Friday 4 May 2012

Kako to Maknuti kuhinjske slavine

To je normalno za vaše sudopera pipa curiti nakon dugo vremena. Glavni uzroci su visoke uporabe i stalnom kontaktu s vodom. Ona dobiva vrlo iritirajuće i neugodno imati propuštanje u vašoj kuhinji slavina, kao što stalno treba držati čišćenje voda pada iz vašeg sudopera. To također vodi do računa vode. Ali ako znate kako to maknuti kuhinjske slavine i zamijeniti ga, lako možete sami izvući iz ove kuhinje za čišćenje posao.
Kako to Maknuti pipa Kuhinja
Korak 1; Prije vađenja kuhinjske slavine, ukloniti sve što je iz kabineta ispod sudopera. Naći ćete dvije cijevi vode spojen na sudoper od donjeg poda opskrbe. Prepoznajte vruće vodene linije, i napraviti obilježavanje na to kako bi olakšao proces uklanjanja kuhinjske slavine, a također u instalaciju nove.
Korak 2; Ispod obje linije opskrbe vodom, naći ćete ručica koja kontrolira opskrbu vodom na Vaš sudoper. Rotirajte smjeru kazaljke na satu za isključivanje vode u sudoper. Također bi se osiguralo da nema vode u cijevi lijevo, okretanjem slavine na i pustiti vodu u cijevi za odvod van.
Korak 3; Nakon toga ćete morati ukloniti, kako vodom linije, odvrtanjem matice koje povezuju slavina cijevi i vodom linije. Podesiva wrenches i kliješta bi trebalo pomoći da to učiniti. Ako ste nalaz je teško ukloniti matice, koristite lubrikant da ih opusti se malo.
Korak 4; Zatim trebate ukloniti prskalica. Pod prskalica ručka ili slavina, naći ćete prskalica crijevo. Koristite svoje ruke otpustiti crijevo i zatim koristiti kliješta da odvrnuti spajanje orasima iz oba kraja crijeva.
Korak 5; Postoje montažu matice prisutna na obje strane baze i pipa ispod sudopera na stražnjoj strani. Ako ste pronašli jedan-komad plastike matice na tim mjestima, koristiti vaše ruke za okretati i ukloniti ih. U slučaju da postoje metalne matice, morat ćete ih ukloniti pomoću ključ sa podešavanjem ili kliješta.
Korak 6; Sada, samo držite pipa kuhinja i povucite ga daleko od sudopera. Pod slavina bazu, možda ćete naići na gumene brtve. izvadite ga i temeljito očistiti mjesto oko sve tri rupe. Također, uz pomoć čeličnih vune, uklonite prljavštinu iz teme vodoopskrbe konektora.
Pročitajte više na, kuhinjske slavine instalacije, popravak pipa upute; Kako to Škripac kaplje pipa, Kako to Maknuti kuhinjske slavine Ručka
Za početak isključite bilo vodoopskrbe na kuhinjske slavine. Vaša nositi će imati samo jedan pričvrsni vijak na to baza, tako da uklonite uz pomoć odvijača. Ako je vijak je prekriven kapom, on zagledati off, a zatim uklonite vijak. Podignite ručicu naopako prema vama, da ga odvojiti od pipa skupštine. Zatim možete dodati zamjenske nositi poništiti postupak, ili se obrađuju za popravke.
Kako to Maknuti Cartridge pipa Kuhinja
Nakon što ste isključiti opskrbu vodom na svoj ventil, slijedite 'kako to maknuti kuhinjske slavine nositi' postupak je već spomenuto, za uklanjanje kuhinja ručkom. Nakon ručka je uklonjen, uzeti veliki iščašenje i otpustite maticu na hauba. To će olakšavaju za vas samo povući spremnik iz skupštine kuhinjske slavine. U slučaju da ne dolazi off lako, pokušajte ga uvijanje. Nakon što ste uložak kuhinjske slavine s tobom, uzmi ga u obližnju hardvera dućan i kupiti točno zamjena komada od tamo. Pročitajte više o uložak slavina popravak.
Nakon učenja kako to maknuti kuhinjske slavine, obraditi i uložak, trebali biste probati sami. Teško da će vas odvesti nekoliko minuta. Vi ćete biti zaprepašteni da saznate koliko jednostavan proces i kako lako je uspio spasiti nekoliko dolara ili eura, koji bi inače otišli na vodoinstalater.

No comments:

Post a Comment