Thursday 10 May 2012

Jeftini Podovi Ideje

Pilana podova i tepiha može donijeti veliki gledati da vas podu, ali dolaze na težak cijenu. Iako ove vrste podova izgledaju sjajno, oni su vrlo skupo, nije lako održavati, a ne stane svatko proračuna. No, to ne znači da ne možete učiniti vaš dom kat izgleda odlično. Postoji milijun opcija pristupačne podnice koje su Vam dostupne, a kada se koristi s pravom, može učiniti vaš katu kuće izgledaju sjajno. Neka nam pogled na jeftini podnice ideje koje će učiniti vaš interijer izgleda odlično, bez spaljivanja rupa u vaš džep.
Najjeftiniji Podovi Mogućnosti
Navedene u nastavku su jeftini, ali lijepo podnice ideja, od kojih možete izabrati to izraditi tvoj kat atraktivan izgled.
Jeftin ćilimarstva; Tepisi su velika jeftini podnice ideje, a tu su i mnoge vrste dostupne u tepisima iz koje možete izabrati. Tako posjetiti dućan i kupiti tepih je tepih uzoraka (možda čak i dobiti neke uzoraka za besplatno). Možete kupiti tepih, ako želite ga koristiti za sve prostorije svoje kuće, ili koristiti ove uzoraka i napraviti kolaž tepih s uzorkom komada i staviti ih na oštećeno područje od postojećih podova.
Trava imitirati drvenih podova; Idi na bambus podnice za svoju kuću. Bambus je zapravo trava, a ne drvo, međutim, to može ponoviti izgled drvenih podova. Također, možete ići na cjedilu tkani bambus podnice koji prikazuje fine linije od trave, kao što je to napravio lijepljenjem bambus zajedno, što joj daje prirodan izgled. Bambus podnice u odnosu na tvrdo podnice je na pola ili čak manje cijene, kao što je bambus dostiže svoj rast u razdoblju 3-7 godina, dok je tvrdo traje oko 50 do 120 godina. Trošak bambus podnice počinje kao niska kao i 1,5 USD na kvadratnom metru.
Pločice da ukrasite svoj Kat: "Ovo su još odlična ideja ako ste na uskoj proračuna, te je posebno dobar jeftini podrumu podnice ideja, jer crijep kat čišćenje je vrlo lako. Možete ići sa običnom bojama instalirati podnice za svoju kupaonicu. Ali, ako ste koristeći pločice za druge sobe, kao i, tada miješati i odgovaraju različitim pločice stvoriti zanimljiv tražite katu. Možete čak stvoriti mozaik koristeći mozaik pločica, dati poda atraktivan izgled.
Betonskih podova, betonskih podova dati malo nedovršenih i zemljani izgledaju, ali oni su jeftin i jednostavan za instalaciju. Postoji mnogo različitih betonskih podova na raspolaganju kako bi se slagala vaš dom dekor. Oni dolaze bojen, oslikano, boje i neki su čak personalizirane. Oni su jednostavno za čišćenje i održavanje, a posebno velika za mjesta gdje ima puno pijeska ili snijega. Betonskim podovima su također dobra alternativa, ako imate alergije na tepih. Pročitajte više o komercijalnim betonu punila.
Pluto pločice, Te pločice su mekše od linoleum pločicama, a također imaju više prirodnih i bogata kao pogled u odnosu na linoleum pločicama. Pluto pločice dolaze jeftin u usporedbi s drugim vrstama prirodnih podova i možete crijep velike sobe u svojoj kući s nekoliko stotina dolara. Te pločice mogu biti obojeni prirodnim nijansama poput žute, plava, smeđa, itd. Više o keramičkih pločica podnice.
To su bili različiti jeftini podnice ideje iz koje možete izabrati. Ako imate oštećen dio podnice zatim izradu kolaža tepih uzoraka je velika jeftin ideja. Međutim, ako planirate pregradnja vaš cijeli kat a zatim ići za pločice ili betonske podove. Ali, ako vam imaju umjerene proračun i žele ići na nešto poput drvene podove, a zatim pogledajte na različitim uzorcima od bambusa podnice online i odlučiti za one laminata, možete ih instalirati sami i uštedite novac hiring izvođača.

No comments:

Post a Comment