Thursday 10 May 2012

Eye Body Language

Oči su ogledalo duše je poznata poslovica jidiš. Osoba koje se vješt u govor tijela može čak i lažne svoje tijelo jezik. Međutim, oči su ogledalo duše i lako dati emocija ili osjećaj koji osoba prolazi kroz. Oči pokazati ako je osoba umorna ili osjećaj svježine. Svježe UN-umorne oči će sjaj, as druge strane, osoba koja je umorna će imati dosadan potrazi oči često popraćeno s tamnim krugovima. Vrlo je teško za osobu da lažni jezik oka tijelo, međutim, još uvijek možete koristiti jezik oka tijelo na svoju vlastitu korist. Na primjer, ako ste u raspoloženju umorni onda možete izbjeći odlazak na važan sastanak, kao osobu koja imate sastanak s moći će se vidjeti kroz vaše umorno stav, koji se također može odražavati osjećaj disinterestedness. S obzirom na nastavku su različite oka body language signalima tumačiti.
Različite Eye Body Language signala; Ovdje je popis različitih oka body language signalima koji će vam pomoći u boljem lice čitanja.
Gledajući Gore: Kada je osoba gleda gore, to znači da je osoba razmišljanja. Osoba kada se gleda gore ulijevo, može ukazivati ​​na osobu sjećanje sjećanje. Gledajući prema gore i desno mogu ukazati da je osoba stvara imaginarni sliku, i stoga može značiti da osoba laže. This oko signal je također znak dosade. Voditelj spušten dolje, a oči gleda gore, su znak predaje s oko kontakta atrakcija.
Gleda prema dolje: Gledajući dolje može biti signal da su dominantni i pokoran. Međutim, znak da su dominantna i snažna često će biti popraćena uz blagi nagib glave, a dostavu će biti kad je čovjek gleda dolje bez kontakta s očima.
Gledajući Sideways: Tražim bočno često znači da je nešto je izvor interesa ili prijetnja, to također može značiti da osoba nije u suglasnosti s onim što si rekao.
Kontakta s očima: Doe oči što je blagi defokusirana izgled s opušteni mišići oka, može značiti seksualnu želju. U tom jeziku oku tijelo ljubavi, osoba također može imati sjajan oči, a učenici se mogu pojaviti dilatiran. Izrada kontakta s očima također pokazuje da je osoba zainteresirana za drugima, a razbijanje kontakta s očima može značiti da osoba koja je uvrijedio, ili se pokušava koketirati, ako je glava održava coyly niska. Dugi kontaktirati oka može značiti mnogo stvari, kao što su plaćati zatvoriti pozornost, da vam se sviđa određena osoba, pokušava razumjeti ako je druga osoba zainteresiran za vas, itd. Long kontakta s očima gleda natrag i naprijed između dva oka, pokazuju privlačnost.
Squinting: Osoba sužavanje svoje oči može značiti da osoba ne vjeruje ono što mu govorim / nju. Dakle, ovaj jezik oka tijelo znak se koristi za suca ako je osoba leži ili ne. Međutim, to također može značiti da je čovjek umoran, i kad taj jezik oko tijela uz smanjenje očnih kapaka i bacanje glavu s leđa stežu usnama, dok je osoba još uvijek gleda na nekoga može značiti osoba se romantično. Više o laganje govor tijela.
Učenik Veličina: Učenik veličini u oku tijelo jezika je suptilan znak, što može značiti seksualnu želju. Ako je osoba oči raširiti i još jedna osoba u oči šire u odgovoru, to može značiti da su dva privlače jedni druge.
Glancing Bacimo li pogled može ukazati prema želji, npr. bulji u zid na sastanku ili javnom mjestu može značiti osoba želi da napusti mjesto. To također može značiti da je netko zainteresiran za vas, i ima želju razgovarati s vama.
Staring: Staring može biti agresivan, srdačan ili varljiv. Međutim, kada dešifriranja emocija iza gledati važno je da ste razumjeli prate znakove govora tijela previše.
Zatvaranje očiju: Zatvaranje očiju zatvoriti znači, da je osoba je šokirana ili užasnut prizora ispred njega i ne želi da ga vide. To također može značiti izbjegavanje ili ignoriranje druge osobe, tijekom razgovora.
Namigivanje: namigivanje može biti namjerna gesta sugerira zavjere. Ponekad to je i sugestivan oku tijelo jezika znak, ukazujući na pozdrav, koji ponekad muškarci ili dječaci koristiti. Pročitajte više o ljubavi ima svoj vlastiti govor tijela.
Mokro Oči i Suze: Vlaga u oči može biti zbog umora, ili može biti potisnut znak plača, tjeskobe ili ekstremnim tuga. Suze su znak prepun emocija, što može biti zbog ekstremnih tuga, bol ili radost.
To su bili različiti oka body language signalima tumačiti. Međutim, važno je da kada se analizira različite signale oka, razmislite o pratećim geste previše. Tako zapamtite značenje iza tih nesvjesnih oka govor tijela znakove, a vi ćete biti u stanju razumjeti ljudi bolje.

No comments:

Post a Comment