Monday 7 May 2012

Najbolji laka za nokte

On je rekao da svoje ruke dati svoj pravi dobi. Tako da je vrlo važno ne samo da obratite pozornost na svoje lice, ali i voditi brigu o vašim rukama. Najbolji način da se maziti vaše ruke je da ide za redovite manikura. Idi na tjednoj masažom ruku kako bi vaše ruke izgleda dobro i povećati cirkulaciju i promicati rast noktiju. Primjena laka za nokte je instant način njegu ruku i daje im savršen izgled. Najbolji lak za nokte boje su blijede nijanse ružičaste i smeđe nijanse, a također gol, ako imate kratke prste čekinjav.
Najbolji laka za nokte boje, najbolje za nokte boje za osobe s dugim prstima su sve tamniji nijanse ružičaste, šljive, koralja i kesten. Izbjegavajte lak za nokte u crvenoj boji, ako imate jako dugo nokte, jer to izgleda vrlo neprivlačno. Postoje različite vrste noktiju boje koje su na raspolaganju tako da odgovaraju vašim posebnim potrebama. Najbolji lak za nokte su dostupni u različitim formulama kao što su čip otporan formule, brzo sušenje formule i noktiju jačanje formule. Ako volite sofisticiranosti francuskih manikura, ali su dosadno iste blijede boje, odlučiti za svjetlucavim svjetlo roza ili bijeli lak za nokte. OPI srca i torte, a strast su dva od najboljih nijanse laka za nokte za francuska manikura. Vi bi također trebali izabrati boje za nokte na temelju vaše boje kože, jer ono što može izgledati odlično u bocu laka za nokte može izgledati neprijatan kada primijeniti na noktima nokte. Najbolji lak za nokte boje za kožu su jarko ružičasta, ljubičasta, crvena bobica i aktovi. Žene koje imaju mračan ton kože mogu nositi s nijansama zlata, crvenka, čokolada, koralja i svjetlije nijanse ružičaste.
Nail Polish Savjeti; Evo nekoliko savjeta o primjeni lak za nokte koje će vam izgledati glamurozno i ​​dobro njegovan. ; Uklonite sve tragove starih laka za nokte s noktima prije primjene novog kaput od laka za nokte. ; Koristite kvalitetan maknuti noktiju natopljenom pamuk loptu u poljskom i obrišite vaše nokte u jednom brzom pokretu. ; Izbjegavajte korištenje odstranjivač laka za nokte koji sadrži aceton jer to može oštetiti noktima i napraviti nokte chip off lako. ; Datoteka noktima s noktiju filer i izbjeći podnošenje uglovima noktiju kao što čini noktiju krhki. , Ako imate kratke prste izbjegavati oblikovanje noktiju na trgu savjet kao što to čini vaši prsti izgledaju čekinjav. Ovalnog oblika u noktima izgleda laskavu o svim vrstama oblika prstiju. ; Prije nanošenja nokte, prijeđite noktima uz uklanjanje laka za nokte. To je zato što noktiju može imati tragove ulja ili prljavštine na njima, koji će uzrokovati nokat poljskog na razmazivanje ili čip. ; Nanesite osnovni sloj preko noktiju prije nanošenja laka za nokte kako da to pomaže u jačanju noktiju. ; Obrišite kist nokte na usta bocu za uklanjanje viška noktiju boje, a zatim pomete lak za nokte na svaki nokat u tri poteza. ; Za najbolji lak za nokte aplikacija, nanesite tanak sloj za nokte na sredini nokta jednim potezom, a zatim na lijevoj i jedan na desnoj strani. Ponovite ovu tehniku ​​na sve prste ruke. ; Ostavite prvi sloj da se osuši potpuno, prije nego što aplicirate drugi sloj laka za nokte. , Ako ne želite da vaš nokat poljskog na razmazivanje onda bi se izbjeglo kreće prste za nekoliko minuta nakon nanošenja laka za nokte. , Nanesite tanak sloj transparentnog mantil, tako da je lak za nokte izgleda sjajna i boje noktiju ne čip. ; Koristite orangewood stick koji je umočen u odstranjivač laka za nokte duž svake strane od čavala za popravak pogreške. ; Pročitajte više na:; boje laka za nokte, lak za nokte dizajni, lak za nokte Sastojci; Neki od najboljih laka za nokte OPI Nail marke su Lacquer, Rimmel lycra nositi lak za nokte, Chanel Le Vernis Nail boja, Maybelline Express Finish Napredno Wear, Estee Lauder Nail Lacquer i Nars noktiju lakom. Najbolji lak za nokte boje za svoju Prsti su svijetle koralji, blues i reds jarke. Morate ponovno primijeniti za nokte svaka dva tjedna kako bi ih izgleda svježe i novo.

No comments:

Post a Comment