Wednesday 9 May 2012

Kako spriječiti acne breakouts

Pimples, blackheads, zits, whiteheads, pustule, papule i ciste, su svi oblici akni. Acne pojavljuje na koži zbog niza faktora, kao što su kada postoji višak proizvodnje sebum koju proizvode žlijezde lojnice, kada osoba doživljava stres, ako postoje određene hormonska neravnoteža, ili ponekad može biti nasljedna previše. Jednom acne pojavi na koži, to je vrlo teško da biste dobili osloboditi od njega. Tako, štipa akne u korijenu. odnosno prevenciju acne, je puno bolji izbor. Ovdje su neke metode, nakon čega je nekoliko korisnih savjeta, kako bi se spriječilo acne breakouts.
Kako spriječiti Acne
Očistiti, Pročistite i hidratizirati, jedan od glavnih uzroka acne bijeg mogao biti nakupljanje prljavštine i ulja u pore na koži, u kombinaciji s mrtve kože. Kako bi se izbjeglo da se, za čišćenje kože pravilno, na dnevnoj bazi, i to ribanje jednom tjedno, da biste dobili osloboditi od viška mrtve kože je vrlo potrebno. Ako imate masnu ili osjetljivu kožu, koristite blagi, biljni čišćenje, po mogućnosti nima sapun, umjesto one s jakim kemikalijama. Ne zaboravite držati acne sklone kože uvijek dobro hydrated i hidratizirana kao suha koža može ponekad pogoršati akne. Pročitajte više o hidratantna krema za acne sklone kože.
Salicilne kiseline, Primjena dva posto Salicilna kiselina rješenje na koži, pomaže u uzimajući osloboditi od mrtvih stanica kože, koji bi inače mogli začepiti pore, što je rezultiralo acne prebacivanje. Dakle, jedan od najučinkovitijih prevenciju acne home lijekova je za liječenje kože s salicilne kiseline rješenje, nakon čišćenja. Pročitajte više na salicilna kiselina vs benzoyl peroksid.
Lijekovi, ako želite znati kako bi se spriječilo acne breakouts medicinski, onda odgovor leži u lijekovima kao što je Retin-A i Accutane, koji se mogu uzeti s liječnički recept. Ovi lijekovi su vrlo korisne za kožu, i njihove redovne upotrebe pomaže u prevenciji acne, uzimajući osloboditi od fine linije, i odgađajući pojavu bora. Primjena pojedinih tematskih krema dostupna na tržištu, pomaže u liječenju postojećih pimples, kao i sprečavanje acne u budućnosti. Pročitajte više na najbolje preko counter acne tretman.
Salon tretmani; Određeni salon tretmani, kao što su alpha hydroxy glikolne peels, posebno su namijenjene za smanjenje akni. U tom liječenju, glikolna kiselina primjenjuje se na lice. Kasnije, to je oguli kožu, uz gornji sloj mrtve kože. Ovo pomaže u osvježavajući i pomlađivanja kože, spriječava sve vrste kožnih problema, uključujući i akne. Pročitajte više na glikolne kiseline za acne.
Prirodni lijekovi; Ako želite znati kako bi se spriječilo acne prirodno, zatim tu su tri vrlo učinkovit prirodni acne lijekove. Nanesite sok od grated krastavac na lice, jednom tjedno kako bi se izbjeglo pimples. Aloe vera sok je jednako učinkovit u prevenciji i liječenju acne. Primjena bjelanjak, jednom tjedno, učinit će kožu acne besplatno, kao i spriječiti njeno isušivanje.
Acne prevenciju Savjeti; Ne dodirujte dijelove kože koji su pogođeni acne s prstima, kao što se može širiti na druge kože Ares kao dobro. ; Održavati higijenu, odnosno, koristiti čistu posteljinu, jastučnice i ručnike. Dirty ručnici mogu biti leglo klica i bakterija, što uzrokuje teškim slučajevima acne breakouts. , Perut i ulje u kosu mogu uzrokovati akne previše, tako da spriječi da se, izbjegavati takve frizure koje bi vaša kosa dodir ili pada na vaše lice. ; Vježba svaki dan kao da to pomaže u pravilnom cirkulaciju krvi, i adekvatan prijenos kisika do svih tjelesnih stanica. Vježbanje će pomoći iu smanjenju stresa i sprečavanja akni. ; Uzmi tuš nakon poduzimanje bilo kakve vježbe ili fizičke aktivnosti kako bi se spriječilo prljavštine i znoja iz uzimajući akumulira u pore na koži. , Piti puno tekućine i vode jer će pomoći u eliminaciji otpada i toksina iz tijela, što je rezultiralo mane besplatno, užaren kože. ; Pročitajte više na:; acne kontrolu, tijelo acne rješenja: "Ovo su nekoliko savjeta o tome kako spriječiti acne breakouts. Osim toga, primjenom krema za sunčanje kada se ide u vrh sunčanih sati, tj. između 11:00-15:00 je vrlo bitno previše. Smetnje zdrav, dobro uravnotežena dijeta s dovoljno vitamina, proteina, ugljikohidrata i masti uključeni u to, je ključ za užaren, svježe, mane-free, čisti kožu.

No comments:

Post a Comment