Thursday 31 May 2012

Ostati kod kuće moms Vs. Rad moms

Podizanje djece je jedan od najzahtjevnijih zadataka koji vas očekuje u životu. Postoji toliko mnogo odricanja da se napravi, toliko emocionalni stres se rješavati, ali to je obična radost, promatrajući vaše dijete odrastati, da vas drži ide. Budući da je čuvanje djece je posao puno radno vrijeme u sebi, bilo bi važno da se odlučite za jedan par kako će upravljati njime. Uglavnom, odgovornost i njega djece pada na ramena žena. Ovo je mjesto gdje borba između boravak kod kuće moms vs radno moms dolazi u sliku. Ostani kod kuće u odnosu na radno moms statistika pokazuje da ostanu kod kuće moms imaju tendenciju da budu manje obrazovani, međutim, ovaj svibanj ne biti uvijek slučaj. Mnoge mlade žene sa zvukom obrazovanje napuste svoje svijetle karijere za radost iskusiti majčinstvo. Neka nas upoznati s nekoliko činjenica o boravku kod kuće moms vs radno moms. Više na razvoj djeteta.
Ostati kod kuće moms vs radno moms: Činjenice
Planiranje za čuvanje djece treba započeti od trenutka kada ste se odlučili za bebu. Očito, odluka o tome tko će biti kod kuće s djecom također bi trebali biti u to vrijeme sama. Iako, podizanje djece prvenstveno se smatra žena domene, bilo bi pametno napraviti iznimku ako je žena ima izazovan karijeri sa svijetlim izgledima, u odnosu na bračnog druga. Međutim, više nego često ne, to je žena sama, koji rado odluči prestati joj posao za brigu za njezina djeca. Međutim, ova odluka ne može biti lako, pogotovo ako nećete imati pouzdanu prijatelja ili rođaka da bi s djetetom. S obzirom na nastavku su neke točke koje bi trebali razmotriti prije donošenja ove velike odluke.
Možete li financijski priuštiti da napusti svoj posao?
Iako, puno radno vrijeme dan za posao u osnovi znači redovite paycheck i dodatne gotovine pri ruci, to se uvijek ne može biti slučaj, ako se odlučite nastaviti svoj posao nakon porođaja. Vi ćete svakako morati potrošiti veliku količinu svojih zarada na komutacije, uredski ormar, porezi itd. Ako se odlučite raditi puno radno vrijeme, od vas će morati napraviti aranžmane za dnevnu njegu, beba sjedi i druge troškove, osim na svoj redovan rad troškovi. S obzirom da će i dalje biti u mogućnosti uštedjeti veliki komad zaradu? Ako da, onda biste trebali razmisliti o biti rada žena, inače borave kod kuće svibanj vam najbolje odgovarati. Međutim, ponovno provjerite možete li si priuštiti odreći vašim prihodima i biti u stanju pokriti svoje troškove u jednom prihoda.
Hoćete li biti u mogućnosti nositi se sa stresom?
Kada razmišljam o boravku kod kuće moms vs radno moms, stres je faktor koji je uvijek prisutan u oba situacijama. Iako je, boraveći kod kuće znači više slobodnog vremena sa svojom djecom i supruga, ne možete zaboraviti da ćete još uvijek morati učiniti kućanske poslove sami, bez ikakve pomoći. Slično tome, ako ste se odlučili raditi puno radno vrijeme, još uvijek ne može izbjeći kućanstvo odgovornosti. Rukovanje stresa na poslu uz kućanske poslove i zahtjevan djeca mogu učiniti luda. S druge strane, ako ustanovite vaše karijere izazovan i proizlaze iz užitka vaš posao, vi svibanj biti u mogućnosti da obrađuju obje odgovornosti povećana učinkovitost. Interakcija s ljudima na poslu zapravo može imati pozitivan utjecaj na vašu osobnost. To je nešto što bi moglo izgubiti ako se odlučite za boravak kod kuće. Mnogi ostati kod kuće moms koji su morali odreći jednog izazovan karijeri za majčinstvo, iznenada naći svoj život neraspoložen i depresivan. Dakle, morat ćete procijeniti kakva je osoba koju ste vi i što su vaše sklonosti.
Koje su Vaše izglede za povratak na posao?
Većina žena koje daju svoje karijere za podizanje djece, nadam se da se pridruže radne snage jednog dana. Međutim, dok se vaša djeca odrasti i da ste spremni napraviti comeback, svoje vještine ili kvalifikacije svibanj imati postati zastario, čineći vaš povratak prilično teško. Dakle, prije nego odvikavanje od jedne obećavajuće karijere pobrinite se Vaši izgledi da se vrati su dobri. Druga mogućnost je da brusiti you vještine i držati se ažuriraju s vašim odgovarajućem polju, dok ste kod kuće, brigu za djecu. Vi svibanj također uzeti u obzir ovaj kao priliku da nauče nove vještine. Mnogi ostati kod kuće moms rad od kuće, ili ih uključiti u nekim boravak kod kuće moms radnih mjesta ', tako da se ne osjećaju nesposobni kada su spremni za nastavak rada.
Pročitajte više na:; rad kod kuće moms, radna mjesta za boravak kod kuće moms, rad kod kuće poslovi, ostati kod kuće moms vs radno moms je problem gdje svaka strana ima svoje prednosti i mane. Nema testirana formula koje se mogu raditi za svaku majku. Dakle, uzeti u obzir sve prednosti i nedostatke i izabrati onaj koji najbolje odgovara vašim individualnim potrebama.

No comments:

Post a Comment