Monday 28 May 2012

Smrdljiv Cipele

Postoji mnogo razloga zašto se cipele mogu miris. Zatvoreno obuća poput mokasinke, tenisice, čizme i treneri su više vjerojatno da će smrad zbog nedostatka ventilacije. Kada nosite svoje cipele za dugo vrijeme, noge znoj i to je apsorbira u vaše čarape i cipele. To pak dovodi do smrdljiva cipele noge. Cipele su više vjerojatno da će miris tijekom monsuna i ljeta. Ako je Vaš cipele smoči, a vi ih ne suho, a zatim cipele su vrlo vjerojatno da će smrad. Čitajte na zdrav život.
Smrdljiv Cipele lijek
Ako želite znati kako da biste dobili osloboditi od miris cipela, onda ovdje su neke savjete. , Napraviti mješavinu ¼ šalice morske soli uz čašu tople vode i sipati u bocu s raspršivačem. Sprej na svoju cipele kako bi se uklonili miris miris cipela. , Ako su vaše cipele od platna, onda je dobra ideja za natapanje cipele za pola sata u mješavini tople vode u kojoj se malo blagim šamponom je dodana. Očistite cipele temeljito ukloniti sve prljavštine i osušite se na suncu. Ovo pomaže u uzimajući osloboditi od bilo kakve gljiva buildup u cipele. ; U malom kontejner, mix 4 žlica octa s 2 žlice vode. Uzmite čistu krpu ili spužvu i primijeniti ovu smjesu na unutrašnjost cipele i pustiti da se osuši. Nemojte koristiti ovo rješenje za kožne cipele. ; Napravite mješavinu od 2 žlica praška za pecivo s žlica kukuruznog škroba. Pospite ovu smjesu unutar svoje smrdljive cipele i ostaviti ga preko noći. Prašak za pecivo će upiti sve neugodan miris iz cipela. ; Također možete utrljati unutar svoje cipele s malo alkohola i nekoliko kapi vašeg omiljenog eteričnog ulja. To je velika smrdljiv cipele rješenje. , Koristite antibakterijski sprej za cipele, koji je lako dostupna na tržištu da biste dobili osloboditi od miris cipela. ; Razbiti neke ugljena u male komade i staviti ih unutar par čarapa. Sada se ovaj drveni ugljen napuni čarapu unutar vaše smrdljive cipele da biste dobili osloboditi od opor miris. , Još jedna mogućnost za uklanjanje neugodnih mirisa iz smrdljive cipele je paket cipele u plastičnu vrećicu i zamrzavanje ih nekoliko sati. , Jedan od najboljih načina za dobivanje osloboditi od miris smrdljive cipele je da ih isušuje u suncu. Sunčeva svjetlost pomaže u ubijanju bakterija koja proizvodi neugodan miris. Pročitajte više o smrdljiva cipele lijek. ; Smrdljiv Cipele prevenciju
Jedan od najboljih načina da se spriječi smrdljive cipele je suho vaše cipele čim se smoči. Bakterije i gljivice napredovati u vlažnoj okolini, tako da je najbolje za suhu temeljito cipele ili u suncu ili uz pomoć grijač. Izbjegavajte nošenje iste cipele za previše dana na protežu i zamijeniti svoj uložak svaka dva do tri mjeseca. Izbjegavajte nošenje uske cipele i nosite otvorene sandale vrhom koji daje noge priliku da disati. Promijenite vaše čarape često i uvijek nosi svježi par čistih čarapa kada ići u teretanu. Ako se puno znoje, to je dobra ideja da pospite puder na stopala prije nošenja obuće. Puder će vam pomoći u apsorbiranju znoj i držati noge osjećaj svježe. Možda ćete saznati više o:; znojav stopala lijek, Stinky Cipele - što učiniti, pa ovdje su neke ideje da biste dobili osloboditi od miris cipela. Osobna higijena je od najveće važnosti ako ne želite da se vaše cipele da miris. Ako ste skloni prekomjerno znojenje, operite noge dva puta dnevno sa toplom vodom da bi se uklonili miris iz svoje noge.

No comments:

Post a Comment