Wednesday 30 May 2012

Kako Shine Cipele

Nakon što je quizzed o tome što se faktor oblika temelju njihove prosudbe tuđeg izgleda, jedan od najčešćih odgovora je 'cipele'. Osoba cipele mogu reći vrlo malo o njima, i par prašnjavom obuće (na poslu ili bilo koje druge formalne postavka) ne odražava dobro na nosilac. Ja sam vojsku derište, pa sam proveo mnogo godina gledajući (i ponekad pomaže), cipele su polirani. Proces, koji svibanj činiti oporezivanja za neke, je zapravo dio moje fond sjećanja iz djetinjstva, pa sam vrlo sretan da se sjaji par cipela. Za sve ljude vani, to vještina je dobra za pokupiti, ne samo zato što je jednostavan za napraviti, ali i zato uvijek će biti vrijeme kad trebate učiniti, bilo da je vjenčanje, mature ili druge dan na poslu. Par dobro polirane cipele možete odvojiti kao čovjeka koji je uredan, temeljit i brine za detalj. Osim što izgleda dobro, svijetli cipele čini važan dio njihove održavanje. Par kožne cipele ili čizme korist od shinning kao poljski pomaže moisturize i vodootporne kože, a time i povećati njezin život. Ukoliko želite upute o tome kako se sjaji cipele pravilno, oni slijede u nastavku.
Kako Shine obuća na ogledalo završiti; Započnite okuplja sve potrepštine vam je potrebno da se sjaji cipele. Ako ne imati bilo, napraviti popis i glavu van na droge / dućan s cipelama. Trebat će vam tekućina ili vosak za poliranje, i četkom namijenjena u tu svrhu. Boja tekućine i voska za poliranje cipela Vas bi trebao biti isti kao i cipele. Vosak sija traje TAD duže, ali daje cipele mnogo bolje završiti i sjaj. Iz svog doma, možete pronaći mekom krpom i kutija za pohranu ostala tri. , Prije nego što počnete, stavi neki listovi novine na površini namjeravate raditi, da ga zaštiti. Ako su vaše cipele prekriveni prašinom, obrišite ga čistim, i zatim, otarasiti prljavštine zalijepila za cipelu. Sada širiti nokte. Tekući cipela poljski klizi preko cipela, dok vosak za poliranje treba biti širenje korištenja lisnato koja dolazi s njim. Nanesite poljski kružnim pokretima do cipela izgleda oblačno. , Kada je poljski suši, četka za cipele s brzim side-to-side pokreta, koristeći velike četke. Osigurajte cipele, a zatim ga polirati mekom krpom u žustar natrag i naprijed gibanje, dok se ne sjaji. Učinite isto s leđa od cipela. Kao što je ovaj neće raditi sa strane, samo ga obrišite koristeći sličan quick pokret. Stavite daleko sve svoje sjajnim cipelama zalihe u okvir za sljedeći put. , Kako pljuvati Shine Cipele
Ovo je metoda oni koriste u vojsci, ali mi ćemo pljuvati zamijeniti s vodom. Ovdje je kako možete dobiti taj slavni sjajna obrada:; Kao i prije, nokautirati listova novina i mjesto svoje cipele na njih. Uklonite čipku od cipela, i sklepati prljavštine iz cipele koristi kao cipela četkom. Nanesite sloj paste za poliranje preko dio čizme da se pljuvati sjalo i pustiti da se osuši za 5 do 10 minuta. , A zatim zamotajte mekom, čistom krpom oko indeks i srednji prst, i navlažite s malo vode. Koristite kružnim pokretima ručno poliranje sušene nokte, do cipele počinje sjati. , Preko nje nanesite tanak sloj nokte u kružnim pokretima, i držati na trljanje lagano dok se ne dosadno sjaj razvija pokazati, koristeći vlažnom krpom. Ponovite postupak još jednom. Nakon čizme su super sjajna, koristite čistom i suhom mekom krpom (neki predlažu žene do koljena najlon čarape), kako bi ga konačno koža. ; Pročitajte o:, kako poljski cipele; Kako očistiti Suede Shoes, Briga za kožne cipele, ako slijedite ove upute o tome kako se sjaji cipele, vi ste sigurni da ste dobili odlične rezultate. Držite stare t košulje pri ruci za korištenje u procesu, i ako kože je zanemaren već neko vrijeme, isprobajte upotrebe alkohola trljanje umjesto vode.

No comments:

Post a Comment