Wednesday 16 May 2012

Slika veličinama

Slika i fotografija govori tisuću riječi. Svaka slika zamrznuta memorije, koju je snimio objektivom za vječnost. Što bolji komad ukras može imati dom, nego slike voljenih osoba i članova obitelji ukrasni zidovi. Da biste vidjeli da je da su ove slike sačuvane u izvornom stanju, okviri za slike dolaze u ruci. Ovaj članak govori o raznim dostupnim okvir za sliku veličine, koje ste mogli izabrati za okvir svoje omiljene fotografije ili slike.
Kako odabrati okvir Veličina slike?, Nestali su dani stare kad portreta predaka krasile zidove kuća. Njihovo mjesto je koje je portrete, djela koja snima osobnost u velikoj detalje. Sada sve što trebate je dobar fotoaparat i dobar osjećaj za timing za hvatanje nedostižan one male trenutke koji promaći i sačuvali ih zauvijek u obliku snaps. Možete imati sliku zid u svojoj kući sa okviri za slike raspoređeni na njemu, ako vam se svidi 'kadriranje' ljudi! Pročitajte više o 'uradi sam uramljivanje slika'.
Ako ste ljubitelj fotografije, saznat ćete s vremenom, da okvir za sliku veličine učiniti stvar. Pravo dimenzije izvedem ljepotu slike čak i više. Poput sliku krajolika će izgledati bolje u velike veličine okvira za slike. Postoje određene stvari koje morate uzeti u obzir pri odabiru veličine slike. Prva stvar za razmatranje, naravno, je faktor, ono što će donijeti veličina detalje slike na najbolji mogući način. Neke slike izgledaju dobro u većim okvirima, dok neki čine veliki mali okvir slike. Veliki okvir za sliku veličine su idealne ako planirate staviti te slike na zidovima. Ako želite staviti sliku svoje najuže obitelji i prijatelja na svoj radni stol, ono što vam treba je malo okvir za sliku. Također, morate odgovarati razlučivost slike vaše foto okvir po okvir za sliku veličine koju su se opredjeljuju za. Još jedna stvar koju morate tražiti pri odabiru veličina okvira za slike, je li se može koristiti za stavljanje slika u horizontalnim, vertikalnim ili oboje. Okvir veličina u Sjedinjenim Američkim Državama općenito su izražene u inčima. Veličine okvira dimenzije navedene su dimenzije slika koje mogu biti smješteni u tim okvirima, a ne veličine okvira sebi! Dimenzije su općenito izražene u 'širina x visina' mode. , 6 x 4, 7 x 5 i 10 x 8 okvir za sliku veličine su najbolje odgovara da se koristi za mjesto slike vodoravno. Dok okviri dimenzija 4 x 6, 5 x 7 i 8 x 10 može se koristiti za okvir slike u vertikalne i horizontalne mode. Da biste znali točno veličine okvir za fotografije, morate otvoriti okvir i mjere stakla pokriva. Pročitajte više na usporedi digitalni okviri za fotografije.
Standardni Picture Frame Veličine Chart; ste dobili veličine okvira za slike u različitim dimenzijama i mogu se podijeliti na standardne i nestandardne veličine. Standardni okvir za sliku veličine su odlučili u skladu s konvencionalnim dimenzije ispis fotografija koje su dostupne. Non-standard okvir za sliku veličine dostupne su samo kada koristite custom made okviri za slike. Nakon su standardne dimenzije okvira za slike dostupan u Sjedinjenim Američkim Državama:; 24 x 36, 24 x 30, 22 x 28, 20 x 30, 22 x 28, 20 x 30, 20 x 24, 18 x 24, 16 x 20, 14 x 18, 12 x 16, 11 x 14, 10 x 13, 9 x 12, 8,5 x 11, 8 x 10, 6 x 8, 5 x 7, 4 x 6, 4 x 5, to je dobro ideja da se nositi papir izrezati, koji je upravo sličan u dimenzijama na sliku koju želite staviti u okvir kada ići u kupovinu za nju. Na taj način možete osigurati da ćete dobiti pravu sliku veličine okvira. Nadam se da ovaj članak vam je dao dobru ideju o tome što tražiti, a odabir veličine slike. Sve to potrebno je oko za dimenzije!

No comments:

Post a Comment