Thursday 3 May 2012

Hladnjak za hlađenje ne

Hladnjaci normalno ne idu kaputt, osim ako se ne održavaju povremeno. No, ponekad čak i ako poduzeti sve potrebne mjere kako bi to učinili, vaš hladnjak može se suočava s problemima. Jedan takav zajednički problem je da hladnjak ne čini njegovo hlađenje ispravno funkcioniranje. Međutim, ne dopustite da ovaj problem, freak out, on svibanj ne biti ozbiljan problem. To se može lako rješavati kod kuće, ako stvari nisu jako ozbiljna. Možete provjeriti nekoliko stvari prije nego što se odlučite situacija je beznadan. Let's vidjeti tih "hladnjak ne hlađenja 'rješenja.
Kako to Škripac Hladnjak koji nije hlađenje
Škripac # 1, prije svega, najviše najjednostavnije stvar za učiniti je da provjerite temperaturu. Moglo bi vrlo dobro imati dogodilo da je temperatura kontrola može biti isključen i ne znajući, što je razlog za taj problem. Dakle, ako je to problem, samo postaviti hladnjak na 37 stupnjeva, a svi ste postavili. Jednostavno, zar ne? Pročitajte više na hladnjak temperature.
Škripac # 2; Poor motanje dovodi do teških mraz izgraditi na isparivač zavojnice. A mraz izgraditi, posebno na stropu zamrzivača, znak je problem u sebi Sustav za odmrzavanje ili oštećene brtve na vratima. Stoga, provjerite je li hladnjak je okrenut tako problem i odmrzavanja hladnjak. To ne bi kul, ako se odmrzavanje ne događa kako treba.
Škripac # 3; prljave kondenzatora može biti krivac za vašu hladnjak nije dobro hlađenje. Što će se dogoditi u slučaju da kondenzator je prljav je da će istrijebit dodatni teret. To djelo je učinjeno od strane termostat na strani kompresora u slučaju hladnjak zagrijava više nego obično. Da se ispravi ovaj problem očistite kondenzator zavojnice pomoću usisavača. To su ili iza ili ispod hladnjaka. Pročitajte više o tome kako radi hladnjak rad.
Škripac # 4; U slučaju da hladnjak ne niveliraju, koji također mogu dovesti do hladnjaka ne hlađenje ispravno, jer ako je razina nije u redu, vrata hladnjaka ne može zatvoriti ispravno, što uzrokuje hlađenje probleme. Ako je to slučaj, možda će biti potrebno da se osigura da hladnjak je na razini i blago nagnuti natrag. Da li neke prilagodbe kako bi to točno na razini koristeći drvene blok ili vidjeti ako vijke na izravnavanje noge trebaju neki obličje.
Škripac # 5; Provjerite vrata pečat. Ako je brtva vrata je istrošena, to će sigurno dovesti do smrzavanja izgraditi i da neće dopustiti vrata zatvoriti ispravno, tako da problem nije hladnjak za hlađenje. Osim toga tu može biti problem u vratima, čak i ako razina i druge stvari su u redu. Da bi trebao nešto učiniti oko vrata onda. Može se otpustiti šarke i popraviti ih kako bi dobili ispravan položaj na vratima. Na kraju stegnuti šarke. Pročitajte više na hladnjak popravak savjete.
Škripac # 6, hrane i zamrzivač sekcije će ići disfunkcionalna ako isparivač ventilator ne radi ispravno. To je zato jer tada neće biti ni protok zraka u zamrzivač ili druge dijelove hladnjaka. Potvrdi ako su oba navijači rade dobro slušajući zvuk emitiraju po njima. Postoji mogućnost da se može raditi i drugih navika. Za to može biti te će morati tražiti blokada ili nešto u onaj koji ne radi. Čak i poslije to ne nađi prema bilo koji problem u ventilatora, možda ćete ga morati zamijeniti. Pročitajte više na:; to učiniti sami (DIY) Hladnjak Repair - Kako popraviti Hladnjak, Hladnjak Popravci - Hladnjak Problemi problema, ako sve to ne rade kao rješenje za hladnjak ne hlađenje, tada možda trebate da se to mehaničar. Kao, ako su nijedan od tih problema identificiranih, to može biti ozbiljan problem, nešto poput zatvorenom sustavu problem.
To je to, to je gdje sam odjaviti! Chill out!

No comments:

Post a Comment