Thursday 3 May 2012

Žaluzine za čišćenje

Žaluzine su jedan od najpopularnijih i dobro izgleda prozor sjenila danas. Oni ne samo da pomažu zadržati off štetnih ultraljubičastih zraka, ali također pružaju privatnost. Postoje mnoge vrste horizontalne i vertikalne zasjenjivanje dostupni i danas. Izabrati pravo vrstu žaluzine može ići dug put kako bi obogatili vaš dom dekor. Kada je riječ o žaluzine, čišćenje i to je sasvim druga priča uopce. Velikim brojem malih sjenila su akumulirane s prljavštine, prašine i ljepljiva mast koja čine ga teško očistiti. Žaluzine čišćenje je neophodno, kao i nečist slijepi mogu onečistiti zrak, ulaska u kuću koja može utjecati na zdravlje obitelji, osobito djecu. Dakle, bez dodatnih teškoća, Počnimo s žaluzine procesa čišćenja.
Kako očistiti žaluzine?
Ako niste čistili žaluzine za više od godinu dana ili tako, možete slijediti korake dane u nastavku. Ne primjenjivati ​​slijedeće metode za čišćenje drvenih žaluzine jer uključuje korištenje voda, koje mogu oštetiti drvene rolete. ; Prvo pročitajte upute za uporabu za uklanjanje sjenila i potpuno ga ukloniti iz prozora za praćenje. ; Dalje možete staviti u toplu vodu, bilo u kadi ili je mjesto vani, u vrtu. Dodaj otopini amonijaka, ocat, izbjeljivanje ili deterdženti za toplom vodom. ; Sada možete ostaviti žaluzine u vodi preko noći ili nekoliko sati, to će pomoći da razgraditi nečistoće. Nakon toga možete nositi rukavice ili čarape u obje ruke i početi pranje sjenila jedan po jedan. ; Ako prljavštine masne i ljepljive možete koristiti mekanu četkom za ribanje sjenila. Sada preokrenuti rolete i čist s druge strane istom tehnikom. , Također možete koristiti gletera ili kupiti neki za čišćenje opreme, kao spužva, kako bi za čišćenje posao puno lakše. ; Nakon uklanjanja svih nečistoća i masti da je vrijeme za ispiranje rolete, uklonite svu vodu iz kade i ispunite ga s čistom vodom, isperite žaluzine u toj vodi. ; Sada možete ga objesiti iznad kupaonica ograde ili na otvorenom na suho, pobrinite se da je potpuno suha prije nego je popraviti natrag. Obično, sušenje ih van na sunce je najbolji. Također možete pročitati više o tome kako očistiti rolete. ; Načini Clean žaluzine
Lagano čišćenje žaluzine svaki vikend će vam pomoći da se izbjegne višak nakupljanje prašine i prljavštine. Možete koristiti sljedeći postupak za čišćenje žaluzine svaki tjedan ili tako. ; Uzmite sapun ili rastvorom amonijaka. Nosite pamučne rukavice, umočiti prste u otopinu, te ih pregaziti sjenila jedan po jedan s desna na lijevo i rubova. Također možete koristiti mali kist boja za uklanjanje prašine od letvica. , Provjerite je li sjenila su zatvorena, a vi gore. Očistite temeljito ispod letvice s prstima. Nakon toga, očistite letvice od otvaranja i zatvaranja sjenila u suprotnom smjeru. , Korištenje usisivač za čišćenje žaluzine je također dobra ideja. Ali pobrinite se da zadržite sjenila jednom rukom dok koristite usisavač to će spriječiti letvice od labavljenju up. , Brisanje i čišćenje letvice pomoću jedan suhi čarapa u jednoj ruci i mokrim čarapa u drugoj je također odlična tehnika čišćenja, a gore navedeni koraci su više korisni u čišćenje drvenih žaluzine. Čišćenjem taj način svaki tjedan, možete držati podalje od prašine i spriječiti zasjenjivanje od uzimajući ljepljive.
Ako vam je gore navedene korake da se previše iscrpljujuće, možete uzeti pomoć profesionalnih sredstava za čišćenje da biste dobili čisto žaluzine, njih čišćenje profesionalno može biti skupo, ipak. Tjedni sjenila mletačke, čišćenje je najbolji način da se izbjegne rasipanje extra vremena, truda i novca.

No comments:

Post a Comment