Tuesday 22 May 2012

Frizura za kovrčavu kosu

Nema posebno dužine kako bi se postigla nevjerojatan frizura za kovrčavu kosu. Sve što trebate učiniti je slijediti neke smjernice o pravilnom sljedeće tehnike za njegu kose i režima. Ako posjedujete Boga-darovitih kosu s prirodnim kovrčama, onda su šanse da možete dobiti zavidan izgleda kao hodaš niz ulicu. Ali tko se brine o tim izgleda? Zašto se ne koncentriraju na jačanju one preslatko kovrce i pronaći različite frizura za kovrčavu kosu. Pročitajte više o tome kako se brinuti o kovrčavu kosu.
Frizura za kovrčavu kosu - žene; Bez obzira na vaše kose dužine, možete stvoriti različite frizura za kovrčavu kosu u svakoj prigodi. Ovdje su neke načine izrade tih uvojaka izgleda apsolutno zanosan.
Pletenice for kovrčave kose, da pletenica your kovrče, povucite kosu natrag u labav konjski rep i početi ih vezanje na bazu lubanje. Ostavite 2-3 inča na kraju i kravata s slatka scrunchie. Ako su kraći kovrče dolaze iz pletenica, neka im bude. Slatka kovrče oko vrata i lice će mu dati klasični izgled. Soft, seksi kovrče lijevo na ramena napraviti savršenu frizuru za tanji lice oblika.
Pola Gore, Dolje pola Gledaj, ako ste u potrazi za frizure za prirodno kovrčavu kosu, onda ne gledati dalje. Nakon što ste oprali kosu, neka suha prirodno i razmrsiti kosu prstima. Kao što je vaše kovrče se početi prikazivati, koristiti neki anti-serum kovrča i primijeniti ga na svoju kosu. Uzmi neke dlake s vrha i kravatu iza sa slatkim pribor, ostavljajući ostatak kose pada natrag. Ovaj stil je savršen za sve prigode, a posebno kada ste u žurbi.
Ramena Curly Bob, da biste dobili najbolje glamuroznog izgleda frizura za kratku kosu, odluče za kratke kovrčave odskočiti stilu. Ovaj stil je 1940 stari holivudski pogled i daje jedinstvenu dimenziju na vašem licu. Možete koristiti curling željezo i styling kreme da se ovaj stil, kao što daje nevjerojatan odskočiti i val vaše kovrče. Nakon što je završio izgled, nećete morati brinuti o retuširanje frizure.
Frizura za kovrčavu kosu - Muškarci, muškarci s kovrčava kosa izgleda sladak. Ako mi ne vjerujete, samo pogledajte Orlando Bloom, Justin Timberlake, Lenny Kravitz, Ryan Philippe, i Adrian Grenier. Let's pogledajte kako možete dobiti one slatka kovrčava frizura za kovrčavu kosu. Pročitajte više o frizura za muškarce s kovrčavom kosom.
Ramena Kovrče; Najbolji primjer za to frizuru bi se Orlando Bloom. Ako imate dugu ramena kovrčavu kosu, onda je to frizura je super kod njih održavanje. Nakon što je šampon i omekšivač, trčanje prstima kroz kosu kako bi ih razdvojiti. Izdvojiti i dodali sjaj na kovrče, primjenjuju se neki anti-serum kovrča.
Srednji slojevi; To je jedan od svestrani frizura za kovrčavu kosu. To je izrezati i styled sa srednjim slojevima sve oko sebe i treba da se nosi labav. Koristite malo tekućine pomada koja će dati sjaj kose i odvojene.
Long slojevi; šampon i stanje vaše kose i prije kosu dobiva vremena da se osuši, uzmite nekoliko dollops kose krema i primijeniti na svoju kosu. Držite scrunching kosu s vremena na vrijeme, sve dok se ne osuši u potpunosti. Ovaj izgled najbolje radi za dugo slojeve kose sve iznad glave.
Za više informacija o frizura za kovrčavu kosu, idite na:; Kratki Kovrčava frizura; dugu kovrčavu frizura, kovrčava kosa s bangs
Frizura za kovrčavu kosu - Savjeti, da bi se osiguralo lako frizura za kovrčavu kosu, morat ćete slijediti tri jednostavna pravila:; Pravilo # 1: Nabavite pravi frizuru iz profesionalni i iskusni stilista. Pitaj ga / ju rezati kosu kad je suha. Kada vaš kosa suha, to daje prirodni oblik vaše kovrče i neće dovesti u zabludu your stilist, koja teži da se dogoditi s mokre kose. Pročitajte više na šišanje stilova i ideja. ; Pravilo # 2: Uzmite posebnu njegu vaše prekrasne kovrče i koristiti najbolje proizvode za kosu za kovrčavu kosu. Neka vaša kosa suha prirodno i izbjeći višak korištenje puhati sušači. Koristite kremaste šamponi i uređaja svaki put kad opere kosu. ; Pravilo # 3: Slatka frizura za kovrčavu kosu može se činiti teško, ali to nije posve nemoguće. Suzdržati od korištenja fine ljutiti češljeve, jer oni imaju tendenciju da se oštetiti vaše prirodne kovrče i izazvati nepotrebne kovrča. Koristite svoje prste ili kose pokupiti kad god želite razmrsiti kosu. ; Za dodatne informacije o hair styling ideje, idite na:; kovrčavu kosu Styling Savjeti; Frizura Ideje za kovrčavu kosu, tajnu za održavanje frizura za kratke kovrčave kose i dugo je pravi rez. Ako znate kako se brinuti vaše prekrasne kovrče, onda ti frizura za kovrčavu kosu će biti mačji kašalj.

No comments:

Post a Comment