Thursday 17 May 2012

Tehnike šišanja

Postoje različite tehnike pomoću kojih možete smanjiti svoju kosu. Ipak, neke tehnike koje uključuju pomoću oštrog noža poput britve bolje lijevo do profesionalaca. No, neke jednostavne izrezivanje i obrezivanje tehnike šišanja pomoću dobar par škare, može se obaviti kod kuće. Po prakticiraju ovakve vježbe tehnike šišanja, od vas će biti u mogućnosti smanjiti svoju kosu bolje, pa čak i dati šišanje drugima. Neka nam pogled na tehnike šišanja za žene i muškarce.
Različite tehnike šišanja
Opisano u nastavku su različite tehnike šišanja, koje je potrebno osnovne stvari kao što su dva ogledala, dobar par šišanja škare, neke dlake stezaljke, dobar češalj i bocu vode s raspršivač. Operite kosu i koristiti ručnik za suhu kosu, ali ne potpuno suha kosa, držati ih vlaga tako da rezanje njih će postati lakše.
Osnovni Podrezivanje: Učenje kako smanjiti svoju kosu, je prilično jednostavan. Ako želite samo trim kosu, ili dobiti običan klasični bob zatim koristiti ove osnovne tehnike šišanja. Češalj your vlažnom ravno prema dolje, te ih dio u sredini. Sada uzimajući dio tijela kao referenca za mjerenje, podrezivanja kose. Na primjer, ako želite smanjiti vaše kose do brade, a zatim uzmite brada kao mjerenja. Provjerite jeste li raditi u ravnoj liniji, te koristite natrag ogledalo smanjiti leđa hair točno.
Zajednički Layer Rezanje Moda: Uobičajena metoda dati slojevite efekt na kosu, vrši razdvaja vlage razdjeljak po sredini, a zatim po dužini slojevite hair jedan želi, kose su snipped isključiti držeći sekcije od kose i rad sve do donjem dijelu kose. Tada je dlaka na drugoj strani oproštaja je cut. Pratiti vaš slojevite frizura s bangs, kako bi ga više moderan izgled.
Lakše Layer Rezanje Tehnika: Ova metoda nije velik kada želite ići za dubokih slojeva, ali je jedan od dobrih tehnika šišanja koji je vrlo jednostavan i može se obaviti po početnike. Djeluje dobro na ljude s kosom dužine koja doseže ramena ili ispod. Da biste koristili ovu frizuru tehniku, sjesti na stolicu i pognuti dok Ti na vrhu vaše glave prema podu. Češalj your hair vlažnom ravno prema dolje, a zatim koristeći škare cut vaše kose u savršenom ravnoj liniji, s lijeva na desno. Osobe s gustom kosom možda trebati više od jedne rez. Zatim se udobno smjestite ravno u stolicu, dio vaše kose u sredini i provjerite slojevite efekt.
Razor šišanja Tehnika: Ova metoda spada među napredne tehnike šišanja, ali vrlo popularan jedan kao ona daje moderan pramenast učinak na krajevima kose. Ona također omekšava frizuru, i daje svjež izgled. Poseban šišanja brijač alat se koristi za stvaranje ovaj efekt. The stilist pokreće brijač alat kroz kosu i škare za rubove lijepo dati tanak efekt.
Dodavanje Bangs i resice: Ovo je jedan od šišanje stilova i ideja koja je slična podrezivanje i raslojavanje tehnikama šišanja. Za tupi resama, samo se prednji dio vaše kose, te u blizini vašeg obrva linija, cut vaše kose u ravnoj liniji. Za normalan resama, morat ćete odrezati od neke dlake niti dati ga prodoran pogled. Ići na neki strani brišući šiške, izrezati prednji dio kose dok ne dosegne duljinu da mjere do sredine svog nosa dužine, dio vaše kose bočno i odrezati vrhove na obje strane kose.
Graduated šišanja Tehnika: Ovo je još jedna tehnika šišanja, koji je bolje prepustiti profesionalcima. U ovoj tehnici, kose su češljana ravno prema dolje, a zatim koristeći duljina izvan linije kao vodič, kosa se održavaju daleko od glave, a zatim skupno dlačice trimmed iz vanjske linije. Pročitajte više o diplomirao bob frizuru.
Šišanja Korištenje Clippers: Korištenje škare for frizure, su popularne među tehnikama šišanja za muškarce. Oni se koriste za blisku reže poput buzzed stil frizure. Da biste saznali kako smanjiti svoju kosu koristite škare, slijedite ove savjete. Postavite oštrice na aparat za šišanje na duljinu koju želite postići sa svojim izrezati i zatim pokrenite aparat za šišanje na području glave gdje želite imati zatvoriti izrezati efekt.
To su različite tehnike šišanja. Praksa s osnovnim tehnikama šišanja i kako ste dobili više iskustva, vaša frizura će postati fino i stilski. Dakle, koristite gore navedene tehnike smanjiti vaše kose u različitim stilovima cool, i uživajte u novu frizuru!

No comments:

Post a Comment