Friday 18 May 2012

Kako da biste dobili krejon Od odjeće

Ako volite raditi s bojice ili imaju djecu kod kuće, odjeća zamrljana od ostataka bojice su sigurno nisu rijetka pregled za vas. Morate biti obličje za putevi kako to maknuti bojice iz odjeće. Ovdje ste otvorili web stranicu koja će vam pružiti korisne informacije. Držite čitanje.
Naputak o krejon sredstvom za uklanjanje mrlja, postoje neke materijale koji su vam potrebni, da uklonite mrlje iz krejon odjeće. To uključuje čišćenje proizvod, po mogućnosti sa sredstvom za uklanjanje mrlja one, ručnik ili papirnatim ručnikom, deterdžent za pranje rublja, pranje deterdžent i boja sigurno bjelilo.
Spread ručnik ili papirnatim ručnikom na podu ili na stolu. Uzmi komad tkanine koji je bojen krejon i širiti ga na papirnatom ručniku. Pobrinite se strana koja je bojeni krejon okrenuta prema gore. Stavite neki proizvod za uklanjanje mrlja na umrljana područja. Dopusti joj da ostane nesmetano oko 10-15 minuta. To je neophodno kako bi se omogućilo prodiranje aktivne tvari prisutne u sredstvom za uklanjanje mrlja proizvoda. Ako je potrebno, stavite još malo iznosu od mrlja za uklanjanje proizvoda. Svrha je da se zasite tkaninu s njom. To će učiniti zadatak uklanjanja krejon od odjeće malo lakše i jednostavnije.
Po završetku preporučenog razdoblja, flip preko odjeće. Strani koja je prijetila podu treba suočiti do sada. Stavite neki iznos sredstvom za uklanjanje mrlja proizvoda na umrljana područja na krpu. Opet, ostavite ga da ostane i zasite tkanina za 10-15 minuta. Uzmite za pranje posuđa tekućina i sipati malu količinu toga na obojene površine platna. utrljajte nježno s četkom. Za bolje i brže čišćenja, utrljajte odvojeno na obje strane. Vi svibanj posuti nekoliko kapi vode, ako se osjećate potrebu da.
Uzmite kantu s toplom vodom. Namočite krpu pripremljen u gore navedene korake u ovom toplom vodom. Ovaj korak će prekinuti veza između tkanine i mrlja sastojaka. Ostavite ga da ostane za oko pola sata. Uzmi krpu iz vode i premažite obojene regije na nju četkom. Pobrinite se da ćete to učiniti nježno kao prekomjerna trljanje može suza platno. Stavite ga u kantu običnom toplom vodom. Uzmi ga opet i istisnite višak vode. Ponovite ovaj korak stavljanja krpom u toploj vodi i cijeđenje iz viška vode, 2-3 puta. Naći ćete da je mrlja je izblijedjelo u velikoj mjeri. Pročitajte više o sredstvom za uklanjanje mrlja od odjeće.
Jedna vrlo važna točka vrijedna spomena je da se ovdje nešto pokušati zaštititi boju tkanine. Morate koristiti boja sigurno izbjeljivati ​​držati tkaninu boje netaknut. Uporaba smjeru najčešće se spominje je jasno na pakiranju. Izaći i dobiti jedan kvaliteta boje sigurno izbjeljivati ​​ukloniti mrlje krejon potpuno iz svoje odjeće. Spread tkanina tretirana na ovaj način u suncu. Dopusti joj da zrak suh. U slučaju da se još uvijek naći mrlja krejon na odjeću, ponovite sve korake krejon sredstvom za uklanjanje mrlja je opisano u ovom članku. To definitivno će saopćiti vam mrlje krpom, ako ne i poslije drugog onda sigurno nakon trećeg pranja. Sada, previše ruža za usne sadrži određenu količinu voska, tako da bi ti dobro da provjerite ruž sredstvom za uklanjanje mrlja.
Pitate se kako doći krejon od odjeće koje su sušene. Tu može biti određene stvari koje možemo učiniti vaš rad lako. Krejon je vosak kao jedan svoj glavni sastojci. Stoga, trljanje vosak depozite u mrlju na platnu će vam puno pomoći da uklonite oznake krejon od tkanine. Strugati vosak off s nožem. Vi svibanj također koristiti kocke leda za uklanjanje voska od mrlja. Slijedite sve upute spominje ovdje u ovom članku o "Kako da biste dobili bojice iz odjeće 'dobro da biste dobili svoju odjeću bez mrlja i prljavštine u bilo koje vrijeme.

No comments:

Post a Comment