Saturday 26 May 2012

Kako Hem hlače

Budući da je dečko, nikad nisam bio predstavljen šivanje i nikada stvarno je naklonjen da je do vrlo nedavno kada nužnost zahtijevao da sam se do konac i iglu. Ovaj mali članak o tome kako rub hlača je po produkt mojih eksperimenata u šivanju koje sam počeo provođenje prije nekoliko godina. U početku, idući je bio tvrd, ali onda sam dobio dobar u tome radi. Nastavite čitati razumjeti jednostavnost okružuju hlače na svoju vlastitu.
Tu dolazi vrijeme u životu čovjeka kad mora odlučiti da se na svoju vlastitu. To uključuje uzimanje punu odgovornost za sebe. Doing vaše kuhanje, pranje, čišćenje i šivanje dolazi kao dio te odgovornosti. To je veliki osjećaj da se u potpunosti oslanja samo na svaki način. Dečki ne moraju naučiti vez, ali jednostavne tehnike za šivanje doći u ruci. Štedi novac i vrijeme. Ok, mislim da je dovoljno diskursa o self oslanjanje. Neka nam doći do poanta je u tome, što je, kako porub hlače koje su preduge za vas.
Stvari koje će trebati da Hem hlače; Neki ljudi koriste tkanina trake da biste dobili hemming učinjeno bez šivanja, ali ja ću vas savjetovati protiv njega kao ljepilo traka na kraju nosi off. Druge da je jedini način možete porub hlača bez šivanja je tražeći netko drugi šivati ​​za vas ili pomoću stroja za šivanje ako imate jedan. Šanse su da nemate stroj i ako imate jedan, vi ste clueless o tome koristi. Sama činjenica da ste čitajući ovaj članak znači da nisu pronašli tijelo učiniti hemming za vas. Moralne priče je da ne možete pobjeći šivanje, ako je potrebno porub svoje hlače. Ovdje ću objasniti kako se rub hlača rukom, na starinski način.
Ovdje su stvari koje će trebati rub svoje hlače ručno:, ravnalo, Par ravne igle ili krojačke krede, škare; Thread & Needle / Sewing Machine (u slučaju da ga imate), ukupno vrijeme potrebno za skinuti ove jednostavne šivanje Projekt će se sat vremena na maksimum.
Kako to Hem Hlače rukom; Ok, ovo je ono što se dogodilo sa mnom. Kupio sam par hlača koje sam mislio da izgledaju dobro i bez njih isprobati. Iznenađenje, iznenađenje! Sam se kući i shvatiti da, iako, oni su dobri u formi, oni su preduge za moje noge! To je kad sam otkrio kako porub hlača. Za one od vas koji su došli u kasno, hemming is preklop i šivanje zajedno. Ovdje ću pretpostaviti da želite znati kako to rub haljina hlače.
Evo što trebate učiniti. Prvo, željezo hlače kao da čini hemming lakše. Pregledajte hlače za bilo koje prethodne hemming, au slučaju da vam bilo, uklonite ga koristeći igle. Nabavite vaše opreme i držati ga u spremnost. Zatim pokušajte na hlače te ih nositi uz cipele koje obično će ići s njima. Presavijte kraj hlače prema unutra i provjeriti što hemline da ćete se osjećati će biti udoban. Mark idealno hemline koji će biti pravedan pravo za svoju visinu. Napravite označavanje s kredom i pin hemline. Vi samo morati učiniti za jednu nogu.
Nabavite hlače i označite hemline jasnije. Korištenje ravnala mjera duljine hemline i preklopite simetrični hemline na drugu nogu u lupanje srca. Željeza hemline da bude jasno. Zatim dolazi dio gdje se škarastim moraju ići u akciju. Morate biti vrlo sigurni da ste zadovoljni s hemline imaš, jer nema povratka kasnije, nakon što ga izrezati. Ako ste sigurni, onda pomoću ravnala, obilježiti rezanje linija za višak tkanine lupanje srca, ostavljajući rub od oko 2 inča za hemming. Izrežite i trim višak tkanine. Opet željezo hlače na novoj liniji okružuju.
Posljednje, ali ne i najmanje važno, ruka bod the hemline na mjesto pomoću slijepi šupljika. Slijepi šupljika čini siguran da šavovi nisu prikazani s vanjske strane. Neka iglu i konac ide u akciju. Provjerite jeste li šivati ​​šavove s udaljenosti, čak u slučaju da su ručno šivanje. Praksa slijepi porub šivajući na grube tkanine prije rub haljine hlače. Uz to, hemming je učinio. Sada da su rezati na pravu veličinu, vaša lupanje srca je spreman za nošenje!
Pročitajte više na:, kako Šivati ​​jednog gumba, kako Šivati ​​Zavjese, šivaći strojevi za početnike; Na kraju, sve se svodi na dobru mjerenja i igla rad. Ova vrsta posla potrebno strpljenje i ne ide to imati, osim ako ste učiniti-to sami vrste osoba. Nadam se da ovaj članak vam je dao grubu ideju o tome kako porub hlača.

No comments:

Post a Comment