Sunday 13 May 2012

Tetovaže za parove

Mnogi ljudi osjećaju da uzimajući par tetovaža nije dobra ideja, jer se nikada ne može predvidjeti budućnost odnosa. No, tu su ljubitelji tetovaža koja ne dobijete par tetovaže kako bi izrazio svoju pravu ljubav. Par tetovaže imaju čak i privukla je mnoge slavne parove. Mi ćemo pogledati na popis takvih slavnih parova kasnije. Postoji niz načina da biste dobili nekoliko tetovaža. Ime tetovaže, tetovaže srce, podudaranje tetovaže, ljubav citati i izreke, itd., su neki od tetovaže za parove. Neka nas pogledajte neke parove tetovaža dizajne.
Tetovaže za parove
Finding pravo par tetovaža može biti malo teško. Morate pronaći nešto što će se odnositi i na vaš odnos. Ime tetovaže su vrlo popularni parovi tetovaža dizajne. Dobivanje tetovirala ime svog volio jednom, vrlo je poseban način izražavanja svoje ljubavi. These ime tetovaže mogu biti imprinted u druge tetovaže poput srčanog tetovaže. Pročitajte više o, srce tetovaže s imenima. Ove vrste parova tetovaže nose neki rizik, ako je vaš odnos ne traje dugo. Par tetovaža Billy Bob i Angelina Jolie, je živi primjer neuspjelih par tetovaža. Obojica su urezana imena jedni druge na njihovim rukama, koje su kasnije izbrisani sa laser kirurgija nakon njihova razvoda. Dakle, ako ne želite ići za ime tetovaža, pronaći nešto što nikad neće učiniti požaliti. Ako ste bračni par i imaju djecu, a zatim tetoviranje vaša djeca ime može biti dobar izbor. Oženjen parovi mogu dobiti tetovaža koja prikazuje njihov datum godišnjice braka. Također možete ići na neke jedinstvene ljubavi tetovaže za parove, poput tetovaža wedding zvono s vašim brak godine na njemu. Ring tetovaže ili vjenčanju bend tetovaže su simboli za jedinstvo i vjernost. Možete prilagoditi ove tetovaže urezivanjem jedni druge imena unutar prstena.
Odgovarajući tetovaže za parove su tetovaže sa sličnim dizajne sa sličnim prostorima. Parovi obično odaberite zajednički tetovaža dizajn koji je u neposrednoj blizini njihova srca. Vi i vaš partner može dobiti slične srce tetovaže na istom dijelove tijela. Obojica također možete dobiti lijep ljubav citat uklesan na vaša tijela. Gornja ruke, noge, ramena, ručni zglobovi, članci, itd., su neke od opcija položaja za takve tetovaže. Još jedna sugestija o tetovaže za zaljubljene parove je, uzimajući tattooed međusobno rođenja-date. Svaki par ima svoje omiljene ljubavne pjesme. Dakle, oba od vas mogu dobiti oblikovani svoju omiljenu liniju pjesmu u obliku nekoliko tetovaža. Dobivanje srce ključem tetovaža, je osebujan način pokazuje koliko dobro su spojeni jedan s drugim.
Poznate osobe sa nekoliko tetovaže
Slavni nogometaš, David Beckham je ime tetovaža njegove supruge Victorie na njegovu lijevu podlakticu. I Victoria Beckham ima tetovažu na lijevoj zglob sa svojim inicijalima, DB. ; Glumac Dean McDermott ima tetovažu sa suprugom portret (Tori Spelling), na svojoj lijevoj nadlaktici. On je također ima još jednu tetovažu koja kaže, zaista ludo Duboko Tori. ; Pjevač Marc Anthony ima tetovirane Jennifer Lopez je ime unutar njegove desne ruke. ; Glumac Nick Cannon, tetovirane njegova supruga ime, Mariah na svojim leđima. I ona ima tetovažu leptira koja uključuje njegov naziv, Mr.Cannon. ; Razvedeni par, Britney Spears i Kevin Federline, dobio odgovarajuće kockice tetovaže na njihova tijela. ; To su neke prijedloge o tetovaže za parove. Dakle, ako ste se konačno napravili svoj um da imaju par tetovaže, a zatim se pomoć iznad dati ideje, ili dolazi do svoje vlastite inovativne tetovaža dizajn. Provjerite je li tetovaža dizajn je uložilo žalbu na obje od vas i nećete požaliti na vlasništvo tetovaža u kojim okolnostima. Sretan tetoviranje!

No comments:

Post a Comment