Thursday 17 May 2012

Kako to Maknuti Windows Nijansa

Uklanjanje prozor ton je lukav posao, ali svakako možete izvesti s malo napora. Uklanjanje prozor ton postaje bitna, jer njezino stanje pogorša nakon određenog razdoblja, što dovodi do mjehurića filma. Ovo je vrijeme kada se može osjetiti potrebu uklanjanja boja za kosu i opting za jedan novi. U nekim slučajevima, prozor nijansiranje zakonima koji se razlikuju od države do države, može biti razlog zbog kojeg želite ukloniti i zamijeniti. Dakle, učenje kako to maknuti prozor nijanse mogu biti od pomoći. Iako uvijek možete uzeti vaš automobil ton shop za uklanjanje film, zašto ne probati ga sami i spasiti uklanjanje troškova prozor nijansu. Evo kako to maknuti prozor nijansa od strane prozora i stražnje prozore automobila.
Kako to Maknuti Windows Nijansa iz automobila Windows
Materijal potreban; Za uklanjanje nijansu prozor automobila, trebat će vam crni smeće torbe, sredstvo za čišćenje stakla, amonijak (nerazrijeđeno), žilet ili oštrim nožem, super-fine čelične vune, sapunast vode, sprej bocu i zaštitnu masku.
Postupak, to je najbolje raditi na stražnji prozori, a zatim premjestiti na bočnim prozorima ili obrnuto. Ne rade na svim prozorima u isto vrijeme.
Korak 1; Prvi korak postupka kako to maknuti prozor sjenka je parkirati svoj automobil u ned Uzmite vrećicu za smeće i izrezati u obliku prozora. Ne treba biti previše savršeno, samo mora pokriti cijeli prozor s pravom. Sada, ispunite sapunast vode u sprej bocu i sprej preko prozora. Zatim, uzeti torbu i pokrivaju stražnji prozori s njom. Učinite to stan sa svojim rukama.
Korak 2, obično, prozor nijansa ima više od jednog sloja filma. Nakon što ste smeće vrećicu na prozor, on apsorbira toplinu iz sunčevih zraka i pomaže proces peeling off filma slojeva na ići.
Korak 3; Sada trebate koristiti amonijak. Prije nego što ga koristite, provjerite da li zaštititi unutrašnje površine. Također, trebate nositi zaštitnu masku. Sada sprej prozor film s nerazrijeđenom amonijaka ispravno. Iako je mokro, mjesto drugo smeće vrećicu preko njega. Uvjerite se da je sunčeva svjetlost pada direktno iznad stražnjeg prozora za oko sat vremena, to će pomoći ublažiti ton ljepila i stoga, pomoći u uklanjanju prozoru nijansu postupak.
Korak 4; To je glavni korak. Započnite peeling off filma. Podignite ga iz kuta pažljivo koristite žilet. Sada ga oljuštiti prstima. Pokušajte ga skinuti u jednom komadu. Uklonite preostale dijelove pomoću žilet, budite oprezni. Možete ukloniti bilo koji ostatak ljepila korištenja super fine čelične vune i amonijak. Sada možete maknuti eksterijera vrećicu smeća. Završiti postupak čišćenja prozora koristeći komercijalni čišćenje prozora. Radove na preostale prozore na isti način. Zadaća uklanjanja prozor nijansa iz automobila prozor je učinio! Da biste saznali kako to maknuti prozor nijansa od kuće prozora, čitati o načinima uklanjanja folije.
Pročitajte više na prozor toniranje:; Prozor nijansiranje Cijene; ​​Prozor nijansiranje troškova; Kako ukloniti prozor nijansa zasigurno nije bilo više težak zadatak. Iako postoje i druge opcije kao što su ljepljive trake prozora ton uklanjanje ili topline metodom, ovo je popularan način. Sve što trebate učiniti je raditi sa strpljenjem i kada imate dovoljno vremena i, naravno, sunčan dan, kako bi se osiguralo najbolje rezultate.

No comments:

Post a Comment