Friday 4 May 2012

Francuski Nail Savjeti

Francuski nokti sa stilom i da žena koja ih je, izgleda dobro njegovan. Iako mnoge žene ovih dana kao što je za show off jeftin nokte, ali ako pitate moj izbor, ja radije prirodni izgled koji samo francuska manikura može dati. Iako s vremenom, čak i Francuzi nokat dizajne su prošli mora promijeniti s mnogo saloni nude kombinaciju prirodnog izgleda noktiju, uz neke inovativne dizajne na njima. Isti francuska manikura s kreativnim francuskim nokat dizajne koji saloni ponudu, mogu se provoditi kod kuće previše. Samo slijedite dolje navedene francuske savjete noktiju. Pročitajte više o nail art.
Jednostavno Francuski Nail Savjeti
Prije nego učenje kako napraviti francuski nokte, to je vrlo važno razumjeti što točno je francuska manikura. Francuski manikura odnosi na stil koji čini nokte u bijelo nokat boja se primjenjuje na vrhovima noktiju, a ostatak lakirati nokte s prirodnog izgleda ružičaste nokte ili svijetlo bež nokte. Da bi to francuska manikura kod kuće, morat ćete kupiti francuska manikura setove koji su dostupni na tržištu. To su obično setove sadržavati sve stvari koje će vam trebati, kao što su baza i vrh kaput, prirodni lak za nokte, bijela lak za nokte i tip vodiča trake. Ovdje je korak mudar vodič o tome kako primijeniti Francuski nokte. Pročitajte više na noktima dizajne sa francuska manikura.
Korak 1, Sa maknuti lak za nokte, dobili osloboditi od bilo koje prethodne nokte da ste svibanj imati na noktima. Također, rezati nokte, dajući im odgovarajući oblik.
Korak 2; Perite ruke i nokte sa sapunom i prosušite. Nakon što su suha, nanesite podlogu na svim noktima. Ne zaboravite držati temeljnog sloja vrlo tanak.
Korak 3; Nanesite vrh vodič u donjem dijelu noktima. Sada boja svaki nokat savjet pomoću bijele nokte. Koristite van poteza, tj. od vrha vodič za nokte kraja, dok je za poliranje. Neka savjete postati suha. Kasnije, uklonite vodiči savjet iz svih noktiju.
Korak 4; Sada se prirodne nokte nokat, a primjenjuju se njegova dva sloja na donjem dijelu noktiju. Neka suhe nokte.
Korak 5; Na kraju, nanesite na vrh nokte nokat kaput. Evo najkorisnijih francuskog Nail Savjeti - primijeniti gornji kaput na francuski nokte svaku večer, prije nego što odete u krevet, kako bi ih dugotrajan.
Pročitajte više na:; Nail Art dizajna, kako to učiniti Nail Designs kod kuće, kako napraviti dizajne na noktima, Ovo su nekoliko francuski nokat savjeta koji će vam pomoći da dobijete francuska manikura sjedi kod kuće. Francuski nokti dati ženi vrlo sofisticiran i elegantan izgled. Međutim, ako želite začiniti stvari malo, ili ako mislite da je francuski nokti su previše dosadno za svoj izbor, onda bih predložiti da umjesto korištenja bijele i neutralne boje kombinacija, možete slikati noktima s kreativnim kombinacija boja, kao što su bijela i crvena ili plava i srebrna. Jedan od najvažnijih off beat Francuski noktiju savjeta je da koristite tamne kombinacije boja poput crvene i purpurne ili crne i žute boje na noktima. Kao što možete vidjeti Francuski nokti mogu biti oba šećera i začina, konzervativni i revolucionarni, pa ih se na bilo koji način oni donose svoje osobnosti.

No comments:

Post a Comment