Tuesday 22 May 2012

Frizura za plus size žene

Kosa je ukras najbogatijih žena. - Martin Luther
Pa ... vaša kosa je vaš najbolji ukras previše. Način na koji se nosite kosu, prije svega, govori puno o vama i drugo, vaše frizure su "ispraznost u poligona". Dobro učinjeno frizura, pokazuje neke osobe oko za detalj. To donosi svoj karakter i skreće pozornost od svoje veličine, na vašem licu. Dakle, koja frizura za plus size women, izvedeš najbolji? Budući da, vi ste plus veličine, bucmast lice uvijek može dati slatka izgled. Malo eksperimentirati s vaše kose, može vam izgledati, vrijedan milijun dolara. Let's vidjeti nekoliko frizura za plus size žene, koji će vam pomoći da naglaskom na svoje najbolje osobine.
Vi svibanj naići na dosta dugo frizura za plus size žene i kratke one previše. Međutim, frizure su više o tome kako vaša kosa pozdravi svoje lice, nego onako kako vi to nositi. Na primjer, 50-godišnja žena, odvratan će izgledati u punk frizuru, iako, ona može jako puno nositi svoju kosu, punk način! Dakle, evo nekoliko savjeta i sugestija za frizura za plus size žene.
Najbolji stilovi za plus size žene
Frizuru, ali je uvijek kompliment lica i tijela strukturu. Na primjer, ako ste visoki i nekoliko dodatnih kilograma, mi predlažemo, razviti svoje duge kose te ih ispraviti u potpunosti. To će vam izgledati gladak, ako ne i vitka. Iako, to će svakako donijeti svoje najbolje osobine.
Oval lica; ovalnog lica mogu nositi bilo koju vrstu hairstyle. Možete povući kosu leđa, pokazati svoje lice ovalno ili ih sklupčati se, kako bi vaše lice izgledati slatko. Curling kosu uvijek traje daleko prije nekoliko godina iz vaše lice. Nosite ga dugo ili kratko, ovalnog lica nose meke kovrče i bob rez, kao Rihana je s jednakim perjanica.
Trg lica; Trg lice ima najbolje jawline ikad! Dakle, dragi plus size žene, kapitalizirati na njemu. Ostavite one prekrasna brave otvoren za pojačanje najbolje značajke svog lica. Ako želite vezati poni, onda uvijek, dio kosu strani (ili na lijevo ili desno), a zatim povucite kosu natrag. Kratka frizura koja je odmah ispod jawline će dati soft teksture na svoj izgled. To je također jedan od najboljih frizura za plus size žene iznad 50 godina, sa kvadratom lice. Pročitajte više o frizura za žene iznad 50 godina.
Okruglo lice; Bangs! Šiške! And šiške! Okrugli lice uvijek će uvijek voljeti šiške. Desno ili lijevo, odluka je vaša. Ako ste u potrazi za vjenčanje hairstyles za plus size žene s okruglog lica, a zatim tipični kovrče su način da svoj čovjek srce! Pročitajte više na podlozi frizura s bangs.
Trokutastog ili u obliku srca lica, budući da imaju širok čelo i uska jawline, slojevitim frizurama iznošenje glasnoće će savršeno ići s vašeg lica. S takvim lica strukturu, možete izrezati kosu kratko, samo iznad ramena, učinit će vaš vrat stand out, čineći da pogledamo slimmer nego što zapravo jesu.
Pročitajte više na:; Formalno frizura za dugu kosu, ramena frizura sa slojevima; Plus size žene, izgledaju najbolje s dugom kosom. Možete ih okačiti za formalne prigode ili ih željeza ravno. Za povremeni funkcije i izleti, jednostavno ih poviti za meko kovrče, koji će naglasiti vaše ženske strane. Trošiti vrijeme na popravljajući svoje kose, svaki dan, nije realno moguće, čak i ako je to učiniti sami frizuru. Na lakši način vanjska strana, je da se stilski šišanje, koji odgovara vašem licu i održavanje dobro. To je zgodan i ide uz trend previše. Dakle, to su bili neki od frizura za plus size žene. Probajte ih van i pustiti mene znati. Do tada, ostati stilski!

No comments:

Post a Comment