Wednesday 16 May 2012

Kako Hang Slike

Wall dekoracija nikada nije kompletna bez okvira za slike. Bilo da je skupo umjetničko djelo poznatog umjetnika ili sliku učinio po sebi, ona krasi zid u jedinstven način. Štoviše, ti nikad ne postaju stare. Slika lako dočepa Vašu pažnju i uljepšava prostor. Možda ste zbirka slika, te ih visi na zidu je lagan posao. Da, njima je definitivno visi lagan posao, ali način na koji ih objesiti, čini veliku razliku. Postoje mnoge stvari koje trebate uzeti u obzir, dok ste objesiti slike. Dajte nam znati više o tome kako objesiti slike.
Kako Hang Slika
Kako hang Slike: pravu visinu, prva stvar koju trebate uzeti u obzir, dok ste objesiti sliku je visina na kojoj se treba popraviti. Postavljanje je previsok ili prenizak može oduzeti ljepotu umjetničkog djela. Pobrinite se da dok ste objesiti sliku, mora biti malo iznad razine očiju. Sada možda čudi da kako točno da odlučite 'razini oka "? Razmislite o visini očiju dok sjedite ili dok stojite? Zapamtite da ako je spavaću sobu ili dnevni boravak, oko razinu koja se smatra je dok sjedite na kauču ili sofe. U slučaju da se od kuhinje, terase, ulaz, prolaz ili stepenice, gdje se ne sjede, smatraju razine očiju kad stojite. Pročitajte više na zidne dekoracije.
Kako do Hang Slike: Veličina i položaj, s pravom stavljaju slike na zid je bitno da izgleda najbolje. Dok se odlučite kako objesiti sliku, prvo razmislite o veličini okvira za slike. Zatim, pogledajte što su prazne zidove ili onih koje su na vašem popisu opcija. Sada, imajte na umu da ne visi veliki okvir na malom zid i obrnuto. Ako je zid velik, napuni s nekim zid umjetnosti, preskočite ideja uklapanja u velikom okviru. Zapamtite da, dok spustite okvir, trebate vidjeti da je dovoljno praznog prostora je ostavio na sve njegove strane, osim ako se formiraju grupe. Jedinstvena ideja o tome kako objesiti sliku na zid, pogotovo one velike, da ga objesiti na zid ili žarišnim umjesto toga, ona objesiti na zid kako bi taj zid žarišnu zid. to visi na zidu iznad kamina je također odlična ideja.
Kako Hang Slike: pri zapošljavanju obrasci; Možete obliku klasične obrasce vješanjem nekoliko okvira zajedno na zidu. Ako se pitate, kako to objesiti teške sliku, a zatim ovdje je ideja. Osim popravljanja pravo matice, nokte i podržava ga objesiti, možete napraviti classy uzorak na zidu koristeći ovaj jedan. Objesite ovaj u središtu velikog prazan zid i objesite male slike oko njega. Možete ih smjestiti na uglovima ovog jednog, ostavljajući malo prostora. Druga ideja je da se 4-5 okvira iste veličine na zid zajedno. You nasumce možete ih objesiti, ostavljajući mali prostor između svake od njih da se formira lijepe uzorak. Viseći kadrova u stepenice uzorke ili u liniji je mnogo zajedničkog. Zapamtite da trebate ih ravnotežu dobro, ako oni se razlikuju mnogo u veličinama, slikarstvo stilovima i bojama.
Kako Hang Slike: Naglasak je, iako je slika izuzetno privlačan i svakako privući vašu pažnju prema njemu, uvijek možete dodatno naglasiti koristeći razne tehnike. Klasična okviri koji dolaze u širokom rasponu izbor mora biti odjavljena. Nemojte se odlučiti za jazzy okvir koji će se skrenuti pozornost sa slike. Oblikovanju moraju biti jednostavne i elegantne. Možete koristiti kombinaciju okvira dok visi okvira u grupi. No, imajte na umu da oni moraju kompliment jedni druge. Sljedeća važna stvar je osvjetljenje. Korištenje savršeno osvjetljenje u sobi je mnogo bitno. Također, imaju odvojena svjetla za okvire je dobra ideja. U slučaju da ste ih objesiti zajedno, jedinstveno, širok i pravilno snagom svjetlo može se koristiti. Odlučite se za posebne dekorativne svjetla za okvire i pobrinite se da ne odraza. Pročitajte više o DIY uramljivanje slika.
Sada da ste pročitali gore navedene savjete o tome kako objesiti slike, možda ćete biti nestrpljiv da bi začinio svoj zidove s njima. Dakle, budite spremni s pravom pribor i dati vašoj sobi konačan izgled.

No comments:

Post a Comment