Saturday 12 May 2012

Kako biti sretan Biti Single

Ako smo mogli vidjeti čudo jedan cvijet jasno, cijeli naš život će se promijeniti. ~ Buddha život koji smo obdaren je uistinu čudo. This precizan čudo dobiva zasjenila with proturječnostima koje živimo. Proturječja kao što su, mladi žele da ostare i stare žele biti mladi ponovno, tamne žele biti fer i fer želite tamni, kratko žele biti visok i visok one imaju svoje vlastite probleme, na sličan način jednom želim družiti se i one s partnerima želi break free, samo kompliciraju stvari. Dakle, ako ste samo jednu psovku, ne možete vidjeti sreću oko sebe, život uvijek će izgleda drag.
Kako biti sretan biti single umjetnost shvaćajući da nema prošlosti, budućnost tek dolazi, a danas je ono što ste upravo sada. Dakle, ovdje je ono što trebate učiniti je li stvarno želite znati kako biti sretan biti singl. Čitajte na self poboljšanje.
Što je loše u tome Single?, Pogledajte oko sebe, na ljude koji se bave. Dodano odgovornosti, neodoljiv obveze, usklađivanja i prilozi su granice te puno. S druge strane, vi ste slobodni. Vi imate "slobodne volje", što je tajanstveni mit za mnoge. Možete promijeniti svoj posao kad god želite, postoje pitanja na koja treba odgovoriti kada se vratiti kući, ići backpacking bilo kada i bilo gdje želite, bez brige oko spremanja gore ili potrošnju na nekoga i izbor da žive svoj život onako kako vi želim. Ima li išta više da ja mogu učiniti za vas uvjeriti da ste bolje? A se još uvijek pitate kako to učiniti sami sretni?
Dovoljno je to učiniti; Biti single ponekad može dobiti frustrirajući, posebno kada imate nitko da razgovaraju, nakon što je prepuna akcije tjedna. Čuo za najbolji prijatelji? Tu je i cijeli svijet vani, koji je u potrazi za izradu prijatelje za život. Prijatelj će uvijek biti uz vas, čujete se, vi pokupiti kad pada, dvostruko radosti i podijeliti svoje svake tuge. Dodano prednost od bitak u jedan je da nikad ne morate brinuti o dobivanju natrag kući na vrijeme, ako dobijete uhvaćen se s prijateljima. Tako su još uvijek u potrazi za kako biti sretan sa sebe? Najmanje što možete učiniti je naučiti kako steći nove prijatelje te ih njegovati na bilo koji način na koji možete. Pa ... neka se vidi što su neke više načina kako biti sretan biti singl.
Zašto se obvezuju?; Ozbiljno, zašto se ljudi u braku? Prema blizak prijatelj od mina, većina brakova, tijekom vremena, uključivanje u aranžman u potrazi kada su djeca. Obveza you veza prema dolje na način više nego što si možete zamisliti. Njegova bolje biti sretan sam, nego se zaglavi u trag situacije. Biti single je vaša prilika da učinite self-poboljšanje i otkrijte svoje strasti i napraviti nešto od svoje snove. Ako je njegova fotografija, putovanja, pisanje, šoping, prikupljanje antikviteti, kuhanje, slikanje ili filmovima, sada je vrijeme da njegujte svoje hobije u značajnu platformu za sebe. Umjesto da pitate kako biti sretan što jedan, ovoga puta uložiti u izradu radikalne promjene u vašem životu, koji su vrijedan napor.
Ljubav se, većina samaca u skladu s podli i nespretni stil života pod izgovorom 'who cares'. OK, budući da niste našli nekoga još, nije ga više od jednog razloga zašto biste trebali brinuti o svom izgledu? Ako utjeloviti to ruševina od slika, zašto bi itko ikad primijetiti? Dakle, moj iskreni savjet svima vama pojedinačno, je da, prestati biti misers i provesti malo na sebe gledati najtoplija ikad. Također, njegova vrsta ego putovanja imati slijedeći ventilator. A ako tako ne smeta o svom izgleda, samo to učiniti za slatkiš od toga. Vjerujte mi, mali shopping veselje, ne samo da će promijeniti svoj vanjski izgled, ali vaš izgledi previše. Dakle, ovdje je vaša šansa pada u ljubavi sa sobom opet. Dakle, tko treba netko da zna kako biti sretan?!
Do sada je ovaj članak svibanj imali nijansama od cinik umu, međutim, sve što želim reći jest, jedna osoba može biti sretan što je osoba koja je angažirana. Biti sretan je moć percepcije. Razlog zašto ste još uvijek single, jer je svibanj biti niste spremni za još privitak. Jedna osoba, koja je nezadovoljan trenutnom situacijom, odbija ljude. Nesretna osoba uvijek će projekt tamne strane života, što je odbojan. Dakle, biti sretan može puno toga promijeniti u vama. Za početak, to će vam pomoći proširiti svoje društvene mreže, čime se povećava vaše šanse za pronalaženje nekoga. Izrada nekoliko pozitivnih promjena u svoje stavove će se, u dugoj vožnji, pomoći da se slagati sa svojim sretnim strani. Da znam kako da budu sretni što jedan, samo nositi osmijeh i gledati kako se svijet mijenja za vas.

No comments:

Post a Comment