Thursday 10 May 2012

Lasersko uklanjanje dlaka osvrti

Više ne trebate da biste dobili laserski tretman za uklanjanje frizuru u salonu skupo. Uz pomoć određenih lasersko uklanjanje dlaka setove možete dobiti glatku kožu kod vlastite kuće. Ovi proizvodi daju rezultate koji su usporedivi s gotovo salon. Nepotrebno je reći, ovi proizvodi su veliki hit među muškarcima i ženama podjednako. Ako ste zbunjeni o tome što lasersko uklanjanje dlaka ići za, onda ovdje je neke pomoći za vas. Mi smo vam pružiti osobne lasersko uklanjanje dlaka recenzije za neke od vodećih robnih marki na tržištu. Pročitajte više na laser za uklanjanje dlaka kod kuće.
Lasersko uklanjanje dlaka potrošačke recenzije
Tria kod kuće Lasersko uklanjanje dlaka; Tria lasersko uklanjanje dlaka je bežični, gnjavaža slobodne i vrlo zgodan za korištenje. Po cijeni od 995 USD, to nije točno jeftin, no rezultati nude tako da ga se isplati cijena. Tria ne obećanje da će ukloniti sve vaše kose, ipak, možda ćete primijetiti da 70% smanjenje u kosi. Štoviše, to je FDA odobrila proizvoda, što znači da se može sigurno koristiti kod kuće.
Također, ona ima tri načina liječenja koji vam dati dovoljno mogućnosti za postizanje željenog rezultata. Međutim, Tria ne može se koristiti za uklanjanje dlake na licu ili stidne dlake. Ipak, možete ga koristiti na noge, ruke, bikini područja i druge dijelove tijela. Možda ćete trebati 3 sjednice za rezultate da postane vidljivo. Ovaj proizvod ne preporuča za osobe s tamne kože, kao i za one s crvenim, sivim ili plavu kosu rast. Više o tome kako se laser za uklanjanje dlaka rad.
Rio Salon laserskog skeniranja kose odstranjivač, Ovo je još jedan proizvod koji je stekao popularnost među ženama. Lasersko uklanjanje dlaka trošak za ovaj proizvod je oko 150 USD. Njegova isplativosti čini popularan brand. To je opremljen s dva načina liječenja, koji cilja pojedinca kosu i uništava, dok drugi koji uklanja 20 kosa na vrijeme od dotičnog dijela tijela. To je odobren za kućnu upotrebu i može se uspješno koristiti na rukama, ispod pazuha, bikini, noge i sl. Osobe tamne puti i sijede kose ne bi trebali koristiti ovaj proizvod. Da bismo razumjeli lasersko uklanjanje dlaka recenzije bolje, vi bi također trebali pročitati laser kosa uklanjanje nuspojave.
Silk'n SensEpil at-home lasersko uklanjanje dlaka, a to je najnoviji sudionik u laser za uklanjanje dlaka uređaje na tržištu. Ovaj proizvod se temelji na sličnim linijama kao Tria, ali je znatno jeftinije. Cijena je oko 500 USD, a dostupna je samo na odabir liječnika klinike. Njegova najveća prednost je njegova veličina i jednostavnost korištenja. To je vrlo kompaktan proizvod i na taj način, vrlo prikladan za korištenje. Njegove značajke su također nešto slično Tria. To se može koristiti za uklanjanje dlaka s rukama, nogama, ispod pazuha, bikini zone, itd. Njegova je upotreba još nije dozvoljeno na licu, kao intenzivan laser može oštetiti vid, osobito ako se koristi proizvod za nekoga tko nema profesionalne sposobnosti. To ne uzrokuje bilo znatnu bol. Jedina nelagoda povezana s njim je trnce da se osjeća kao ugriz od gume benda. Crvenilo i oteklina koja može nastati s vremenom splasne.
Uklanjanje dlaka laser recenzije navedeni u ovom članku kao što su po opće potrošačke ocjene. Njegova rezultati mogu biti jedinstven za svakog pojedinca. Stoga se preporučuje da se konzultirati s dermatologom ili physican koji mogu voditi vas ispravno nakon pregleda Vaše kože i tipu kose.

No comments:

Post a Comment