Thursday 10 May 2012

Trebam li ga zvati

Održavanje odnos je jedan od najteži dio, kao i odnos uopće nije krevet od ruža. Postoje mnoge uspone i padove, u stvarnosti postoje hrpe padova i samo par ups! Kada započinjete odnos, mnoge stvari su zapravo odlučili, kao što je na primjer, jednoglasno je odlučio da ako je bilo nesporazuma pojaviti u odnosu, mi ćemo sjesti i razgovarati. No, kao i odnos prihoda ovim zavjetima ispasti da se samo besmislene riječi! Ali pitanje, trebao sam ga nazvati, zapravo mogu izbacivati ​​čak i prije nego što je odnos počinje!
Neki bi mogli osjetiti pitanje, trebao sam ga nazvati ili ne, je besmisleno. Ali ovi ljudi su definitivno nije prošla tumults savjesti da je jedan lica kada se to pitanje dolazi gore! Problem nije samo biranja nekoliko brojeva, problem je zašto mene! Svaki put kad se pitanje, trebam li nazvati, izbije, tu je temeljni pitanje odnosno tvrdoglav želite da druga osoba koja bi trebala preuzeti inicijativu, svatko osjeća da je to druga osoba koja je odgovornost da preuzme inicijativu, bilo da se nakon borbe, ili nakon datum. Ponekad to je ego koji ne dopušta, a ponekad je to samopoštovanje. Dakle, dok je pronalaženje odgovora na trebao sam ga nazvati, vidjeti što je zaustavljanje. Ako je ego, morate ga zauzdati i ako je to samopoštovanje, da ne bi trebali stavite Vaše stopalo prema dolje! Ali kako bi trebao jednom odlučiti? Pa, to ovisi o situaciji, a neke od najčešćih situacija dani su u nastavku. Pročitajte više na odnos savjet.
Trebam li ga zvati nakon raspada
Suočavanje s raspada je vrlo naporan zadatak! Postoji vrlo malo sretnika koji imaju 'glatka' raspad, tj. bez proklinje, suze i ranjenih srca! Većina vremena, uzrok raspada nije situacija ili osoba, to je riječi koje su, rekao je u žaru trenutka, koji zapravo nikada ne bi trebao biti izgovorene, ove stvari nikada ne može zaboraviti od strane druge osobe koje obično vodi to raskida. Pročitajte više na odnos raskida.
Nakon trenutku je otišao često žali, rekao je riječi, a to je kada je pitanje, trebam li ga zvati nakon raspada površine. Odgovor na to će ovisiti o raznim stvarima. Prvo, razmislite još jednom zašto se raspada dogodilo, pokušati zadržati emocije iz tog vremena. Što je da je on izazvao? Zašto ste došli na takvu veliku odluku? Držite um cool i mislim opet od stvari koje te boli, koji su se osjećate uvrijeđen u vašoj vezi. Ako mislite daje drugu priliku, možete biti sigurni da je druga osoba neće napraviti iste greške opet? I što je najvažnije, mislite li da možete zaboraviti sve što se dogodilo? Ako su odgovori na ova pitanja su da, možete ga nazvati. Ali ako su odgovori ne, ne biste trebali napraviti grešku pozivanja. Nema sumnje da će biti teško da se zaustavi s pozivom nakon bijes smiruje, ali zapamtite da je odluka razbijanja uzet je za neke konkretne razloga. To je završila jer ne ide onako kako su mislili da će to. Dakle, dati svoj telefon na svoje najbolje prijateljice i riješiti pitanje trebao sam ga nazvati! Pročitajte više na odnos pitanja.
Trebam li ga zvati nakon Fight
Sukobi su sastavni dio svakog odnosa. Razlike koje teško pitanje prije početka odnos, postaju uzrok ratova nakon negdje! Odgovor na trebam ga zvati nakon borbe, je zapravo malo kompleksa. Stvari koje su, rekao je i učinio tijekom borbe, uglavnom nestaju nakon borbi. Tako je svibanj činiti se sigurno zvati. No, kad smo poziv za reći sorry, nesvjesno iste stvari koja uzrokuje borbi se ponavljaju što opet dovodi do okrivljavanja i drugi se bore! Tako Obuzdajte svoje impulse, a ne poziv za barem nekoliko sati nakon borbe (točno trajanje ovisi o prirodi u borbi!). Prije nego što ga zove, mislim da od svih mogućih odgovora koji mogu doći s njegove strane, ne zaboravite, samo negativne odgovore koje možete dobiti. Praksi biti mirni, čak i nakon najgori mogući odgovor, i kada mislite da ste sada siguran to ljuti i kletve, nazovite! Ako imate pitanje, trebao sam ga nazvati ili mu tekst, mogućnost texting je van pitanje poruka nakon borbe nije ništa drugo nego kukavičluk! Pročitajte više o rukovanju stres u odnosima.
Trebam li ga zvati nakon isteka razdoblja od
Trebam li ga zvati prvi nakon datuma? Ovo je jedno od najčešćih pitanja s kojima se suočavaju moderni djevojke. Prije nego što se odlučite nazvati ili ne, prvi misliti za sebe da li vam se zaista sviđa taj tip i želite ići ponovno na spoj s njim. Ako je odgovor da, pričekajte. Čak i ako ste pali preko ušiju za njega, ne poziva najmanje za 24 sata! Imati malo strpljenja, vidjeti ako on vas zove. Ako se ne poziva ni nakon 24 sata, možete uputiti poziv, ali ne i greškom ga pitati zašto ga nisam zvao. Ovo pitanje će samo pokazivati ​​očaj i dati mu pobjedu rubu! Razgovarajte o bilo slučajnih stvari za nekoliko minuta, a zatim ležerno pitajte ga ako on želi s njim upoznati jednog dana. Pročitajte više na odnos savjet za žene.
To su neki od odgovora trebao sam ga nazvati? Nadam se da ovaj članak pomogao da dođete do zaključka. Samo nemojte dopustiti tvoj ego pokvariti stvari, ali u isto vrijeme, ne sniziti samopoštovanje! Sve najbolje!

No comments:

Post a Comment