Saturday 5 May 2012

Fence Stilovi

Što želite vaša ograda izgledati? Pozdravljajući? Grozan? Ili možda, jednostavna, koja učinkovito služi svojoj svrsi? Bez obzira, što ograde stil da odaberete, u svrhu podizanja ograda ostaje isti, osigurati vašu privatnost i čuvanje trespassers van. Ograde su također podignuta za posebne potrebe koje sadrže kućne ljubimce ili druge stoke sigurno u. Postoji barem desetak fence stilova koje možete izabrati, s visok kovanog željeza ograde, koji potječu zrak snage na više konvencionalne, ali elegantan drveni ograde. S obzirom na nastavku su neke od popularnih fence stilova.
Popularni stilovi Ograda
Drvene ograde, drvene ograde rezultat visoke kada je riječ o klasi i eleganciju. Oni su idealni za dom i imanjima. Postoje bezbrojne drvo fence stilova, kao što su predstraža, privatnost, polu privatnost, Split željeznicom itd. Picket fence stilovi su najpopularniji od svih stilova drvenom ogradom. Oni se sastoje od nekoliko drvenih stupova postavljene na nekoliko metara pored s gotičkim ili francuski gotičkom stilu vrhovima. Privatnost fence se sastoji od velikih drvenih listova, podršku postove. Privatnost ograde ne dopuštaju čak i zaviriti u svom dvorištu, na taj način guarding vašu privatnost.
Polu privatnosti ograde su slični privatnosti ograde, samo oni dopuštaju malo jaz između listova. Split željeznicom ograde imaju postove postavljene na oko 8 m, sa 2 do 4 tračnice paralelno na tlo. These tračnice su podržani na svaki komentar i jaz između njih. Oni su idealni za držanje konja ili drugih stoke. Drvene ograde treba redovito njegu i održavanje uz rutinske slikarstvo posao. Više o drvenom ogradom dizajna.
Ograde od kovanog željeza; Kovano željezo ograda uglavnom se koriste za ukrasne svrhe. Oni su jaki i traju godinama, bez puno održavanja. Kovano željezo ograda nude optimalnu sigurnost kao što su oni skoro neprobojan. Međutim, budući da su oni "vide kroz ', oni nude vrlo malo privatnosti. No, budući da, željezo ograda često podignuta u najvećoj mogućoj mjeri od kuće, odnosno na opseg, oni još uvijek mogu poslužiti u svrhu zaštite privatnosti. Kovano željezo ograda idealni su za ustanove, kao i privatnim kućama. Oni su često su izgrađeni u suradnji s opeke zidovi i stupovi.
Chain Link Ograde, Chain link ograda uključuju metal postove koji su podigli nekoliko metara pored. Mreža krize križa lanaca je podržan od strane svakog posta. Ovisno o visini lanca link ograda, ona može ponuditi znatnu sigurnost. Kada je na vlastitu, lanac link ograde ne daju privatnost, međutim, oni često mogu biti u kombinaciji s vinil lamelama povećati količinu privatnosti. Oni su najpogodniji za sportske terene i druge otvorene rekreativnih prostora. Više o lancu link za instalaciju ogradom.
Vinyl Fences, Vinyl ograde nemaju stil vlastitu kao oni uglavnom koriste oponašati stil bilo koje od gore navedenih ograde. Oni nude jeftin izbor za ograde i izuzetno su svjetlo na održavanje. Nepotrebno je reći, oni su postali izuzetno popularni. Možete imati vinil ograde napravio u stilu kolac, ili rešetke stil instaliran preko drvenog privatnosti ogradu ili čak ranč stilu. Oni su uglavnom dostupne u bijeloj ili tan boje. Prema tome, možete dobiti potpuno bijelu ogradu za godine bez gnjaviti oko davanja svježe kaput boje vrlo proljeće! Više o vinil ograde stilova.
Ograda komponenta - postova, zajednice i vrhovima ostaju isti za sve stilove fence, samo građevinski materijal varira. Možete eksperimentirati s ograde komponente kako bi se stvorili jedinstveni dizajn fence razlikovati vaša ograda od ostatka u susjedstvu. Međutim, provjerite da li uzeti u obzir sve ograde kodove vašem susjedstvu.

1 comment:

  1. White vinyl fence is made from harmless non-toxic substances that are fully recyclable.

    Privacy Fence

    ReplyDelete