Monday 21 May 2012

Bird uvlakači za Djecu

Djeca vole promatranje životinja i ptica u njihovom prirodnom staništu. To bi dokazati kao poslastica za njih ako bi mogao dobiti neki ptica u svom dvorištu. Vaša djeca će uživati ​​gledajući ih i to će im pomoći razvijati interes u prirodi. Promatranje ptica je zanimljiva aktivnost za ljude bez obzira na njihovu dob. Možete učiti svoju djecu o njihovoj odgovornosti prema majci prirodi tako što pomaže u ishrani naše pernate susjede. Izrada bird feeders na vlastitu će biti uzbudljivo iskustvo za njih. To može biti obrt aktivnost koja se uzimaju u nedjelju kada su djeca su završili sa svojim školske zadaće. Vi ćete dobiti priliku da provedete vrijeme zajedno sa djecom tako pomoći u obitelji veza. Djeca će hatar to izraditi bird feeders na vlastitu koji će također poboljšati svoje kreativne sposobnosti. Plus će uživati ​​gledajući njihov vrt biti ukrašen vlastite napore.
Izgradnja bird feeders za djecu može dokazati koristan u izradi svoju djecu svjestan prirode oko sebe. To su nekoliko stvari koje će vaše dijete naučiti kroz ovu aktivnost. ; Različitih vrsta ptica, socijalnog ponašanja ptica, prehrambene navike različitih ptica, lako Bird Feeders za djecu, bird feeders mogu biti izrađene od jednostavnih stvari na raspolaganju u vašem domu. Možete čak koristiti suho cvijeće i grančice naći u vašem vrtu. Obojeni ptica perje također se mogu koristiti kako bi izvoda atraktivan izgled. Držite ga jednostavna, tako da djeca jednostavno pronaći to napraviti. Ovdje su neki primjeri koji će vam pomoći da napravite svoj vlastiti bird feeders za djecu.
Najjednostavniji jedan za početak je narančasta izvoda. Djeca će ga pronaći vrlo lako otići o tome i oni mogu ukrasiti no to žele.
Orange uvlakač, stvari Obavezno:; post Kemijska Orange, žlica, olovkom, Plastična String; Odrežite vrh naranče. Sada kašičica pulpa se pažljivo pomoću žlice. Uz pomoć olovke, napravite nekoliko rupa u narančasto pri vrhu ruba. Sada staviti string kroz rupe i oblik petlje, tako da možete ga objesiti.
Borova šišarka uvlakač, borova šišarka bird feeder je jedna vrsta domaće bird feeders za djecu koja mogu donijeti mnogo različitih ptica na svoj dvorištu.; Stvari Obavezno:, borova šišarka, kikiriki maslac, Bird Seeds, String, vezati niz čvrsto na jedan od borove pinete. Zatim razbiti kikiriki maslac na konus. Sada ovaj dio je malo zbrkan, ali vaša djeca će ljubav to učiniti. Zatim uvaljati konus in ptica sjeme. Hang ovaj konus na grani. To izgleda sasvim prirodno i mogu privući puno ptica.
Gudački uvlakači, stvari Obavezno:; String, igle, ptice hrane za životinje, djecu će uživati ​​u tome da ovaj jedan. Pomoću igle, niz različitih vrsta ptica zoblje poput voća, grožđica, kockice kruha ili čak i kokice. Možete omotati dugi niz s hranom oko grane ili grmlje ili i oko ograde. Pobrinite se da koristite jak string.
Karton uvlakač, stvari Obavezno:; Prazne mlijeko ili sok karton, sigurnost Škare, String, ljepila, boje, Uzmi prazan mlijeko ili sok karton. Operite i osušite karton pravilno. Zatim napraviti otvor u njoj pomoću par sigurnosti škare. Ostavite popuniti prostor od oko 3 cm na dnu. Otvorenje bi trebao biti srednje veličine. Zatim napraviti rupe s olovkom i staviti string kroz njega tako da se može biti obješen. Možete obojiti karton izvana sa svijetle i atraktivnim bojama i napravite ukrasne uzorke na njega. Your karton feeder je spremna da bude obješen u svom dvorištu.
Pročitajte više o; Domaći Bird Feeders, vjeverica Dokaz Bird Feeders: "Ovo je još nekoliko ideja za izgradnju svoje vlastite domaće ptica hranitelj za djecu. Ali, također možete sjetiti još mnogo toga. Neka djeca istražiti i naći svoje načine kako bi izvoda. Sada ti hranilice neće trajati jako dugo vremena. No, kao što su oni vrlo jednostavni za napraviti, vaša djeca mogu ih zamijeniti novima kad god žele. Nadam se da ovaj članak dokazuje da bude korisno za vas i vaše djece. Dakle, ne otpada mnogo vremena i započnete s bird feeder uskoro.

No comments:

Post a Comment