Friday 11 May 2012

Kako učiniti Smokey Eyes

Zainteresirani za učenje kako napraviti smokey očima! Pa, neka mi da jednu stvar jasno da je za stvaranje smokey pogledati u oči, potreban vam je smisao za kombiniranje dvije kontrastne boje. Boje bi trebao biti različiti, ali treba biti takva da oni proizvode jedan ženski i sparan učinak na vašu kožu. Naravno, neki prijedlozi za kombinacije boja su dati u ovom članku. Upute za događaj smokey šminke oko očiju su iste za sve boje očiju. Jedina razlika između toga kako napraviti smokey oči za smeđe oči, kako napraviti smokey oči zelene oči, i kako to učiniti Smokey oči crne oči, je kombinacija boja sjenila za oči. Morate probati različitih boja miješa dok ne dobijete impresivan smokey izgled koji odgovara vašem boju očiju i lica značajke.
Smokey šminke oko očiju: Uvod; Smokey oka šminka je jednostavna oka naglašavajući plan koji se može obaviti u roku od nekoliko minuta. Zbog svoje lakoća stvaranja, i to u roku od nekoliko minuta, smokey šminke oko očiju je vrlo popularna među fashionistas. To uključuje pravilno miješanje svijetlih i tamnih boja sjenila na kapcima. Neki primjeri lijepo kombinacije soft zlato bazu sa tamno ljubičasta na vrhu, breskve baza sa svijetle zeleno i šampanjca baza s dubokim plavim. Isto tako, vi svibanj misliti na neke druge kombinacije koje bi trebale odgovarati vašoj koži ton i oblik očiju. Odaberite sjenila od boje za koje mislite da će izgledati lijepo na vas. Slijedite upute o tome kako napraviti smokey očima navedene u nastavku. Pročitajte više na oku sjena ideje.
Smokey šminke oko očiju: upute kako biste izradili; U cilju stvaranja smokey pogled na vaše oči, trebate neke materijale. To su temeljni oka ili sjenilom baza, olovka za oči, šminka četke, maskara i dvije nijanse sjenila, jedno svjetlo i tamno drugi. Prođite kroz slijedeće račun da biste saznali kako to učiniti smokey očima, korak po korak.
Korak 1: Nanesite sjenilo bazu na očni kapak i područje oko očiju. To je nužno jer uklanja ulje i sprječava topljenje sjenilo u nabor vašeg očnog kapka.
Korak 2: Uzmi jedan glatka i meka olovka olovka za oči. Njegova boja trebala bi se podudaraju s kombinacija boja koje ste odabrali za to Smokey oči. Dostupne mogućnosti su crna, smeđa, ljubičasta, plava i duboke zelene.
Korak 3: Pokretanje eyeliner olovkom na kapka kod korijena trepavica. Linija treba biti debela u sredini i na tanke strane.
Korak 4: Početak kreće eyeliner olovkom od unutrašnjeg prema vanjskom kutu. To je tehnika radi šminke oko očiju kao što vam pomaže stvoriti čišći i glađe izgled.
Korak 5: mazati the trepavica linija uz pomoć pamuk obrisak. Vi svibanj također koristiti četkicu eyeliner kako bi se zadovoljile potrebe.
Korak 6: Koristite kontrastne svjetlije boje od eyeliner olovkom na liniji na dnu poklopaca. Slijedite upute dane na obloge gornje kapke. Mazati dobro. Vi svibanj koristiti malu količinu sjenilom kako bi dobili potpuni efekt mrlja.
Korak 7: Uzmi sjenilo koje je svjetlucav, bolje od krema hladu. primijeniti ga na području između gornje kapke i čelo kosti. Koristite šminka četkom da biste dobili glatku efekt.
Korak 8: Odabir tamniju nijansu oka sjena. Primijeni ovo uz pomoć make-up kist. Trik ovdje kako napraviti smokey oči je da se miješati tamne boje trčanje četkom na liniju trepavica, kreće na rub svog očnog kapka.
Korak 9: Pomiješajte sjena oko gore i van s četkom. Učinite to na takav način da oka liner nestaje.
Korak 10: Označite obje gornje i donje trepavice s crnim ili odgovara boji volumizing maskara. To će dodatno unaprijediti ljepotu vaših očiju.
Vidi također:, Kako se prijaviti šminke oko očiju; dramske šminke oko očiju ideje; Sada imate odgovor na pitanje kako napraviti smokey šminke oko očiju. Slijedite dane upute dobro i stvoriti smokey pogled na vaše oči. Može se dogoditi da niste u mogućnosti to izraditi tvoj oči pojaviti točno onako kako želite. Ali ti ne bi trebali izgubiti srce. Ključ kako ih staviti na sve vrste šminka, uključujući kako napraviti smokey oči je redovno i pravilno prakse. Vi ne samo da bi trebao slijediti pravilnu tehniku, ali također koristiti različite mješavine sjenila i eyeliners. Nikad ne znate koja boja kombinacija čini vam izgledati kao anđeo. Dakle, držati težak dok ne postane stručnjak na događaj Smokey oči.

No comments:

Post a Comment