Tuesday 29 May 2012

Stvari koje treba učiniti sretnim

Mi svi živimo s ciljem da bude sretan, našim životima su svi različiti, a ipak isti. ~ Anne Frank
Ako pogledate unatrag na trenutke kada ste bili najsretniji, shvatit ćete da je 10 stvari koje vas sretni, su najviše najjednostavnije stvari. Biti sretan je stanje uma. Što je još važnije, njegov izbor da se čini i drži kroz to u većini najtežim vremenima. Svaki cilj u životu je usmjerena na jedan sreća i zadovoljstvo. Dakle, ako je sve usmjereno biti sretan onda, zašto patimo od napadaje tuge? Zasićenost ako prioriteta, previše zahtjeva od sebe, a lukavi usporedbe su neki od razloga zašto smo proći kroz trenutke depresije. U isto vrijeme, biti sretni zauvijek nije moguće. Uspostavljanje ravnoteže čak je ono što stvarima u dugoj vožnji. Evo nekoliko stvari kako bi vam sretan u usred besmislica, zove život. Čitajte na pozitivno razmišljanje.
Stvari koje vas osmijeh
Razviti Hobi, vrlo blizak prijatelj od mina je kec fotograf. On je znao budući da je, što se čini kao vječno, da je htjela biti modni fotograf. Danas, gotovo 10 godina kasnije, on je jedan od najpopularnijih fotografima u modnoj industriji. Nema radosti kao, slijedila svoj hobi kao karijera opciju. Mislim, što se može bolje od uzimajući plaćeni za uživanje u nešto? Sigurno, djelujući o tome što vam se sviđa je jedna od onih stvari kako bi vam osmijeh. To je kao da imaju svoje tortu i jesti previše. Za one koji kažu da nikad ne miješati vaš hobi i struku, oni tako reći, jer oni ne mogu biti dobar u bilo. Stavite svoje srce u radiš nešto vas ljubav i više nećete morati brinuti o stvarima kako bi vam sretan. Postoji li bolji način kako biti sretan sa sebe?
Usporedbe nedosljedan, Njegova istina da male stvari čine sretnim, ali usporedbe 'su definitivno nije jedan od njih. Nema dvije osobe na ovom svijetu su isti. To je ono što čini svakog od nas jedinstven. Usporedbe samo ide da bi stvari teže za vas. Uspoređujući sebe, da izvedeš svoje negativne aspekte ili vas grijati u svoj slavi. A onda bih se pitaju kako biti sretan. Umjesto toga, usredotočiti na osobna postignuća i self-poboljšanje. Vjerujte mi među popis stvari koje učiniti sretnim, je svoj rast u intelektualni, duhovni i društveni način. Čitajte na self poboljšanje.
Prvenstvo vašim potrebama; Buddha je rekao, ako se uči da se otpusti želja, sreća bi biti dostižan. Pregledavanje isto u realan smislu, treba znati važnost prioriteta doći do sreće. Nije da svaka treba je jednako važna kao i ostale. Stoga prioriteta vas treba vam može pomoći da tražiti svoje ciljeve i donijeti sreću u više praktičan način. Štoviše, dobro postavio plan je uvijek lako hodati, od jedne nesiguran. In retrospect, prioriteti koje poništavaju bi smiješno stvari koje vas nasmijati.
Stvaranje sjećanja, u utrci za postizanje naših ciljeva, većina nas zaboraviti obitelji, djeca, rođaci i prijatelji. Međutim, trenutke dijeli s ljudima bi se neke stvari koje treba učiniti sretnim, nekoliko godina niz liniju. Snimite tim trenucima će vam dati slike da vas sretan. Saznajte što vas čini tako sretnim i učiniti tih aktivnosti. Trošenje vremena također će ojačati vaše veze, čineći vaš odnos sretan i zdrav.
Nadam se da ćete uzeti u obzir te stvari kako bi vam sretan u svom putovanju života. Na kraju bih želio reći, samo slijedite svoje srce i sreća će se uvijek naći svoj put do vas. Želimo vam sretan život ispunjen ljubavlju, smijeh i sreća!

No comments:

Post a Comment