Saturday 12 May 2012

T-Shirt jorgan Upute

Nemojte se osjećati kao rastanak sa svoje stare majice? Imaš previše stari t-shirt, neke su isprane, neki su šivanje izlazili, a neki čak imaju jazbine ..? Briga ne, koristite ispod t-shirt grudnjak upute za stvaranje neke zanimljive t-shirt jorgan dizajna. Postoje mnogi t-shirt jorgan makeri, i možete pronaći neke online, ako nemate vremena da bi popluni sami. No, što t-shirt grudnjak uzorak je zabavna DIY umjetnost i obrt projekta i uz neke materijale možete napraviti velika potražnja t-shirt jorgan kod kuće. Ovdje su koraci koje je potrebno slijediti i stvari koje je potrebno.
Kako napraviti T-Shirt jorgan?; Stvari koje su vam potrebne za izradu uzorak t-shirt grudnjak su:; T-majice; Razmjena (topljiv, tkani tip), Pamuk udaranje, Redoviti prošivanje pamučna tkanina, kartona listova, Ljuštenje-cutter, korak # 1: Izgled dizajna, a to je važan korak, koji će vas voditi u odlučivanju veličine t-shirt jorgan dizajna. Prema broju majice imate, dizajn izgled. Na primjer, ako imate 12 Tees, onda oni mogu biti u 3 i 4 dolje preko t-shirt jorgan uzorak, i poplun će biti oko 48 do 64 inča veličine. Dakle, odlučite i dolje preko blokova broj, prema dostupnosti broja majice.
Korak # 2: čišćenje i rezanje T-majice, operite sve majice, a ako imate majice koje se nikada ne koriste, onda bi oprati ih dvaput. Sada, uzmi list karton i izrežite kvadrat veličine 15 inča, tako da ćete imati okvir. Provjerite jeste li napraviti savršenu okvir. Zatim, stavite ovaj okvir na t-shirt, i koristeći olovkom obilježiti 15 do 15 inča granica na T-shirt, i izrezati na trgu komada T-shirt koristeći rotirajući rezač, odijeliti ispred t iz nazad. Pokušajte izbjeći bilo bojeno t-shirt, i brinuti se za izrezivanje ispred dizajn košulje dobro.
Korak # 3: Rezanje Razmjena; možete dobiti pre-psihijatar topljiv materijal ako je potrebno. Na sličan način je gore spomenuto, napraviti okvir od kartona list, ali je okvir ovaj put bi trebao biti 2 cm veći, tako da će biti 17 do 17 inča. Mjesto okvir na spajaju, obilježiti 17 do 17 inča veličine, i izrezati kvadrat dijelove spajaju pomoću rotacijskog rezač.
Korak # 4: Fusing; Pročitajte uputama proizvođača, a kojim se spajaju t-shirt. Sada, postavite sučelja sa smolom strani pobijedio na neispisani veličini t-shirt i pokušati do centra dizajn onoliko koliko možete. Kako bi izbjegli dobivanje bilo ljepilo na željezo, ne zaboravite da koristite za novinare krpom. Izvadite sve bore prilikom glačanja.
Korak # 5: Ugovaranje blokova, a sada, organizirati blokova u obrascu vam se sviđa. Lay out kvadrata na katu, i organizirati uzorak t-shirt grudnjak na takav način da se ravnoteža iz boja i dizajna dobro.
Korak # 6: Šivanje blokova, a zatim zadržati šivanje zajedno blokova u redovima, što može biti vertikalni ili horizontalni. Umetnite sashing komada. Sada, okupiti redaka, a zatim dodajte granice.
Korak # 7: Završno, a zatim sloj potporu i udaranje i jorgan vrhu, i baste ili sigurnost pin zajedno. Možete poplun svoj jorgan koristeći prošivanje stroj ili ga vezati držati slojeva zajedno.
Da biste saznali više o prošivanje, pročitati -; Baby popluni, Kako napraviti Rag jorgan, havajski jorgan, učinili, slijedite gore t-shirt grudnjak upute za stvaranje t-shirt grudnjak. Jednom kada znate kako koristiti sučelje i t-shirt stvoriti grudnjak, možete eksperimentirati s različitim t-shirt jorgan ideja i obrazaca, kao što su uređenje T-majice u dijagonalno ili u uzorak slučajan uzorak, stvoriti više zanimljivih T- košulja popluni.

No comments:

Post a Comment