Monday 14 May 2012

Kako nositi šal Pashmina

Porijeklo riječi Pashmina dolazi od perzijske riječi pashm što znači vuna. Visoka kvaliteta i mekoću čini ovaj vrlo poseban vune te je poznat po visokoj cijeni. To je kultiviran od rijetkih pasmina koza naći u Himalayan regijama Nepala i Tibeta. Također je pronađen u Srednjoj Americi posebno Mongolija. Vune iz podzemlje tih planinskih koza se prikupljaju i pomiješan sa svilenim za proizvodnju Pashmina. Iako je vrlo lagan, pruža nevjerojatnu toplinu i pogodan je za dan vremena i navečer nositi. The Pashmina je vrlo svestran tkanina i ovdje ćemo vas o tome kako nositi Pashmina šal.
Načini nositi šal Pashmina
Bilo da je formalni ili povremeni prigodom jednog Pashmina šal je većina svestran pribor posjedovati. Ona dodaje dozom elegancije i glamura u čak najviše najjednostavnije odjeće. Postoje razni načini i stilovi omatanje jednom Pashmina oko vas.
Omču Zamotajte; Ovaj stil je popularnima učinio tada modna ikona Grace Kelly. Za izradu ovog modernog ali i elegantan izgled, fold vaše Pashmina šal na pola, po dužini, tako da presavijeni rub okrenut prema vama. Sada preklopite na pola opet, ali uz to je širine. Stavite presavijeni Pashmina iza glave i umetnite otvoreni kraj šal kroz petlju na presavijeni kraju. Par ovaj veliki Pashmina s dečkom jaknu i klimanje naušnice. Ovo srce, pogledajte odgovara obliku lica s jakim kostiju.
Dvaput Pashmina Zamotajte, ovo je veliki trik kako nositi Pashmina šal. Za to vam je potrebna dva Pashmina šalovi u kontrastnim bojama poput plave i ružičaste. Isprepliću obje Pashmina sve oko te ih ogrnuti oko vrata. Ovaj stil je pogodan za sve lice strukture. Dakle ovdje je odgovor na pitanje kako nositi Pashmina šal.
Rame slijeganje šal; Ovaj stil ima sposobnost transformirati običan odijelo na ultra šik jednom u nekoliko minuta. Samo budite sigurni da ste odabrali podebljano očiju popping boje poput krvi crvene ili kanarinac žuta za Pashmina šal. Da biste dobili ovaj izgled, zamotajte dugački i široki šal labavo u odnosu na ramena. Ogrnuti se jedan kraj marame preko ramena i zadržati drugi kraj visi na kraju. Nemojte pokušati dobiti previše uredan izgled, samo ga ogrnuti labavo brod vrat izgled. Ovo je jedan najbolje ideje ako ste bili pitate kako nositi Pashmina s haljinu.
The loop šal, stvoriti izgled, trebate dugo pravokutni Pashmina šal. Postavite šal preko leđa vrata i ostaviti jednu stranu visi malo duže nego s druge strane. Sada, zamotajte strane koja je više oko vrata, to drapiranje oko vrata u suprotnom smjeru. Šal bi trebao završiti gdje su se njime počeli drapiranje s kraja visi na trbuhu. Možda ćete saznati više o načinima nositi Pashmina.
The Traka za glavu; zabavan način vezati lagani šal kao Pashmina je glavu. Za to se trga i šal i preklopite dva suprotna ugla u obliku trokuta. Sada roll ga obliku duge uske hair kravatu. Postavite ovaj na krunu na glavu i vezati završava na stražnji dio vrata. To je velika pogledati ako trebate kamuflaža loš hair dan.
Jednostavna ogrnuti, najbolji način vrha nositi Pashmina, je da ga ogrnuti preko ramena. To je jedan od najatraktivnijih bezvremenskoj i elegantan način da se nositi Pashmina za elegantan večernji izlazak. Pročitajte više o; Pashmina - Kako nositi Pashmina, kako nositi šal, najvažnija stvar za zapamtiti kada nosite pashmina je da bi svoj izgled jednostavno. Ne bojte se eksperimentirati i stvarati svoj vlastiti jedinstveni stil. Dakle, sada kada znate kako nositi pashmina šal, zašto ne probati neke od gore navedenih ideja i dobiti spremni da izgledaju elegantno napora.

No comments:

Post a Comment