Wednesday 23 May 2012

Moljac infestacija

To može biti vrlo uznemirujuće iskustvo da biste vidjeli svoje omiljene skupi vuneni džemper, nemilosrdno žvakala na po jezivu indeksiranja stvorenja. Ako to nije dovoljno loše, vaš žitarica za doručak je nepozvani posjetitelj plutajući u zdjelu. To su tužibaba znakove zaraze gubara u kući. Postoje dvije vrste moljca zaraze: onaj koji infests odjeću i tkanine i drugih, čije ličinke nasrtati suha hrana kao što su brašno, žitarice, i kukuruza. Suočavanje s moljac zaraze je lako kad ste svjesni što moljaca jesti i različite tehnike kontrole uključene u uklanjanju kući moljac zaraze. Pročitajte više o vrstama moljaca.
Moljac infestacija: Odjeća
Platno moljci polažu jaja na bilo koji na životinjama na temelju tkanina poput vune, krzna, dlake i perja. Nakon što se jaja izleći, larve uspijeva na materijal tako da je žvakaća gore, da bi nepravilnog rupe u haljine i tepiha. Prvi korak je pronaći izvor zaraze moljac. Ako kopaju u vašem ormaru pronaći rupe u vunenim nositi, to je prvi pokazatelj moljac zaraze. Ostali pokazatelji su prisutnost odraslih moljaca, larva poput larvi, sušeno svilenim cijevi ili predmeta, i izmet. Jednom kada otkrijete znakove moljca zaraze, djelovati brzo pronalaženje načina kako eliminirati ga. Znati više o tome kako da biste dobili osloboditi od moljaca. Prvi korak, nakon što su otkrili mjesto je čišćenje zagađenih područja s vodom sapunom. Vakuum čisto mjesto za uklanjanje moljac je jaja ili ličinke i bacati vakuum vrećice odmah. Operite odjeću s toplom vodom. Također možete zamrznuti ili suhi čisto da ubije moljaca, jaja ili ličinke prisutan na odjeću. To također eliminira šanse ponovno zaraze. Odjeća može biti pohranjen za dugo vremena, stavljajući ih u hermetičan kontejner pomoću moljac loptice ili cedrovine čips. Moljac loptice su učinkovitiji od cedrovine čips, kao što je potonji mora biti osvježena s cedrovim uljem svake godine. Odjeća koji se često koriste mogu se smjestiti u ormar. Uvjerite se da su moljac loptice ili cedar čips nalaze među odjeću.
Osim toga, moljac tehnike kontrole, tu su i razne druge gadgete koji se koriste u kontroli moljac prijetnje. Relativna vlažnost od 70-80% pasmina moljaca. Dodatni suhom okruženju pomaže u uklanjanju moljac zaraze. Koristite dehumidifier za kontrolu populacije gubara u vašem domu. Sprječavanje zaraze moljac je lakše nego eliminira jedan. Visoki tlak natrij svjetla su izvrsni zadržati moljaca iz svoje kuće. Dokazano je da visok tlak natrij svjetla odbiti štetnika poput moljaca. Cedar ormari pružaju dugoročno predah od moljac zaraze. Miris isteklo zasigurno od cedrovine je poznato da otjerati moljaca. Pročitajte više o kukcima.
Moljac infestacija: Kuhinja
Moljaca, koji nasrtati kuhinja su pozvani kao indijski obrok moljac. Ako vidite odrasla osoba moljac leprša u vašoj kuhinji području, biti svjestan, to je prvi znak koji označava moljac zaraze u špajz. Moljci polažu jaja na suhim i pohranjene namirnice kao što su žitarice, žitarice, orašasti plodovi i suho voće. Ličinke sažvakati površini i obliku web-oko tih hrana. Ključ uspješne eliminacije zaraze gubara u špajz je locirati izvor. Drugi znakovi moljac infestacija su remenje, u uglovima, žitarice drže zajedno pomoću ljepljive izlučivanje, te male rupe u kontejnere. Nakon što su otkrili znakove, vrijeme je da se pozabave moljac zaraza sebe.
Čišćenje zaražena područja te ih ispiranja vodom sa sapunom je bitno oprati moljca jaja i ličinke. Vakuum čisti ormari i police za plaćati zatvoriti pozornost na svaku rupu i ugao. Zbrinite off sve suhe, pa čak i nespreman hrane. Larve moljaca mogu pojesti papira, plastike i kartona doći do hrane. Ako niste nemilosrdna u bacanju off hrana, larve će se širiti i da će biti teško kontrolirati ih. Suha hrana mora biti propisno skladišti u čistom, hermetičan kontejnera. Hrana koja se ne otvaraju i koriste se manje često mogu biti pohranjeni u hladnjaku. Za učinkovitu kontrolu moljca, koristite zamke feromona u kuhinji. Miris privlači mjeseci i nakon što zemljište na ljepljive površine, oni su zarobljeni.
Prateći ove jednostavne tehnike moljac zaraze kontrolu, uništavanje odjeće i hrane mogu se spriječiti. Ako ti ne pomogne, onda je vrijeme za poziv deratizacije tima.

No comments:

Post a Comment