Tuesday 8 May 2012

Obljetnica Pokloni By godina

Obljetnice su dani koji svakih par raduje. To je dan sjedinjenja dviju osoba u svetom braku. Parovi tražiti različite načine da izraze svoju ljubav jedni prema drugima na njihove obljetnice. Jedan od načina da se dati jedni drugima jedinstveni godišnjice dar. Čak i prijatelji para se pridruže u proslavi godišnjice braka i dati par svoje želje, blagoslove i dar da ide s njom.
Tradicionalno, svake godišnjice bio dodijeljen s određenoga materijala, i pokloni izrađeni od tog materijala su samo s obzirom na par ili dali par međusobno. Iako je sada moderno twist je dao tim godišnjicu darove. Ovdje su neke godišnjicu darove po godini, desno od prve godine do deset godina, koje su moderne, s primjesa tradicionalnosti.
Simbolička Obljetnica Pokloni By godina
Prvu obljetnicu Poklon; Tradicionalno darove izrađene od papira treba dati na prvu godišnjicu. Moderna dan darove za prvu godišnjicu, napravljen od papira su, film ulaznice za dva od vas ili okvir za fotografije s fotografijama u njemu. Jedan od tradicionalnih godišnjicu darove po godini, je kineski papir fenjer. Pročitajte više na jednom godišnje obljetnice dar ideja.
Druga godišnjica Poklon; Druga godina povezana s pamuk. Dakle, ako žena u potrazi za poklon za svoga muža i ona želi još moderni tradicionalni godišnjicu darove po godini za njega, ona može dar muža par boksera izrađene od pamuka. Isto tako, ako muž je u potrazi za modernog još tradicionalni dar za svoju ženu, a zatim i nestašan obljetnice dar po godini za nju će biti seksi donje rublje napravljena od pamuka.
Treća godišnjica dara; Idete po tradicionalnim godišnjica vjenčanja pokloni godinu, stvari izrađene od kože bi trebao biti razmijenjeni između par. Žena može dar kožni remen ili cipele od kože svome mužu. Muž može dar kožnu torbicu ili kožni sat supruzi.
Četvrta godišnjica dara; Prema godišnjicu darove po godinama, tradicionalno, par bi trebao dar jedni drugima, cvijeća ili voća na četvrtu godišnjicu. Oba muž i žena može napraviti vijenac od cvijeća jedni za druge i da ih nose u njihovu privatnost. Oni također mogu dijeliti voćni izruga-rep između sebe. Oni mogu ukrasiti svoje spavaće sobe s cvijećem, a dar jedni druge crvene ruže, kako bi večer romantičan. Pročitajte više na kreativnim godišnjicu darove.
Peta obljetnica Poklon, a peta godišnjica povezana je s pokloni izrađeni od drveta. Par je zajedno mogu kupiti drveni namještaj za svoj dom na petu godišnjicu. Romantični pokloni ideja je da poletjeti u obližnju šumu i uživati ​​svake druge tvrtke u osamljenoj šumi.
Šesta obljetnica dara; Idete po darovima godišnjica vjenčanja u godinu, već šestu godišnjicu, pokloni izrađeni od željeza su idealan. Muškarci mogu dar njihove supruge željeza tava, odnosno ako ona uživa u kuhanju. Ili naizmjence, par zajednički mogu kupiti komad ukras napravljen od željeza za kuću, ili čak i kovanog željeza kreveta za njihovu spavaću sobu.
Sedma obljetnica Poklon, sedme godišnjice je povezana s darovima izrađene od vune. Par se mogu kupiti dlakav pokrivač za sebe na sedmu godišnjicu ili dar jedni drugima vuneni šal ili vuneni džemper.
Osma obljetnica poklon, idealan godišnjicu darove po godini, za osmu godišnjicu treba one koje su izrađene od bronce. Moderan uviti na ovom će se provesti osmu godišnjicu na plaži i doći sami brončani ten boje.
Deveta godišnjica dar, za deveti obljetnicu, pokloni od keramike bi trebao biti razmijenjeni. Stvarno romantična gesta bi se osobno napraviti vazu ili šalicu za vaš volio jedan. Ili naizmjence, možete čak naučiti keramike zajedno ulaskom klase. Pročitajte više na personalizirane poklone.
Desete obljetnice Poklon; Deseta obljetnica poklon bi trebao biti izrađen od metala aluminija ili kositra. Par se mogu dobiti novi broj ploča za svoje kuće, napravio od bilo koje od ovih metala na desetu obljetnicu.
Pročitajte više na:; Obljetnica Poklon ideje za parove, jedinstvene darove Wedding po godinama obljetnica: "Ovo su neke ideje na godišnjicu darove po godinama. Kao što možete vidjeti, pozajmljivanje malo modernosti prema tradiciji, i malo tradicije modernizma, može napraviti darove te obljetnice, nezaboravnim.

No comments:

Post a Comment