Wednesday 23 May 2012

Kako instalirati Kupaonica Fan

Vi ne trebate biti hi-fi električnu ili mehaničku inženjer za to. Ako vam je dobro u školi povezivanje krugova i sve u znanosti klase, te će biti u mogućnosti za napraviti pravedan prekid. Ne brini se ... Ja ću rezati neizvjesnost sada. Govorim o tome da li je kolač hoda ili tvrd posao da znaju kako instalirati kupaonica ventilator. Pa, čak i ako imate pošteno ideju o tome kako strujne krugove i voli raditi, to možda neće biti kao što je teško. Čak i ako ne, svakako možete brljati u ovaj posao obavlja kod nas smrtnika. Uz pretpostavku da ste instalirate novi ventilator i počevši od nule, to je način kako vam svibanj biti u mogućnosti to učiniti.
Instaliranje Kupaonica Fan
Pribor, Drywall vidio ili rotacijski vidio, Električni materijal (žice, kutije, stezaljke stanovanje, itd.), ispušni kanal (za nove instalacije), Oštri nož, Greenboard ili drywall traka, zajednički spoj, svjetlo žarulja za svijetlo / WC ventilator, Ljestve za moć cut-off.
Metoda
Korak # 1: Ok ovo nije za vas panika off na početku, ali to je činjenica. Nova kupaonica ventilator instalacije će biti teško i složeno. Međutim, ako je vaša kupaonica ima pristup odozgo i jasno otvaranje prema ispušnom kanalu, to može biti ostvaren.
Korak # 2: Odredite izvor napajanja za ventilator. You idealno bi trebao pokrenuti najmanje jedan, ili čak i više od toga prebacio krugova od mjesta gdje ventilator će biti fiksna od prekidača. Obično vam je potrebna jedan sklop za svjetla, ventilatora i topline jedinica, ako je ugrađen. Pročitajte više o stropni ventilator, dijelovi i instalacije.
Korak # 3: Sada, Vaš posao je pronaći ispušni kanal. To je normalno ventilirana s vanjske strane kuće kroz strani kuće ili kroz krov.
Korak # 4: Vi ste spremni za instalaciju ventilatora u ovom trenutku. Instalirajte odgovarajući kabel spajati u strujni stambenog nokaut značio za kabel trebao trčati u jedinici. Zatim pričvrstite kućište ventilatora na stropu greda, slijedi pridaje ispušni kanal. Spojite električni uređaj za odgovarajuće žice i terminala. Gotovo su učinili što se tiče kako instalirati kupaonica ventilator je u pitanju.
Korak # 5: Na kraju posljednji korak koji bi trebao učiniti je provjeriti i testirati je li ventilator ispravno radi. Uključite na prekidač i ispitivanje prekidača. Kada se to učini, opet držati power off dok ste u potpunosti su učinili s instaliranjem kupatilo ventilator. Pročitajte više na otvorenom za održavanje stropni ventilator.
Ovo o bio instalirate novi fan. Ovdje je kako možete zamijeniti nefunkcionalan ventilator u kupaonici. ; Odspojite postojeće električne veze s fan koji je već bio tamo. ; Pritom, poduzeti dodatne njege jer je kućište je povezan s oduška rupa i što bi željeli da ga ponovno koristiti. , Provjerite je li ispušni je iste veličine kao ispušni pričvršćena na kućište. Ti bi također željeli provjeriti vrste električnih kabela je spojen na ventilator i potom popraviti ispravan kabel uklještenje u stambenog električne nokaut. , Zatim novi ventilator mora biti povezano na plafon greda zatim spojite ispušni kanal. ; Pokreni električni kabel kroz već instaliran stezaljka u kućište. , A potom otići korak bliže instalirate stropni ventilator, spojite električnih kabela u odgovarajuće žice ili terminale, pazeći da cijeli električni jedinice ventilator je na mjestu i ispravno uzemljeni. ; Uključite uključen u baterije, a nakon testiranja ventilator za potvrđujete pravilan gibanje. , Onda kao i ti prije, isključite dok potpuno ste učinili pomoću instalacijskog ventilatora. , Ali sada imamo problem s obzirom na to kako instalirati kupaonica ventilator. Tu je i zurenje rupa u stropu koja mora biti čvrst. ; Pokrenite popravak rezanjem stropa materijal leđa. , A to će vam dati kvadrat ili pravokutnik imaju najmanje pola greda rubove stropa na obje strane ventilatora, gdje novi komad može biti pijan. ; Izrežite komad drywall ili greenboard prema veličini tu rupu, a zatim označite mjesto stanovanja prirubnica, koji se nalazi na stražnjoj strani komad. Ovo je izrezati otvor ventilatora. ; Izrežite otvor ventilatora i držite komad do testirati dolikuje. ; Instalacija suhozida uz pomoć drywall vijaka uz stropne grede. , Za popravak nepodržanu rubovima koristiti ni drywall clips, vijci i podupiratelj zajednice. ; Konačno blato i trake u zglobovima i popraviti žarulja u utičnicu i provjeri. Učvrstite poklopac, okretanje snage na na prekidač. ; Čestitamo! Uspješno ste ostvarila podvig instalacije kupaonica fan! Ako želite znati kako dalje instalirati kupaonica ventilator u podrumu, dobro, vi ste gotovo tamo, ako si dobio ovo. Konačno, ne trebate ni brinuti o tome kako instalirati tajmer kupaonica ventilator, to nije tvrd ask nakon što ste instalirali kupaonica ventilator.
To je bio 'exhaust'ing sjednicu kako instalirati kupaonica ventilator, nadam se da ovo dokazuje da se korisno! Ja odjaviti ovdje!

No comments:

Post a Comment