Tuesday 8 May 2012

Kako očistiti objektiv kamere

Mnogi od nas su strastveni o fotografiji, ali uz održavanje naše kamere je nešto što smo skloni zanemariti. Tijekom razdoblja od vrijeme, vi svibanj imati primijetio da je slika iz fotoaparata nisu oštre i jasne kao što su nekad bila. Ovaj svibanj biti zbog prljavštine, prašine i gljivice koje mogu imati prikupljeni na objektiv kamere. Dobra vijest je da možete očistiti leće fotoaparata sebe i riješiti svoje slike onih sitnih čimbenika koji čine sliku nesavršena. Ovdje su neke učinkovite savjete o tome kako očistiti objektiv kamere.
Kamera Čišćenje Savjeti
Učiti kako očistiti objektiv kamere kod kuće sigurno će vam pomoći u održavanju vašeg fotoaparata na duži vremenski period, te postigao oštrije i jasnije fotografije. Bitno je da bude nježan s vašom kamerom kao i bilo kakve pogreške u njemu rukovanje, može trajno oštetiti. ; Prašinu koja se nakupila u objektiv kamere mogu uzrokovati ogrebotine na objektiv. Korištenje mekom četkom, nježno očistite objektiv svih čestica prašine. ; Za čišćenje leće kamere, važno je koristiti mekani materijal umočen u leća rješenje. Najbolja opcija da to učinite je microfiber krpom, a sljedeći najbolji izbor kao pamuk obrisak. Korištenje bilo koje od ovih leća s otopinom za čišćenje, nježno čišćenje leća. Slijedite ga i gore tako da je čišćenje suhom krpom ili pamuk obrisak, u kružnim pokretima, kako bi se spriječilo bilo kakve ocjene iz zaostajanja. ; Dopusti objektiv da se osuši prije stavljanja poklopac objektiva ili preuređivanja leće filter na kameru. ; Izbjegavajte korištenje teških pritisak koji se lako može oštetiti leću. Rješenje o tome kako očistiti leće kamere filter je jednostavno demontirati objektiv filter i slijedite isti postupak gore navedenih. Primijetit ćete promjenu u kvaliteti Vaše fotografije.
Kako očistiti gljiva objektiv fotoaparata?
Leća fotoaparata također mogu biti zaraženi raznim vrstama gljiva. Međutim, to je mit da je, jednom zaražena, kamera objektiv nepopravljiv. Mnogo ljudi također pretpostaviti, da pokušava popraviti kameru zaražena by gljiva, oni su pokrenuti rizik od prenošenja zaraze na druge objekte okolo. Međutim, leće fotoaparata zaraze za gljivama spriječiti i izliječiti. Tu su i vodootporni digitalni fotoaparati koji nikada ne može suočiti ovaj problem. To je samo u nekim slučajevima, gdje je gljiva je ugraviran na premazivanje objektiva, da nije ekonomski održiv za popravak fotoaparata ili objektiva. , Prvi korak koji su uključeni u uklanjanje gljiva leće kamere je rastaviti postavljanje objektiva. To je važno kako bi se procijenili štetu uzrokovane gljiva. Ponekad gljivica je cementiran između objektiva. U takvim slučajevima, pokušava popraviti kameru na svoj nije mudar izbor. ; Većina gljiva uzrokuje malo oštećenje leće i može izliječiti pomoću ocat koji ima anti-gljivične svojstva koja mogu učinkovito čišćenje leća. ; Drugo je rješenje da jasno gljiva za namakanje leće za najmanje sat vremena u izmišljotina od 94% destilirane vode, 4% jasno amonijaka i 2% vodikovog peroksida. Vodikov peroksid je također bogata anti-gljivične svojstva i čisti leće bilo gljivičnih spora. ; U slučaju, da ste primijetili blagi napad gljivica na leće fotoaparata, gađanja objektiva kontinuirano s elektronskom bljeskalicom pištolj će jasno gljiva privremeno. To će također pomoći eliminirati zaraza koje se mogu širiti na druge dijelove nedostupnim kamere. ; Biljka zove timol je prisutan u Indian bilja kao što su timijan i origano. Stavljanje vrećicu te u kameru kit može se pokazati korisnim u uklanjanju gljiva. ; Mogu se sjetiti da nakon obavljanja bilo kakve operacije čišćenja, to je imperativ da se temeljito osuši kamere, ili pripremiti se za doček još gljiva napada. ; Spriječiti pojavu gljivične infekcije objektiv kamere, držeći fotoaparat na suhom i dobro osvijetljenim mjestima. Gljive vole vlagu i tamu, i one su točno uvjeti koje treba izbjegavati. ; Korištenje vrećice silikagela u torbica za fotoaparat ili kit je učinkovit način da se spriječi rast gljivica u kameru. Također, izbjegavajte nošenje hrane i vode u istom kompletu kao kamera, gljivičnih zaraza najvjerojatnije će se održati u prisutnosti vlage. , Sve u svemu, najbolji odgovor na to kako se čisti leće kamere je jednostavno kako bi se spriječilo dobivanje prljavih. Na taj način možete sačuvati svoje kamera za duže i da ćete biti u mogućnosti to kliknite poželjne slike. Ipak, čak i ako vaš fotoaparat ne bi prljav, navedenih savjeta sigurno će vam pomoći da ga očistiti i učiniti ga kao dobar kao novi, pa klik daleko!

No comments:

Post a Comment