Monday 21 May 2012

Nož Oštrenje alata

Ništa nije više frustrirajuće nego utvrđuje da kuhati gurmanski obrok s choicest mesa, samo da otkrijete tupim nožem (i ostali kuhinjski pribor za jelo) sadistically smijeha na vaše stanje. Ne možete odbaciti nož, jer Let's to lice, oni su ni na koji način jeftini, ali ne možete ići dalje s tupim nožem bilo. Što zagonetka! Pa što onda? Jednostavno .. just izoštriti noževima do savršenstva i da ste dobar to ići. Kako? Uz savjete o nož oštrenje alata da smo o tome dati. Čitati i učiti.
Alati za oštrenje noževa
Koristite kamena; Za najbolje rezultate koristiti kamen koji se sastoji od 3 teksture slojeva na njemu - Fine, srednje i gruba. Kamenje kao ulje kamenje, brusevi i klupa kamenja može se koristiti za tu svrhu. Zatim slijedite ove upute, pobrinite se da je kamen dovoljno podmazani uljem ili vodom. ; Najvažnije je zadržati ispravan kut when oštrenja alata. , To Držite na 30 do 40 stupnjeva u odnosu na kamen. , Provjerite je li se kamen na ravnu površinu. , A zatim držite nož ga za ručku i povucite ga preko kamene prema vama, a zatim prema vanjskoj strani. , Nastavi to učiniti dok ste postigli potrebnu oštrinu do ruba. , A zatim okrenite nož preko i izoštriti drugi rub na isti način. Ti znaš nož je dovoljno oštar kada čujete "zvr" zvuk. ; Kako bi smanjili taj zvuk, jednostavno rezati nožem kroz sitnije kamena. To je, uzeti kamena koja je od sitnije kvalitetu i održavanje isti kut koji je korišten u oštrenje nož, mali nož 2-3 puta nad njim. ; Pročitajte više o tome kako naoštriti nož.
Koristite čelika; Korištenje oštrenje čelika će pomoći da se grube rubove nožem glatka i okrenite ga ravno.
Uzmi čelika i stavite ga na ravnu površinu u stojećem položaju. , Koristite svoje lijeve ruke da ga drže na mjestu. , A zatim uzeti nož i mjesto protiv čelika s krajem noža (dio koji je najbliži ručka) na čeliku. , A zatim nagnite nož na oko 20-30 stupnjeva kut. ; Sada koristiti taj kut povucite nož prema vama i preko čelika. ; Učinite to barem 10-15 puta do ruba je oštra. , A zatim prebaciti na stranu i koristiti iste tehnike za oštrenje drugi rub. , Nakon što je završio oštrenje, obrišite nož s krpom, tako da nijedan zaostali metal je ostavio iza sebe. ; Koristite čelik za oštrenje noževa često tako da oni ne gube prednost i postaju tupi. Ovo se smatra kao jedan od najboljih nož oštrenja alata. ; Pročitajte više o tome da izoštri džepnim nožićem.
Koristite Nazubljena ili Diamond čelika; Keramička čelika također se može koristiti za iste. ; Uzmi nož i držite ga na 40-50 stupnjeva u odnosu na nož. , A zatim da je održavanje kut pomesti nož dolje cijelom dužinom keramičkih čelika. ; Ponovite ovu akciju 20-30 puta za postizanje oštrinu. , A svestranim čelik oštrinu nož će postati. ; Nakon jedne strane je bio naoštren, okrenuti na drugu stranu i oblik to kao dobro. ; Koristiti datoteku, Korištenje datoteka je relativno jednostavnija. ; Uzmi datoteku čelika i držite ga protiv nož, a zatim početi da izoštri svaki izrezuckanost od noža povlačenjem datoteka prema vama u jednom brzom pokretu. ; Nastaviti raditi to za sve zubaca. Učinite to dok se svaka izrezuckanost je oštar i nema burrs. , A to može biti vrlo dugotrajan i monoton proces. Da ne spominjem opasno. ; Koristite Mehanički šiljilo, koristeći mehanički šiljilo obično će uključivati ​​stroj koji ima ugrađen kamenje ili čelika. Jedan je mjesto nož oštrice protiv stroja, a to će pooštriti alata na svoje vlastite. Sve sigurnosne mjere i kutovi na kojima nož treba održavati će biti objašnjeno u priručniku.; Pročitajte više o; Nož Oštrenje tehnike; Nož Brušenje oprema; Nož Oštrenje savjete i tehnike; Nož Oštrenje upute, sada da znate što različiti nož oštrenje alata su, odaberite jednu, izoštriti nož na najoštriji točke i otići kriška i jamb da se meso!

No comments:

Post a Comment