Saturday 26 May 2012

Kako to Grow African American Hair

African American kosa je prirodno kovrčava i kovrčast. Svoje kose tendira da bude suha i korištenje puhati sušara, stan Okovi, a pritiskom na češljevi čini ih još više suha. African American žene vole boju svoje kose i probati mnoge kemikalije kao što su relaxer, itd. da se opustite i neposlušnu teksture i da im je kosa lijepa. Dakle, to uzrokuje kosu da postanu suhi, krhki i Splitu završava.
To uzrokuje gubitak kose i kosa ne raste iznad razine potiljku. Ako ste previše se suočavaju s istim problemom, onda niste sami. Postoje mnoge žene koje traže načine za uzgoj afričke American hair prirodno. Dakle, da biste započeli s, trebate to držati tvoj kosa hidratizirana i početi koristiti prirodne proizvode za njegu kose. Ovi prirodni proizvodi za njegu kose pomaže osigurati hranjive tvari koje su vitalne za rast dlake i držati kosa zdrava i jaka. Sljedeći članak na rast kose savjeti za afričkih Amerikanaca pomoći će odgovoriti na Vaša pitanja o tome kako rastu African American kose.
Kako napraviti African American kosa raste?
Vi više ne moraju biti frustrirani i bijes s vašim bespomoćnosti u rastu African American duge kose. Prestati koristiti perika i kosa ekstenzije koje pomažu vam dati izgled duže kose. Sljedeće jednostavne korake o tome kako rastu dugo African American kosa će vam pomoći Vam pružiti teče tresses.
Prva stvar za učiniti za uzgoj African American hair, naravno, zaustaviti korištenje kemijski temelji šampona i uređaja. Prijeći na prirodni šamponi i njegu kose proizvode na koje se hraniti kosu. Ovi prirodni proizvodi za njegu kose za afričke Amerikance će poboljšati teksturu, zamijeniti izgubljenu vlagu i napuniti izgubljene minerale. Odaberite proizvode koji sadrže omega-3 esencijalnih masnih kiselina i omega-6 esencijalne masne kiseline kao i oni vratiti suhu kosu. Također odaberite proizvode s jojoba, maslinovo ulje, safflower ulje, suncokretovo ulje i ulje pšeničnih klica. Možete pročitati više o African American proizvoda za njegu kose kao, uređaj za afro-američke Hair, sušilo za Moisturizers za afričke Amerikance; rast kose vitaminima za afro-američke žene, sljedeća važna stvar rasti Afroamerikanac kose je početi s zdrave prehrane. Morate slijediti uravnotežen bogat dijeta koja sadrži vitamine i esencijalne minerale. Uključite ribu i orasima pružiti tijelo s prirodnim omega 3 masnih kiselina koje pomažu kosa raste brže. Jedite više zelenog lisnatog povrća, kao što su špinat, kelj, zelena salata sorte jer oni sadrže važne vitamine koji pomažu u rast kose. Voće treba jesti svakodnevno jer sadrže puno minerala i vitamina. Meso, kikiriki i grah sadrže proteine ​​koji su važni u raste kosa prirodno. Možete pročitati više o African American njegu kose savjete.
Morate masaža kosu s kokosovo ulje kako bi stimulirala rast kose. Prije nego što opere kosu, toplo neki kokosovo ulje i masirajte ga u kosu i ostavite ga na oko sat vremena. Možete čak i ostaviti kokos kose preko noći i opere ga sljedećeg jutra. Kokosovo ulje će zadržati svoju kosu hidratizirana, glatka i spriječiti lom. Možete čak i pokušati primjenu toplim maslinovim uljem i safflower ulje na vaše vlasište.
Sljedeći korak rastu African American kose je održavanje kose hidratizirana, u svako doba. Provjerite jeste li oprati kosu barem jednom tjedno za promicanje cirkulaciju krvi, uklanjanje prašine i prljavštine i smanjiti peruti koji uzrokuje gubitak kose. Nakon što je pranje kose koristite regenerator kose da držati tvoj kosa zdrava. Koristite hair uređaji koji sadrže aminokiseline, esencijalne masne kiseline, badema, jojobe, kokosovo ulje, shea, itd., kao što štiti i rastući African American kose.
U gnijezdo važan korak o tome kako rastu dugo African američki kosu, je piti puno vode. Pijte barem osam do deset čaša dnevno kako bi se istjerati toksina, nečistoća i kemikalija u tijelu koje sprečavaju rast kose i izazvati hormonska neravnoteža. Vam da u potpunosti trebali izbjegavati korištenje stan Okovi, puhati sušači i curling pegle jer pržiti kosu i spriječiti ga od dugog raste. Trebali bi početi koristiti prirodni četke od prirodnih vlakana.
Minimiziraj korištenje uske hair pletenice, cornrows i lijepljenih-u nastavcima, kao što su stavili pretjeranog stresa na kosu nitima. Ako ne možete dobiti pletenice, provjerite da li nositi pletenice na tjednoj osnovi. Boja kose proizvodi sadrže hidroksidi i alkohola koje oštećuju kosu. Vaša kosa postaje suha i krhki. Stoga, izbjegavajte bojanje kose koliko je god moguće. Ako trebate boje kosu, provjerite da li provesti duboko hair conditioning svaki tjedan.
Najbitnija korak za rast African American kose je isječak završava svakih 6 do 8 tjedana. Ovaj uobičajeni podrezivanje osigurava split završava se uklanjaju, čime se pomaže kosa raste duže. To su nekoliko naputke koji će vam pomoći u rastu African American hair prirodno. Ključ je ispravno za njegu kose i zaustaviti hair zlostavljanja od strane pretjerana upotreba kemikalija i dlaka glačala, puhalice, itd. Zdrava prehrana će osigurati zdrav rast kose. Izbjegavajte stres i pušenje jer ima tendenciju da bi vaša kosa glup i beživotan. Guste, kovrčave African American kosa je zavist svakog žena s finim, ravnu kosu. Pazite na vaše brave i vidjeti ih biti vaš ponos. Nadam se da ćete naći gore članak o tome kako rastu African American hair koristan.

No comments:

Post a Comment