijunažu na nekoga. Također možete razmotriti skriva špijun kamere u drugim locales poput automobila ili u uredu. No, provjerite je li vaš fotoaparat u potpunosti skriven. Ugradnja kameru u torbici ili u knjizi je uvijek bolja ideja, jer šanse za dobivanje uhvaćen su malo manje.
Spy Software, osoba koja je laptop ili PC može biti zrcalo svoje dnevne aktivnosti. Dakle, dobivanje informacija iz svoje računalo će vam pomoći da steknu vrijedne informacije. Špijun softver može biti instaliran na osobno računalo da preuzmu kontrolu nad računalom aktivnost. Provjeravanje datoteke i kolačiće i internet stranica iz povijesti može napraviti neki zapanjujuće otkrića. Spy gadgets Također možete oporaviti izbrisane neke poruke e-pošte previše, što također može pružiti pakao puno informacija. Spy telefoni također može pomoći da presreću ponašanja korisnika i snimati razgovore i poruke učinjeno kroz njih. No, sve to će zahtijevati pristojan budžet.
Traži se sve to, osobne stvari kao što su wallets, primici, telefon i vrećice treba temeljito provjeriti. Vi svibanj pronaći informacije u većini neočekivanim mjestima, tako da ih traži. Najvažnija stvar u učenju kako bi špijunirao nekoga bez uzimajući uhvaćen ostavlja bez dokaza, da ste imali tražili ništa. Dovoljno je staviti sve vratiti onako kako je bilo. Pročitajte više na, kako postati špijun, špijun i nadzor; Dakle ljudi, to je sve od moje strane o tome kako bi špijunirao nekoga. Samo prošle podsjetnik za vas, špijuniranje može biti pun opasnosti i može dovesti do pravnih posljedica. Pa zašto ne preispita svoju odluku, nakon svega, "Onaj tko može špijunirati u svoju dušu kako bi pronašli dublje značenje i skrivena odgovore na život je svjetski najbolji špijun."

No comments:

Post a Comment